TravelingHoteller

Egypten hoteller med sandet indgang til havet for en behagelig familieferie

Egypten - en mystisk og originalt land. Ud over gamle historie, det tiltrækker en masse turister et mildt tørt klima er konstant varmt, solrigt vejr, underholdende undersøiske verden og, selvfølgelig, rene sandstrande.

Når opstår spørgsmålet om stedet for overkommelige og kvalitet helligdage, er de fleste rejsende vælger hoteller i Egypten med en sandet indgang til havet. Dette skyldes det faktum, at på trods af interessen for den undersøiske skønhed, mange er bange for at komme til skade på koraller, som er så berømt Røde Hav.

Typisk Egypten 5-stjernede hoteller er udstyret med komfortable strande med rent sand. Til tjeneste vil blive leveret af liggestole, parasoller og baldakiner til læ fra den brændende solen.

Egypten hoteller med sandstrand er let at finde i mange turist kataloger og tilbyder rejsearrangører. De fleste strandområder at udstyre med hjælp af importeret sand. Men for at rydde havet af koraller, der er nu er under statens beskyttelse, er forbudt. Derfor, selv om der er mange smukke sandstrande, hoteller, der er udstyret med indgang til havet fra ponton til en stor dybde, eller trapperne med hjemmesko.

Hoteller i Sharm el-Sheikh med komfortable strande

Strande Sharma hoteller meste sandede, men koraller er ofte placeret helt tæt på kysten. Praktisk indgang til havet kan tilbyde kun et par hoteller i Naama Bay og Sharm El Maya. Hvis du foretrækker det egyptiske hotel med en god strand, som ligger på Sinai-halvøen, er følgende muligheder anbefales:

• Seti Sharm 4 *, med en komfortabel sandstrand og indgang til havet, panoramaudsigt over klipperne, varieret vegetation i det område;

• Royal Rojana 5 * med eksotiske haver og en oversigt over Tiran Island og Sinaibjerget;

• Iberotel Lido Sharm 4 *, der ligner en oceandamper, med en hyggelig sandstrand;

• Grand Rotana 5 *, som har en smuk strand med fint sand, der er udstyret med to pontoner med en sikker indgang for børn;

• Savoy 5 *, som har et væld af sports- og legepladser (og endda en skøjtebane) og en stor sandstrand med lavvandede hav;

• Område 5 * Concorde Frem, berømt for sin behagelige sandstrand med ponton og byder på masser af børneunderholdning, herunder endda en skøjtebane og stabil;

• Barcelo Tiran 5 * moderne hotel ligger fem hundrede km fra lagunen.

Hurghada hoteller med gode strande

Meget lettere at finde gode sandstrande i Hurghada, og på at udvikle nye resorts. Hvis du ønsker at vælge de økonomiske og komfortable hoteller i Egypten, med en sandet indgang til havet, som ligger i Hurghada, bør du overveje:

• "Magawish" (4 stjerner), har en af de bedste sandstrande 1 km. Hertil kommer, nær kysten, ikke engang at vide, hvordan man svømmer, kan du beundre den smukke koralrev med farverige fisk.

• "Shedvan Golden Beach" (3 stjerner) har så mange som tre rummelige strand. En af dem er egnet til et børnebassin gennem en dejlig sandet indgangen til havet.

• "Elysees" (4 stjerner), på tværs af vejen, hvorfra der er en lille, men original og behagelig strand Dream Beach har en let skrånende sandet indgang til havet og er udstyret med liggestole med sovekabine telte, gynger for børn og voksne, og siddepladser, adskilt lysgitre fra hele stranden. Den berømte offentlige strand i byen - Old Vic.

