SundhedAlternativ medicin

Effektiv behandling af giardiasis hos børn

Giardiasis er nok den mest almindelige parasitiske sygdom, der kan påvirke en person på alle alderstrin. Men oftere, fra giardiasis påvirker, børn i førskolealderen.

Det agens af giardiasis forekomme over hele planeten. Mens lægerne ikke har en præcis statistik, men baseret på indirekte beviser, disse parasitter inficeret med ca. 20% af børn i hele verden. Regnskabsmæssig infektionen, i de fleste tilfælde, er det en syg mand. Infektion kan forekomme ved brug urent vand, produkt (navnlig dårligt vasket frugt) samt gennem snavsede hænder.

En gang i den menneskelige krop, Giardia passerer gennem maven, som er syre, og fastgøres derefter til villae af epitelet foring tarmene.

Giardiasis kan forekomme akut, men kan forekomme i kronisk eller asymptomatisk formular. Den akutte form af sygdommen forekommer i halvdelen af berørte børn. De vigtigste symptomer - feber, diarré, svaghed. En stol i denne sygdom flydende, skummende med pop-fedt urenheder. Der er oppustethed, smerter i underlivet, der stiger med tryk. Akut giardiasis fase varer omkring en uge, derefter glattede symptomerne og sygdommen bliver kronisk.

Da den vigtigste manifestation af giardiasis er malabsorption af næringsstoffer, symptomerne på kroniske sygdomme er bleghed, træthed, rande under øjnene, undertiden - manifestation af allergisk dermatitis.

Effektiv behandling af giardiasis hos børn forekommer i flere etaper. Du skal først til at gennemgå en forberedende fase, hvor du nødt til at følge en streng diæt. Helt elimineret sukker, eventuelle slik, komælk. Det anbefales at fodre barnet grød lavet af boghvede og havregryn, kogte grøntsager, kogt kød. Meget nyttig yoghurt, sure frugtdrikke, såsom tranebær. I samme periode begynder modtagelse af sorbenter - klid, aktivt kul, smectit, etc. Målet med behandlingen -. Maksimal rengøring tarmene. Den første fase varer fra to uger til en måned.

yderligere udpeget korrekt behandling af giardiasis hos børn. Der er to mulige løsninger. Først - behandling med medicin - metronidazol tiberal, tinidazol og andre antiparasitmidler.

Måske, som behandlingen af giardiasis homøopati, i hvilket tilfælde de valgte lægemidler Celandine, mælkebøtte og andre. Det er meget nyttigt at spise rå græskarkerner, frisk hvidløg eller ingefær. Du kan drikke myntete, dild vand.

Den sidste fase, som omfatter behandling af giardiasis hos børn, er rehabilitering. På dette tidspunkt, er det vigtigt at forbedre den immun styrke af barnet, for at genoprette aktiviteten af tarmen og leveren. I denne periode er det vigtigt at fastslå den korrekte barns kost, er det nyttigt at tage særlige vitamintilskud.

Behandl giardiasis hos børn alene kan ikke anbefales, alle stoffer bør vælges specialist gastroenterolog eller homøopat.

Hvis du planlægger at behandle giardiasis traditionelle metoder, er det også ekstremt vigtigt at holde sig til kosten, er principperne om der er beskrevet ovenfor. Nyttigt at have et sygt barn tyubazh. For at gøre dette, får han at drikke et halvt glas varmt mineralvand (Essentuki №17), i hvilken en opløsning af sorbitol skeen. Tyubazh Dette kan gøres i den forberedende fase af den traditionelle behandling. Udfør proceduren to gange med et interval på en uge.

Forebyggende foranstaltninger mod infektion giardiasis er at vaccinere et barn nyttige hygiejniske færdigheder, og udelukkelse af brugen af ufiltreret vand. Hvis nogen i familien er blevet afsløret giardiasis bør foretage en undersøgelse af resten af husstanden, selv om ingen af dem viste ingen tegn på sygdom.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.