SundhedAlternativ medicin

Vi bliver behandlet folkemusik retsmidler! Estragon: nyttige egenskaber

Da de dage i de egyptiske pyramider mennesker kender denne plante som estragon. Nyttige egenskaber kan ikke overdrives! Denne flerårig plante kaldes også "estragon", og ligner malurt. Estragon er en lille busk op til 1 meter. Det kan kendes på de karakteristiske blade af mørkegrøn farve og en stærk krydret duft. Hvis du prøver et stykke af smagen, vil han minde dig om en ananas.

Der er mange områder af livet, som var nyttige urt estragon. Brugen af det er ikke begrænset til medicin, er estragon almindeligt anvendt i madlavning på grund af sin unikke smag. Græs tilføjet til forskellige salater, samt anvendes i bejdsning af grøntsager. Den vokser i det tidlige forår, så snart sneen smelter. De første 3 år - det perfekte tidspunkt at samle estragon. Nyttige egenskaber af planter på dette tidspunkt nåede sit højdepunkt, og i sidste ende de mistede (anlægget for omkring 10 år bor).

Når indsamling bør tage hensyn til, at anlægget skal skæres mindst 12 cm, med den oftere afskærer toppen af planterne, jo mere det giver nye skud. Således når regelmæssig pleje ved hånden vil altid være friske, bløde og duftende blade af estragon.

Selv i oldtiden folk havde kendt den helbredende kraft, som har en estragon. Nyttige egenskaber af det på grund af højt indhold af caroten og vitamin C. På grund af dens krydderier, kan krydderurter giver mod og styrke til noget menneske. Men ikke kun i bladene indeholder helbredende kraft, som er så berømt for estragon. Nyttige egenskaber af skuddene, hvorfra der produceres duftende æteriske olier er også kendt af mange. Smagen er krydret med en let bitterhed, og indeholder i det sådanne næringsstoffer som phellandren, ocimen og Sabine.

I folkemedicinen, urt brug som et vitamin og et diuretikum. Drik estragon nyttig i bekæmpelsen af depression, hovedpine, tandsmerter, dårlig appetit og søvnløshed. Regelmæssig indtagelse af denne drik forbedrer appetitten og stimulerer fordøjelsen. Gradvist vil du lyst til at få en bedre søvn, og nerver blive stærkere.

Men er ikke begrænset til området for anvendelse af sådanne planter, såsom estragon. Nyttige egenskaber dets nyttige og ernæringseksperter, som anbefaler det som et middel til at tabe. Det meste af saltfri diæt er ikke uden estragon, da det er en glimrende naturlig erstatning for salt. Hvis du har brug for at sænke saltindholdet i fødevarer, bruge estragon, og din krop gør ikke ondt!

Der er dog i denne plante, og kontraindikationer. Det vigtigste er, at han var i hvert fald ikke kan bruges under graviditet, da estragon kan forårsage abort. I epilepsi fra det også bør opgives. Da dette anlæg hører til den kategori af giftige, er det nødvendigt at bruge det i moderate mængder og med omtanke. Spis det regelmæssigt kan kun være for en måned, ellers vil du støde nervøse lidelser, hallucinationer og kramper.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.