• "Grand Hotel" (4 stjerner) og "Grand Resort 5" - som er beliggende i centrum af feriebyen, midt i turist livet, og som har en stor ren strand med sandede indgang i vandet. For gæster, der ønsker at skjule fra solen og travlhed, er der telte. Og på den 1 linje er en ældre 4-stjernet hotel med frodig vegetation, på tværs af gaden fra det - et 5-stjernet "Grand Resort" med sin oprindelige område med pavilloner og springvand. Ved siden af dem om aftenen allerhelst blive fotograferet af turister.

• Premium Grand Horizon 4 *, spredt ud på den første linje mellem den gamle og den nye del af byen. Ud over en god sandstrand, finder man en bred vifte af vandaktiviteter og sport.

• Sunny Days El Palacio Resort 5 *, oblyubovany russiske turister, er beliggende i den gamle bymidte. Der lagune giver komfortabel indrejse i vandet.

De bedste hoteller i Hurghada med sandstrande

Hvis du kommer til at slappe af med deres børn midt i turist livet og ønsker at leve i et behageligt miljø, bør det overvejes fem-stjernede hoteller i Egypten, med en sandet indgang til havet, beliggende i Hurghada.

1. Hotel kompleks nær centrum af Hurghada - Albatros Palace 5 * - med et moderne vandland og en fremragende strand, en bred vifte af vandaktiviteter og service.

2. Hilton Hurgada Resort 5 * - et velkendt hotel med rummelige komfortable strand, nær byen.

3. Desert Rose 5 * - malerisk hotel med dejlig stor område. Ideel for familier med børn. Der er flere puljer, en lagune med en praktisk indgang til havet, lidt længere til stranden med koraller.

4. Steigenberger Al Dau 5 * De Luxe - en af de mest komfortable hoteller i Hurghada. En smukt grønt område bygget tre swimmingpools og floden flyder. Shallow hav, ren strand og et fuldstændigt fravær af koraller er bedst egnet til en ferie med børnene. En spa, er der en golfklub og centrum for dykning træning.

Bedste hoteller med nice strande i Safaga

En lille landsby Safaga berømte enestående natur og miljømæssigt rent sand, der hjælper i behandlingen af psoriasis, luftvejssygdomme, muskuloskeletal og leddegigt.

Ved 60 km fra Hurghada ligger Menaville Safaga 4 * hotel, som har en specialiseret klinik, er et datterselskab af spa klinik i Karlovy Vary. Smuk sandstrand og underholdende verden af undersøiske væsner som hele familien.

Tæt på høj kvalitet 4-stjernede hoteller - Shams Safaga og Sol Y Mar Paradise - med rene sandstrande og eksotiske plantager.

Hoteller med gode strande i Sahl Hasheesh

Det stilfulde Hotel Dessole Pyramisa Beach Resort Sahl Hasheesh 5 *, der ligger i bugten Sahl Hasheesh, har en bred sandstrand og havet, med den farverige undersøiske verden.

Hoteller med de bedste strande i El Gouna

Sheraton Miramar 5 * - et moderne hotel, bygget i arabisk stil, er beliggende i den luksus resort af El Gouna, den reneste by. Beliggende på en ø, turister bære i små både på kanalerne, ofte udskiftning af gaden. Det er omgivet af frodig vegetation. Hotellet har en dejlig sandstrand. Besøgende vil finde en afslappende ophold roligt og klart hav.

Udvalgte børnefamilier tjener Movenpick Resort & Spa 5 * have skrånende praktisk indgang i vandet.

De bedste hoteller i Soma Bay

De reneste og længste sandstrande er beliggende i den nye ferieby Soma Bay, 30 km syd for Hurghada, i farverige øde bugter.

Hotel Kempinski Soma Bay 5 *, designet i maurisk stil, er en af de bedste strande i Soma Bay. På det område på 7000 km 2, der er mange vandfald og laguner, har 4 swimmingpools, herunder børn.

Intercontinental Soma Resort 5 * - hotel med et grønt område og rene strande med klare hav et par meter væk fra dit værelse.

Egypten hoteller med sandet indgang til havet er til rådighed for dig hele året rundt!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.