HjemlighedVærktøj og udstyr

Generator Fubag TI 1000: anmeldelser, diagram, instruktioner til reparation deres egne hænder

Hvor ofte sker det, at i huset slukkede for elektricitet, og turen ud af byen er ofte ikke ledsaget af alle fordelene ved civilisation. I disse tilfælde kan du ikke undvære moderne el-generatorer, som gør opholdet i den friske luft Bole fornøjelig. Under sådanne omstændigheder kan du tilbringe et par dage væk fra den travle by, ikke engang lægge mærke afsavn.

Fubag TI 1000 er en benzin inverter generator som er ideel til elektrisk strøm og elektriske udstyr, der opererer med kort. Indretningen genererer en vekselstrøm spænding på 230 V, en maksimal effekt på 1 kW. Hvis det er en benzin firetaktsmotor, vil det forbruge en time ca. 0,7 liter brændstof. Med en sådan konventionel strømningshastighed kapacitet brændstoftankens vil være tilstrækkelig til 3,7 timers kontinuerlig drift af omformeren, kan tanken volumen udgøre 2,6 liter.

Anmeldelser af de vigtigste funktioner

Fubag TI 1000 - udstyret, som er kendetegnet ved manuelt at starte motoren. Denne egenskab kan pålægge visse gener i arbejdet med el, men giver dig mulighed for at opnå en fordel i omkostninger og vægt. Ifølge købere, bærbar benzin generator har en enestående kvalitet af produceret strøm, det giver dig mulighed for at oprette forbindelse til det udstyr, selv de mest følsomme over for ændringer i spænding enheder.

Digital minipower station har mindre dimensioner og vægt i forhold til konventionelle generatorer af samme kapacitet. Som påpeget af forbrugerne, denne kendsgerning giver mulighed for brug af generatoren, selv på svært tilgængelige områder, nemlig:

  • fiskeri;
  • i skoven;
  • i kampagnerne;
  • for installationen;
  • i et lille område værelser.

støjniveau

Fubag TI 1000-ordningen, som vil hjælpe fagfolk, der arbejder med lidt støj, hvilket er grunden til denne magt er tilstrækkelig for mange. Som praksis viser, indretningen er yderst lydløs og kan betjenes selv i umiddelbar nærhed af en person til enhver tid. Niveauet af genererede støj er 59 dB. Som påpeget af brugere, kan Fubag TI 1000 bruges til opladning bilbatterier, fordi udstyret har en DC udgangsspænding på 12V. Blandt andet kan du spise meget anderledes teknik, som arbejder under en sådan spænding og strøm.

Anmeldelser om de tekniske karakteristika

Udstyr beskrevet i artiklen har en inverter typen generator, apparatet 1 fase, og den nuværende er 3,9 A, hvorimod AC-frekvens er 50 Hz. Producenten har taget sig af en lang levetid, og har leveret udstyr luftkølet motor. Generatoren har en olieniveauføler som anvendt en brændbar gas. Ved en belastning på 85% af brændstofforbruget på 0,7 l / time. Hvis vi taler om en belastning på 75%, vil autonomi være 3,7 timer. Ifølge købere, Fubag TI 1000 har en tilstrækkelig lille størrelse, er de 460x248x395 mm, men den tørre vægt af tanken er 14 kg.

Hvad du behøver at vide

Yderligere parametre: tilgængelighed af lydisolering sag og en DC-udgang 12B. Den medfølgende udstyr er til stede ikke kun generatoren, men også et stearinlys nøgle, samt betjeningsvejledning. Som ekstraudstyr stå socket, strømkabel, stik- og afbrydere. Forbrugerne understrege, at man ikke kan bekymre sig om kvaliteten, fordi udstyret har typeattester. Til støtte for denne kan det bemærkes, at fabrikanten giver et års garanti på enheden. I servicecenteret i løbet af denne tid, kan du drage fordel af full-service vedligeholdelse og reparation.

Feedback på kvalitet og pålidelighed

Fubag TI 1000 anmeldelser, hvoraf kun de oftest positive inverter har en digital konverter, gennem denne magt er i stand til at levere en stabil høj kvalitet strøm. Ifølge købere, kan det være sikkert forbundet til de mest krævende kvalitet elektriske apparater.

Forbrugerne siger, at langt fra civilisationen, kan du nyde dens fordele. Kraftværket har et kompakt og let vægt, det klarer rollen som en backup-strømkilde på værkstedet og i landet. Den kan placeres i bagagerummet af bilen, benyttede lejligheden til nemt at flytte.

tilbagemeldinger Bruger på paralleldrift

Som praksis viser, at støjniveauet på alle operativsystemer stationer er ubetydelig, hvilket er grunden til det kan installeres selv i nærheden af det sted, brug, kan det sættes op en lejr, forstæder område eller en byggeplads. Enheden har en pålidelig OHV-motor og overvågning oliestanden systemet, takket være stationen er klar til at tjene i mange år. Mange brugere sætter pris på muligheden for parallelkobling af stationen. Sådant udstyr er i en mængde af to enheder kan forbindes med en særlig anordning for at opnå en højere kapacitet.

