SkønhedKosmetik

Dye til øjenbryn og øjenvipper "ROKOLOR": anmeldelser

Farvelægning øjenvipper og bryn kræver omhyggelig og kompetent udførelse. For at få gode resultater, skal du følge bestemte regler. I dag udgivet en række midler til farvning af øjenvipper og bryn. Blandt de indenlandske producenter af kosmetik selskab har opnået et godt ry "ROKOLOR". Dye til øjenbryn og øjenvipper af mærket har en fremragende kvalitet og på mange måder er ikke ringere end de bedste produkter til udenlandske producenter.

Maling med en vedvarende effekt

Maleri "ROKOLOR" fremragende pleje af øjenvipper og bryn og giver dem en dejlig skygge. Midler øger udtryksfuldhed af syne og gør dine øjne mere attraktiv.

Især midler er dens rige farver. Dye til øjenbryn og øjenvipper "ROKOLOR" ensartet malet overflade af hvert hår og giver en glat mat nuance med en svag glans. Farven holder længe og holder sin intensitet i flere uger.

Strukturen omfatter betyder ricinusolie, som fremmer befugtning og øjenbryn og øjenvipper. Denne komponent forhindrer hårtab og beskytter dem under male mod de skadelige virkninger af kemikalier.

Skånsom effekt på de malede områder - er et andet vigtigt element i "ROKOLOR" betyder. Dye til øjenbryn og øjenvipper, som har afgivet foto nedenfor, giver en fantastisk resultat med minimal skade på helbred. Det betyder ikke stikke øjnene og forårsager en brændende fornemmelse under maleprocessen.

Maleri "ROKOLOR" til både professionel og privat brug.

fordele af midler

Dye til øjenbryn og øjenvipper "ROKOLOR" optimalt kombinerer overkommelig pris og høj kvalitet. Kosmetik af dette mærke er perfekt til brug i hjemmet.

De væsentligste fordele ved "ROKOLOR" maling:

 1. Allergivenlig. Dye til øjenbryn og øjenvipper "ROKOLOR" egnet til kvinder med følsom hudtype. Sammensætning midler indeholder uskadelige stoffer, der ikke forårsager allergi og irritation.
 2. Økonomi. En pakke er nok til 15-20 procedurer. Lavt forbrug tillader brug af maling hele året.
 3. Tyk konsistens. Værktøjet ikke spredes og dermed ikke efterlader pletter på huden. Væske falder ensartet på de behandlede parceller.
 4. Langtidsbevaring af resultatet. Sammenlignet med andre mærker af maling, afhjælpning "ROKOLOR" giver varig farve, der varer op til 3 uger.
 5. Nem ansøgning. Tonede øjenvipper og øjenbryn maling "ROKOLOR" kan endda lægge mennesker, der brugte sådanne procedurer er ikke udført. Sættet indeholder klare instruktioner beskriver maleriet etaper.

farvepalet

Næsten alle kvinder har at farve øjenbryn og øjenvipper til at give dem en pæn form og mere levende farver. Til dette formål har virksomheden "ROKOLOR" producerer maling til kvinder med en anden hårfarve. Maling af dette mærke kan bruges til farvning af øjenvipper og øjenbryn i en meget anderledes tone, og for at understrege deres naturlige farve.

I dag "ROKOLOR" tilbyder sine kunder en palet bestående af brun og sort. Ønskede tone kan opnås ved at justere eksponeringstid på farvestoffer masse. Så anbefales at få mættede farver for at øge opholdstiden betyder, og for mindre toning - cut.

Mørklødede og mørkhårede kvinde egnet sort maling "ROKOLOR". Maling til øjenbryn, øjenvipper brun giver ejerne af den ønskede nuance af blond hår. Hvis du lader det på linjen i 10 minutter for at give et lysebrunt tone.

sort blæk holdetid er 25 minutter.

Sådan bruges "ROKOLOR" maling

For kvinder, der ønsker at have en fantastisk udsigt og ikke bruge penge på salon behandlinger, den ideelle løsning er at "ROKOLOR" - maling til øjenbryn og øjenvipper. Manual indeholder alle nødvendige oplysninger for at udføre hus maleri.

