FinanserFast ejendom

LCD "onsdag": anmeldelser, udvikler, ejendom klasse. Boligkompleks SREDA - Moskva, Ryazan Avenue, 2

Køb af en lejlighed i Moskva - drømmen om millioner. Men hvis dygtigt nærmer valget til at vurdere alle muligheder og deres økonomiske formåen, er det realistisk at købe en lejlighed i fremragende anlagt område. Moderne udviklere tilbyder et stort antal boligkomplekser, og endda nye kvarterer med sin egen infrastruktur, så popularitet begyndte at bruge selv fjerntliggende områder i byens centrum, hvor der engang var en ørken felt. Brug hver stykke jord og gøre det til en høj kvalitet projekt af boligkompleks - er det mål, der forfølges af pålidelige byggefirmaer. Vi tilbyder dig en LCD "onsdag". Anmeldelser af de første lejere og dem, der formåede at komme på emnet, for det meste positiv. Men hvor mange mennesker - så mange meninger. Det er derfor, vi ønsker at indføre den mest objektive gennemgang af projektet, undersøge det fra alle sider og vurdere de forhold, som det giver til kunderne.

Om projektet

LCD SREDA - moderne kvartal kapital Komfort klasse, som tog et areal på 20 hektar. En af de største udviklere i Moskva - Gruppe PSN, fokuseret på begrebet moderne monolitiske bygninger af varierende højde, der fokuserer på den anlagte område og privat infrastruktur. Hvorfor så? Moderne indbyggere i storbyen er så træt af det hektiske rytme af byen, husene ønsker at føle sig så behageligt som muligt. Moderne Moskovitter foretrækker at tilbringe weekenden i landet, og i tilfælde af sit fravær ikke forlade sit hjem. Så i dette tilfælde vil tilstedeværelsen af et indhegnet og beskyttet område med sin egen infrastruktur for dem være en reel frelse.

placering

Til konstruktionen område af Ryazan Avenue nær CIP-station er blevet valgt, "Nizhny Novgorod". Alle dem, der fik kendskab til projektet, ikke kun gennem computerskærmen, og personligt besøge webstedet, bemærkede fordelene ved dens placering. Udvikleren faktisk formået at foreslå et projekt, der harmonisk kombinerer charmen i byens liv, komfort og sikkerhed. Mange mennesker er interesseret deadline LCD "onsdag". Altså: objektet vil blive solgt i flere etaper. Den første fase vil blive idriftsat i første kvartal af 2018. Og mens alle har en reel mulighed for at købe en ejendom med betydelige besparelser til dit budget. Og alt dette LCD "onsdag". Objekt Beliggenhed: Moskva, Ryazan Avenue, 2, bygning 25. Den nærmeste station af Moskvas metro er kun 5 minutter adstadigt tempo.

økologi

For alle Moskovitter miljøproblem er det meget vigtigt. Selvfølgelig fjollet at sammenligne en lejlighed i centrum af de multi-million metropol med en rustikke lodge, men udvikleren har forsøgt at vælge dens formål et økologisk rent område af Moskva. På Ryazan Avenue, tæt på parker og pladser, og vises på LCD- "onsdag". Feedback fra kunder, der besøgte denne egenskab, bekræfter, at trods den korte afstand til det livlige kvarter, luften er ren nok. Ryazan prospektet er udvalgt helt tilfældigt. Dette er absolut en vigtig transport knudepunkt for hovedstaden, men bevægelsen er ikke så tæt som i andre veje og motorveje: Der er stort set ingen trafikpropper. I overensstemmelse hermed vejen virkning er minimal.

infrastruktur

Egen infrastruktur - der tilbyder LCD "onsdag". Udvikleren virkelig sørget for, at hver beboer som en voksen og et barn, jeg følte så behageligt som muligt uden at forlade komplekset. Ud over de traditionelle butikker, restauranter og cafeer i komplekset vil der være uddannelsesinstitutioner: en børnehave for 300 steder og en skole. Således behøver beboerne ikke behøver at bekymre sig om en plads i børnehaven, tage deres tur. Desuden børn i komplekset højt sikkerhedsniveau vil blive leveret, de bare ikke vil forlade sine begrænsninger, fordi alle de har brug for underholdning i form af legepladser præsenteres her. Og forældre behøver ikke at bruge en masse tid på at forsøge at tage eller afhente deres barn.

jordforbedring

Egen infrastruktur - der tilbyder næsten alle moderne udviklere. Men gruppen "Selskabet SPE" gik videre, hun formået at skabe et unikt projekt af sin art, en analog, der ikke eksisterer i dag. Under landskabspleje afsat 9 ha LCD SREDA. LCD på Ryazan Avenue vil være et unikt projekt.

