HjemlighedVærktøj og udstyr

"Brook" - den pumpe til tiderne!

I de sidste mere end et årti planten "Livgidromash" producerer "bæk" pumpe under navnet, som er uhøjtidelig og har en lille størrelse. Han nemt gør det muligt at løse problemet i forbindelse med privat vandforsyning i hjemmet eller ethvert lands hjemmeside.

Main ansøgning

Pumpe "trickle-1" tillader opnåelse vand fra brønde radius på 5 cm eller mere. Brug nedsænke det muligt at installere i brønden, og med sin bistand kan hente vand fra nærliggende åbne reservoirer. På grund af sin magt, "bæk" (pumpe) er i stand til at tilvejebringe vand til små industrianlæg. Vandet stiger fra hjælp af overfladen, anvendes også af gartnere til vanding af afgrøder. Ofte ved hjælp af denne enhed tyet vacationers under oversvømmelserne foråret. Desuden er indretningen i stand til at udføre vandforsyningen til en afstand af 100 meter i vandret retning.

Funktioner af pumpens enhed

Dykpumpe "sive" har en masse tekniske egenskaber, de vigtigste af disse er en type vandindtag. I det ovennævnte instrument top han. Resultatet af en sådan udformning afkøles spontant maskine under dens drift, hvilket eliminerer behovet for en køleenhed. Takket være denne robuste design, producenten giver forbrugeren en garanti for 18 måneder. Hegn top fluid eliminerer mulig indtrængning sammen med den i vandsystemet af sand eller silt og forhindrer tilstopning.

tekniske egenskaber

Blandt de mange egenskaber, der har en "trickle" (pumpe), det vigtigste for den gennemsnitlige bruger er ikke professionel, er:

  • Power Instrument Fitting 300 watt. Det betyder, at enheden nemt kan klare enhver vandforsyning af private hjem.
  • Feed vand - op til 1500 liter i timen. For eksempel for at udfylde karbad til randen, skal du kun 20 minutter.
  • Det maksimale tryk, der genereres af pumpen er 60 m Til sammenligning 60 meter -. Højden af 18-etagers bygning.
  • Anordningens vægt op til 4 kg.

pålidelighed

Købere, samt de fremtidige ejere af denne enhed vil være nyttig for følgende oplysninger. Hver eneste produkt inden de kommer ind i distributionskæden passerer hele komplekse karakter af godkendelsesprocedurerne. Derfor, når de køber en sådan anordning er ikke nødvendigt at kontrollere dens ydeevne. Hertil kommer, at producenten giver en garanti på alle produkter. Derfor, når de køber forpligtet til at gennemføre den garantibevis, som kræves for at lægge overtagelsestidspunktet og udskrivning.

Således kan vi sige, at "bæk" - pumpe, som takket være sine tekniske egenskaber er ganske pålideligt instrument, i stand til at tjene i mange årtier. Det vigtigste er at gøre det korrekt tilslutning af enheden, som sikrer en lang og problemfri drift. Derfor bør dette spørgsmål tages meget alvorligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.