Først skal du købe maling i alle kosmetiske butik. Prisen for denne facilitet er omkring 100 rubler. Så bør forberede et sted med god belysning. Masters rådes til at udføre farvning vipper og bryn ved bordet ved siden af vinduet i lyset af dagen. Vær sikker på at læse indholdet af sættet og læs omhyggeligt instruktionerne. Hvis farvning betyder "ROKOLOR" vil blive afholdt for første gang, at udføre en allergi test. For at gøre dette, anvende en lille mængde af den fremstillede blanding på indersiden af albuen og lad i 30 minutter. Hvis der efter vask huden er rød og kløende, kan du begynde farvelægning øjenvipper og bryn.

Før male øjenbryn og øjenvipper skal være rene og fri for fedt fra kosmetik. Dette kan gøres ved at bruge make-up fjerner. Så har du brug for at behandle fedt creme huden omkring øjenvipper og bryn. Med børstehårene påføres den fremstillede blanding toning, bevæger sig i retning af deres vækst. Opretholde hjelm indtil den ønskede nuance og skyl med rindende vand.

Kosmetikere rådes til at besøge den uafhængige maling butik, der benytter "ROKOLOR" (maling til øjenbryn og øjenvipper).

Sådan avle

Til fremstilling af farvende blanding, skal du tage et glas, som er inkluderet i kittet, og bland det oxidant og maling i et forhold på 1: 2. Rør grundigt, indtil glat. Under omrøring af de aktive bestanddele vil reagere ved at ændre farven af væsken.

For at forberede malingen kan ikke bruge metalgenstande. Værktøjskasse skal være fremstillet af plast eller træ.

Kontraindikationer

"ROKOLOR" - maling til øjenbryn og øjenvipper med en blid handling. Alligevel producenten advarer mod brugen af de midler folk med visse lidelser i kroppen.

Kontraindikationer til brugen af "ROKOLOR" maling er:

 • øjensygdomme forårsaget af infektioner (conjunctivitis, blepharitis);
 • traumer, blodudtrædninger i huden omkring øjenvipper og bryn;
 • betændelse i øjeæblet;
 • allergiske over for visse ingredienser, der er en del af midlerne.

Hvad er inkluderet

Dye til øjenbryn og øjenvipper "ROKOLOR" er tilgængelig i et sæt, der består af følgende elementer:

 1. Genanvendelige rør på 30 ml.
 2. Krukke med et oxidationsmiddel, 20 ml.
 3. Pensl med en komfortabel stor håndtag.
 4. Måling plastbæger til blanding.
 5. Instruktioner.

Under proceduren kan have brug for ekstra vatrondeller, plast eller træpind, et glas varmt vand.

anmeldelser

Sikker, billig og effektiv - disse ord beskriver kvinder mærkevarer "ROKOLOR". Dye til øjenbryn og øjenvipper, anmeldelser, hvoraf størstedelen er positive, ligesom mange købere. Kvinder pegede maling let konsistens og varig farve. Mange af pigerne efter selv-farvestof "ROKOLOR" ophørt med at besøge skønhedssaloner. Med denne de male toning øjenbryn er ikke værre end fagfolk.

Ifølge anmeldelser, er malingen "ROKOLOR" ikke stikke i huden og forårsager ikke allergi. Den indeholder ingen ammoniak og giver en blød nuance.

Nogle kvinder sætte gennemsnitlige ratings. Ifølge dem, andre producenter af maling giver en mere varig farve end at helbrede "ROKOLOR".

Dye til øjenbryn og øjenvipper, som gennemgår resultaterne indeholder fotos med maling, let at bruge og giver fremragende resultater. Det giver dig mulighed for at simulere øjenbrynene og ændre deres form. Selv sjældne og korte hår efter anvendelse "ROKOLOR" betyder at erhverve et luksuriøst look.

De fleste kvinder køber male "ROKOLOR" for farvning øjenbryn. Effekt på øjenvipperne ved anvendelse middel er næsten ikke mærkbar.

Hyppigheden af brugen af maling i alle kvinder er forskellige. I nogle resultat kan indeholde op til 2 uger, og nogle er tvunget til at gentage proceduren hver 3-4 dage.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.