På en anlagt landskabspleje arbejde Gillespies Internationale Bureau, der er værdig til respekt og beundring. Chip kompleks og dets fulde dekoration vil være en stor park, der passerer gennem et område af komplekset. Ifølge projektet, vil det forbinde med hinanden de forskellige boliger og objekter infrastruktur. Tænk engang: du kan gå langs stierne med flere hundrede år gamle træer, nyde den blomstrende kirsebær frugtplantager. Vises cykelstier til alle beboere.

Stor opmærksomhed til udvikleren støtte og udvikling af sport. Det er derfor, i en stor park vil være basketball og fodboldbaner, tennisbaner, endda en mini-golfbane og en klatrevæg. Beboere i den komplekse vil ikke have at puslespillet over, hvordan at tilbringe weekenden: alt hvad du behøver for en aktiv sport ferie er allerede på det område af boligkompleks, kun en kort gåtur fra huset. For børn vil blive bygget fremragende indendørs legeplads, og der vil være attraktioner - et paradis for børn.

parkering

Når du vælger en lejlighed, moderne Moskovitter opmærksomme ikke kun på området og layoutet af lejligheder. Næsten hver familie har en bil, så det er et problem for mange af dens parkering er øm. Enig, ønsker ikke at spilde tid på at lede efter den frigjorte by efter en hård og trættende dag på arbejdet. Rigelig underjordisk parkering - noget der giver udvikleren LCD "onsdag". Anmeldelser lejere bekræfter tilstedeværelsen af virkelig stor opvarmet parkering, som vil være en moderne alternativ til garagen. Ikke længere behøver at bekymre sig om et sted at forsøge at gå hjem så hurtigt som muligt - det problem er løst af sig selv.

sikkerhed

Højeste niveau af sikkerhed tilbyder alle dens beboere boligkompleks "miljø". Anmeldelser tyder på, at bygherren allerede har indhegnet område af komplekset. Og hegnet er nødvendigt ikke blot at henvise til for områdets grænser. Når projektet er sat i drift, vil dens indbyggere være bevogtet døgnet rundt. Indrejse af komplekset vil være begrænset. Udvikleren hævder, at komforten af beboerne og deres gæster ville det ikke have nogen effekt.

layout

LCD "onsdag" (Moskva) trådte en liste over de fem bedste projekter i kategorien "De fleste store lejligheder." Udvikleren besluttet at flytte væk fra små kompakte lejlighed koncept, der beviser, at en rummelig, komfortabel indkvartering i et behageligt område af hovedstaden kan stilles til rådighed for alle. Ja, og store lejligheder i stigende grad populære i de senere år. Og der er en forklaring. Lejlighed - måske den mest imponerende erhvervelse, mange mennesker køber ejendom i henhold til programmet for realkreditudlån, så forvente, at boliger vil tjene dem i lang tid, måske endda et helt liv. Ved at købe en lille lejlighed, den samme unge familie før eller senere begynde at tænke på en udvidelse, igen bebyrdet med problemer, bekymringer forbundet med ændringen af lejligheden.

Europæisk stil studie - stor for unge familier, der ønsker at erhverve deres bolig, men har begrænsede ressourcer. Den ene-værelses lejlighed areal på kun 37 kvadratmeter af bygherren var i stand til at placere et stort køkken-alrum, fuld soveværelse, badeværelse og endda et klædeskab. Komfort i dette tilfælde opnås ved den korrekte geometriske form hvert værelse. Et-værelses lejligheder - populariteten af lederen, fordi på grund af den vellykkede planlægning og et stort område, de er perfekte selv for familier med små børn. Udvikleren fokuserede på det store køkken, som kan bruges som et sted for måltider og fritidsaktiviteter, tak igen for at korrigere zoneinddeling plads. Nå, tre-værelses lejlighed i SREDA (LCD, Ryazan prospekt, 2) - en rigtig drøm for store familier. vil hver modtage en separat isoleret rum, køkken plads nok til familiemiddage, middage og receptioner, og for mere komfort og bekvemmelighed, har udvikleren forudsat et ekstra toilet og et rummeligt påklædningsværelse.

