SundhedAlternativ medicin

Goose fedt. Ansøgning opskrifter

Hvor nyttig animalsk fedt, har det længe været kendt. Hvorfor ikke bare bruge en simpel men effektiv metode!

Badger fedt, for eksempel, er med til at (enig med, at repræsentanter for officielle medicin) til behandling af sår og forbrændinger, øger styrken. Det anvendes til behandling af tuberkulose, bronkitis, eksem. Det er nødvendigt at styrke immunforsvaret, normalisering af protein metabolisme.

Fat bjørn beskytter leveren fra de skadelige virkninger af antibiotika, og minken heler sår, forhindrer ældning af huden, bevarer sin fugt og elasticitet.

I vor tid, bliver det mere og mere populær behandling gåsefedt. Flere grunde til dette. For det første er det mest tilgængelige. Sekund, den kombinerer iboende egenskaber resten af animalske fedtstoffer kombineret.

Koreanerne tror på, at for at behandle maligne tumorer gør det gåsefedt. Dens anvendelse som en stærk biostimulator bevist ved tid. Det styrker immunforsvaret, hjælper det at slippe af tuberkulose, eksem, psoriasis. Goose fedt perfekt heler sår og forbrændinger, det er nyttigt for eksem, fugter og strammer huden.

For at slippe af psoriasis, salve fremstillet ud fra en time. Hakket rod tør græs Saponaria tre timer. Skeer gås fedt. Den resulterende sammensætning af den anbefalede daglige gnide det ramte område. Forbedring vil komme hurtigere end brugen af hormonale stoffer. Derudover vil der være bivirkninger.

Goose fedt, brug af, som er godt for immunitet, er en del af det meget nyttigt, selv elskede børn tonic. For at gøre det, tage lige dele gåsefedt, honning, kakao pulver. Tilføj 15 gram aloe juice opvarmes (men ikke koge!). Daglig skeen den resulterende blanding fortyndes med varm mælk og drikke to gange om dagen. I tuberkulose, øge dosis op til fire gange. Velsmagende, meget nyttigt værktøj er kontraindiceret kun for dem, der er allergiske over for honning.

At helbrede tromboflebitis eller andet ben sygdom, bruger også gåsefedt. Dens anvendelse som et lægemiddel salve tilladt læger phlebologi. En salve lavet af tre stykker af gåsefedt og en halv dele kolanhoe saft. Den endelige sammensætning brug for lidt, fordi han meget hurtigt mister sin gavnlige egenskaber. Inden sengetid salven påføres ben og derefter indpakket dem med folie.

Fedt er godt at behandle hoste, forkølelse, bronkitis. Du skal blot gnide dem tilbage og brystet til kolde hurtigt aftaget.

I kosmetologi, gåsefedt, hvis anvendelse har bestået testen af tid, der bruges til at bevare ungdommelige hud. Denne person er ikke vejr-slået, smurt med sin russiske pige før de går ud med smeltet gåsefedt. Denne opskrift er stadig relevant i dag. Fedt anbefales at smelte i et vandbad og opbevares i køleskab.

At levere tilintetgørende huden ved hjælp af gåsefedt, blandet med et par dråber kamfer olie. Sammensætningen påføres på ansigtet og vaske efter en halv time af varmt vand. Meget hurtigt, huden bliver mere tonet og ungdommeligt.

På samme måde kan du gøre et mere attraktivt læber. Når fedtet er blandet med pulveriseret kronblade eller hyben rød rose. Duftende blanding af smørende læber kan sikre, at de vil være fast, glat.

Med hjælp fra olie kan behandle skørt, alt for tør eller beskadiget hårfarve. I hovedbunden i en halv time gnide smeltet fedt, og derefter vaske sit første shampoo og derefter varm bouillon af enhver græs med citronsaft.

Healere rådes til at behandle hæmorider salve udarbejdet på grundlag af gåsefedt. Til dens fremstilling til 300 g gåsefedt tilsat pulveriseret salvie, kastanje og kamille (20 g). Salve smurt uge hæmorroider kegler, tage en pause i en uge, og derefter gentage kurset.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.