Positiv feedback om ydeevne kvaliteter

Inverteren generator Fubag TI 1000 har nogle funktioner, der gør det udstyr mere konkurrencedygtig i forhold til jævnaldrende. Blandt sådanne faktorer forbrugere bemærke tilstedeværelsen af informative paneler, muligheden for bekvem transport og tilstedeværelse af en yderligere form-faktor. Med hensyn til de informative paneler, kan du bruge det til at overvåge niveauet af overbelastning og niveauet af olie i enheden. Denne funktionalitet, Købere mening, giver mulighed for brug af generatoren mere omhyggeligt. Det vil således tjene byen på forbrugeren uden behov for reparation. Med ergonomisk håndtag, kan du nemt overføre generatoren fra sted til sted og transportere det. Det er vigtigt at tage hensyn til også tilstedeværelsen udløb SCHUKO 230B / 16A, hvorigennem kan forsynes fra generatoren uden adaptere mange enheder.

efter enhed firmware

Fubag TI 1000 brugerguide hvilket kan være nyttigt til en bruger, tilvejebringer det periodiske eftersyn og rensning af luftfilteret. Brug aldrig benzin eller opløsningsmidler til disse formål, dette skyldes det faktum, at disse stoffer er forskellige eksplosive og brandfarlige. Det første skridt er at skrue fastgørelsesorganet og fjern venstre dæksel beregnet til vedligeholdelse. Ved siden af filteret låget er fjernet, skal du blot klikke på fanen og fjern filterelementet. I den næste fase af dets kaptajn vasker, er dette dyppet i ren motorolie. Efterfulgt preload elementer og sat tilbage. Filter er lukket, indstille vedligeholdelse dække, og i den sidste fase af dreje skruen.

Kontroller og rengør tændrør

Fubag TI 1000 reparation deres egne hænder, som kan kun udføres af erfarne herre, og giver mulighed for periodisk gennemgang af den yderligere rensning af tændrør. For at strøm drives stabilt, skal tændrøret være rene, skal mellemrummet være korrekt.

For at kontrollere status for denne post, skal du fjerne dækslet af tændrøret, og derefter fjerne tændrørshætten. Dette oprenses, og derefter spundet et stearinlys med en specialnøgle. Candle inspiceres for skader, hvis isoleringen blev beskadiget, elementet er udskiftet, er lyset rengøres. Master kontrol gnistgab, som bør være i området fra 0,6 til 0,7 mm. Hvis det er nødvendigt, bør afstanden justeres.

Candle sat tilbage, er det vigtigt at fjerne de skævheder. Candle behov for at vride nøglen, når det kommer til nye, det kræver 0,5 omgange. Hvis du har installeret en gammel stearinlys, kan hastigheden variere fra 1/8 til 1/4 omgange. I det næste trin indstille tændrørshætten og lukke låget. Det er vigtigt at sikre tændrøret, hvis det er dårligt befæstet, kan du beskadige hele anlægget. Sommetider mennesker begår den fejl at bruge stearinlys forkert temperatur. Det er uacceptabelt brug af stearinlys uden dæmpning modstand.

Undersøgelsen og rengøring af gnistfanger

Efter Fubag TI-generator 1000 er tændt, mens det forbliver varmt, og behovet for at frygte forbrændinger. Det vil være nødvendigt at kontrollere og rense gnistfanger, til at udføre data manipulation er nødvendig for hver 100 timers drift. I det første trin skruerne skrues af og fjernes bagdækslet. lydpotte bolte skru, fjerne det efter pakningen, skal det fjernes også. Lægning rengøres med en børste, bør det kontrolleres for udbrændthed. Om nødvendigt dette element udskiftes, og ved det næste trin, samling i omvendt rækkefølge.

De grundlæggende fejl og måder at deres afskaffelse

Fubag TI 1000 reparationer du kan udføre på egen hånd, for at bruge den proces kan støde på nogle vanskeligheder. Nogle gange bliver de til udtryk i det faktum, at motoren ikke starter. Det er vigtigt at kontrollere, om, hvis brændstoffet i tanken der er tilfældet, så er du nødt til at sørge for, at din enhed er nok olie. Nogle gange sker det, og så at lyset er ingen gnist, mens det vil blive erstattet, og hvis ved hjælp af data manipulation og formåede ikke at løse problemet, skal du kontakte servicecenteret. Hvis motoren ikke starter på grund af manglende brændstof i tanken eller en utilstrækkelig mængde olie, der skal fyldes med en egnet fluid. Master skal du kontrollere området omkring gnist benzin, ellers brændstof kan antændes og forårsage skader på udstyret. Hvis anlægget ikke har fungeret, er det nødvendigt at tage fat på eksperter. Sommetider motor problemer løses ved en hætte aftageligt stearinlys og rengøring. Stearinlys vendes og indsættes i hætten. Proplegemet skal være lukket på kroppen magt. Starter strækker og kontrollere gnisten.

Fubag TI 1000 reparation guide, som er beskrevet i artiklen, kunne imødegå en sådan plage, når lyser ikke spænding indikator. Hvis dette sker, bør du tjekke, om overbelastning lyser, hvis det er, er det nødvendigt at afklare, om energiforbrugerne er brugbar. Hvis svaret er du nødt til at slukke enhederne og kontakte serviceværksted.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.