dekoration

Interesseret i klasse boliger? Så LCD "onsdag" tilbyder en komfort-klasse boliger. Denne status er tildelt ikke kun for udviklet infrastruktur, fremragende udvalg af planlægning beslutninger, men også for at afslutte. Alle enheder er færdig "nøglefærdige" i de seneste år er meget populært, men kun på betingelse af, udført kvalitativt. I nogen tid de potentielle købere nægtede fra det, efter at have læst negative anmeldelser. Ingen ønskede at betale ekstra for den finish, som på en eller anden måde, har at sige farvel. Men det kan ikke præcist sige om LCD "onsdag". Feedback fra dem, der har købt en lejlighed her, bekræfter, at efterbehandling udføres af reelle fagfolk ved hjælp af moderne byggematerialer.

Muligheden for at deltage i udformningen af sin lejlighed - chip-design. At en sådan skulle være bygherre tilbud, der ønsker at opfylde ønskerne fra hver klient. Beboere opmærksom på, at givet udtryk for deres præference team af professionelle designere, baseret på deres og de tilbudt flere muligheder for efterbehandling. Beboere deltage i valget af byggematerialer og efterbehandling materialer, kan styre design i alle faser. Se selv, hvordan den er færdig vil blive udført i dit hjem, der bare slippe af med unødvendige spørgsmål.

Om prisfastsættelse

Lejligheder i Moskva - et dyrt køb, mange kan ikke engang regne med et lille studie i et boligområde. Det er grunden til, overvejer LCD "onsdag" (Moskva), er det dumt at gå glip af værdien af ejendommen spørgsmål her. Det er svært at tro, men lejligheden her har råd til mange forestiller sig. Da placeringen af komplekset, dets infrastruktur, kun kan drømme om en lejlighed i et boligkompleks "onsdag". Priserne har allerede behageligt overraske potentielle købere. Studio område på 22 kvadratmeter kan købes for 4,08 millioner rubler. Komfortabel "kopeck stykke" med forbedret design standard for en familie på tre, vil du få mere end 5 millioner rubler, men hvad en stor "tre-rubler note" med udsigt over den maleriske park - over 11 millioner rubler. Desuden udvikleren tilbyder gode betingelser for realkreditlån uden udbetaling, og også huser regelmæssige kampagner, som gør det muligt at spare på erhvervelse af fast ejendom.

opsummering

Hvis du er på udkig efter en lejlighed, revideret hundredvis af muligheder, men fandt ikke noget værd, være opmærksom på den unikke LCD "onsdag". Feedback fra dem, der allerede er blevet den lykkelige ejer af en lejlighed her, vil være et glimrende information base for dig. Ja, det komplekse er stadig under konstruktion, men vi kan allerede se gode resultater, og bringe de første resultater. Projektet er en succes i alle henseender. Udvikleren har gjort det umulige: harmonisk kombinere alle de lækkerier af byens liv og komfort i sommerhuset. En fem minutters gang fra en metrostation, hele genstanden indtager en førsteklasses beliggenhed, i gåafstand fra alle de nødvendige infrastruktur. Men selv dette er ikke vigtigt. Udvikleren har tænkt sit projekt på alle detaljer, grundigt studeret behovene i moderne moskovitter hvorfor komplekse og traskede så populært.

Tænk engang: du vil leve i hjertet af hovedstaden, på samme tidspunkt hver dag for at nyde det naturskønne sin egen park med sine majestætiske træer, blomsterbede, gangbroer. Og alt dette boligkompleks SREDA. Ikke længere behøver at lede efter et sted til din ferie, fordi alt, hvad der er brug for, er der på stedet: fremragende rekreative områder, sport og legepladser, steder til vandreture. Selv i dårligt vejr, når det regner du og dine børn kan have en stor tid i den indendørs kompleks. Og, selvfølgelig, tilfredse med lejligheden: Denne rummelige lejlighed med en veldesignet layout og finish "nøglefærdige". Tilgængelighed af efterbehandling værdsætte alle dem, for hvem boligproblemet er særlig akut, tid og penge til at reparere hårdt mangler. Det er nok til at bringe dine ting, og du kan leve. Efterbehandling er lavet, så kvalitativt, at behovet for efterfølgende reparation og ikke opstår.

Hele lejlighedskompleks SREDA - en stor personlig projekt i alle henseender komfortable boliger. Det er i denne komplekse og skal leve hver moderne moskovitiske, hvad vi vil og ønsker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.