HjemlighedVærktøj og udstyr

DC-motor: enheden, en jobansøgning

Arbejdet omtalt i denne artikel, enheden afhænger helt af fænomenet af elektromagnetisk induktion. Dette er det grundlæggende princip om drift af motoren DC. Det er velkendt, at strømbærende leder strækker derpå anbragt i et magnetfelt zone, har en virkning styrke, som kan bestemmes i overensstemmelse med den venstre regel: F = B * I * L, hvor -elektrisk strøm I, B - induktion område; L - den beregnede længde. Krydser magnetiske kraftlinier, lederen opnår en elektromotorisk kraft, som i forhold til strømmen er rettet mod det, og kaldes en revers eller tæller. Motoren konverterer jævnstrøm til en mekanisk form for energi, men også delvis bruge dem på opvarmning.

På kan ses som følger overfladen af den mekaniske samling enhed: jævnstrømsmotoren struktur er relativt enkel, er det repræsenteret af induktoren og ankeret, som isoleres ved en luftspalte.

Inductor skaber et stationært magnetfelt af maskinen og på sin side består af en ramme, stangen (hoved- og yderligere). Monteret på rammedelene poler, og substratet selv er involveret i montering af det magnetiske kredsløb. Hovedfeltet snoede poler omfatter skabe et magnetfelt, og extra - spiral for at forbedre forbindelsen.

Motor DC udstyret med anker fra separate ark, tråd og spole reservoir (monteret på akslen cylinder af kobberplader). Materialefjernelse udføres med den aktuelle pensel. De er faste og holdes i en bestemt position, som tilvejebringer den nødvendige kraft af tryk på kollektoren overflade.

Under drift af DC børste motordrevne bevæger sig over overfladen af cirkulerende reservoir på en sådan måde at de konstant flytter fra en plade til en anden. Så skifter parallelle sektioner af spolen og anker strøm er under forandring. Proces, såvel som fænomener, der er forbundet med det, kaldes switching. EMF forårsager yderligere strøm, som har en ujævn fordeling af effekttæthed på overfladen af børsterne. At dette er hovedårsagen til gnister samleren (i intensiteten af dette fænomen anslås omskiftning og kvalitetsklasse defineret sine beføjelser).

DC motor, der kan undergår excitation - at skabe i det et magnetfelt kræves i anordningen. De er opdelt i fire grupper (kørsel metode):

  • Uafhængig hvis vikling er drevet fra en ekstern DC-kilde.
  • Parallel - vikling parallelt at levere ankerspolen.
  • Konsekvent - forbundet i serie.
  • Blandet (med serielle og parallelle exciteringsspoler).

Ved første startspænding og ankeret er fastgjort i det er nul. Modstand er lille, så startstrømmen kan være 10-20 gange højere end den nominelle. At sikre en smidig opstart anvendes trinvis modstand, hvis modstandsværdi muligt vælges af starteren motorstrøm.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.