BilerBiler

"Volkswagen Passat": anmeldelser af ejerne af den femte generation af den legendariske tyske biler

Den femte generation af "Volkswagen Passat" den berømte tyske bil blev udviklet tilbage i 1996. Dette nye produkt er endnu et skridt i historien for bekymring "Volkswagen". Umiddelbart efter fremkomsten af den femte generation af "Passat" har vundet sådan popularitet, om der ikke engang drømte om de tyske udviklere i verdensmarkedet. model hemmelighed for succes ligger i følgende: den nyhed kunne sælges i to versioner karrosseri (sedan og vogn), det havde en bred vifte af motorer, en høj grad af samling, samt byder på en bred vifte af farver. Og lad os nu snakke om alt i orden.

"Volkswagen Passat": bedømmelser af ejerne, og se Udvendig

Udformningen af det nye produkt adskilte sig ikke i noget revolutionerende udseende, men på samme tid, det ydre indeholder de klassiske funktioner i effektivitet og nøjagtighed understregede, at gav håber at udvide udvalget af kunderne.

I 2001 har det tyske firma præsenteret for offentligheden en restyled version af bilen "Volkswagen Passat". Anmeldelser af ejerne af den opdaterede sedan markerede tilstedeværelsen af en glat og moderne linjer i kroppen, hvilket gjorde bilen mere elegant. Foran bilen dekoreret med en ny kølergrill, forlygter fjernlys og en modificeret kofanger. Bag, også, alt var godt - trekantede stop lys sammen med den massive påvirkning kofanger give bilen et alvorligt kig. Det er værd at bemærke, at restyling af det nye produkt gik til gavn, og det tyske selskab kan være stolte af (selv op til dette tidspunkt, hvor selskabet har opfundet mere end et dusin modeller, der har den samme popularitet som den femte "Volkswagen Passat").

Billeder og gennemgang af interiøret

Inde restyling også sat deres præg på trods af, at der ikke er nogen globale ændringer ingeniører med vilje ikke tænkt sig at gøre. Til dette formål var gode grunde. Først blev maskinværksted oprindeligt anlagt til perfektion, hvad angår ergonomi kontrol. For det andet har sæde arrangement ikke forårsage nogen klager fra ejerne. Nu meget få mennesker kan huske det, men i disse år, mange producenter (selv med et verdensomspændende ry) spare ofte på udviklingen af sæder til fører og passagerer. Situationen ændrede sig med ankomsten af den femte generation bil "Volkswagen Passat". Anmeldelser ejere bemærkede den bekvemmelighed af pladser, der er de bevidste side styrker og otte justeringer af ryglænet og nakkestøtte. Ændringer i 2001 bestod kun af efterbehandling materialer og raffinement ... generelt alt. Men hvad er pointen at ændre det indre, hvis det allerede funktionel og ergonomisk?

Tekniske karakteristika for sedan og vogn "Volkswagen Passat"

Anmeldelser af ejerne talte om en lang række forskellige motorer - motorer linje indeholdt en hel 8 powerplants. Blandt dem var fem benzinmotorer og tre diesel - kapacitet fra 1900 til 2500 kubikcentimeter.

"Volkswagen Passat": pris

I øjeblikket den 5. generation af biler til rådighed på det sekundære marked til en pris på 180 til 450 tusind rubler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.