Hjem og familieKæledyr

"Prometrin": Instruktion til brug i veterinærmedicin, dosering, sammensætning

Moderne apotek tilbyder en bred vifte af lægemidler til mennesker og dyr. For eksempel "prometryn" (brugsanvisning vil blive diskuteret nedenfor) indgives som en profylakse til bekæmpelse af parasitter såsom lopper og flåter. Særligt godt dette stof har vist sig i ansøgningen til kvæg og får. På trods af, at dets anvendelse pålægger visse regler for slagtning og mælkeproduktion, stoffet er stadig en af de mest effektive til dato.

Beskrivelse og sammensætning

Når du bruger et lægemiddel inspicere det, da markedsvilkårene er der stor risiko for at løbe ind falske eller forsinkelse. Præparatet er en flydende olieagtig konsistens, farve fra lysegul til mørk gul. Letopløseligt i vand. Den har en svag specifik lugt.

Fås til salg "prometrin" i hætteglas, brugsanvisning indeholder doser til små dyr som katte og hunde, da de er mest modtagelige for udseendet af lopper på din hud.

Den vigtigste aktive ingrediens - deltamethrin. I 1 ml til 50 mg materiale. Det er vigtigt ikke at forveksle veterinærlægemiddel "prometrin" (brugsanvisning indeholder alle de oplysninger til behandling) af det samme lægemiddel til bekæmpelse af ukrudt.

Stoffet deltamethrin er pyrethroid gruppe. Såkaldte narkotika, insekticider. Deres opgave - at ødelægge alle mulige insekter. Feature er gruppen af pyrethroider er, at de er komplette analoger af de naturlige pyrethriner.

Hvad er pyrethriner?

Historien om de insekticider er ekstremt omfattende. I første omgang, at idéen om at skabe dem kom efter den iagttagelse, at nogle insekter er bange for visse grupper af planter. Dette markerede begyndelsen på studiet af planteekstrakter. Navnet er afledt af gruppen pyrethriner pyrethrum blomster. Med andre ord - en daisy og aster. Efter dette, forskerne var i stand til at isolere de æteriske olier af blomster og på deres grundlag for at skabe insektbekæmpende.

virkningsmekanisme

Aktivstoffet deltamethrin har en effektiv indflydelse på antallet af skadedyr, såsom insekter, mider (flåter, kløe), fluer, lopper, etc. Med andre ord, - .. ødelægger gruppe ektoparasitter hos dyr. Virkningsmekanismen er meget enkel: skader på huden stoffet insekt indtager. Som følge heraf kommer der en afbrydelse af driften af hele organismen, som lægemidlet virker kun på nervesystemet, forstyrre kalium-calcium balance. På grund af dette er der en ødelæggelse af synapser, dvs.. E. krydset af nerveceller. Som et resultat, den lammede insekt dør.

når du køber "prometrin" brugsanvisning advarer dog, at stoffet tilhører den tredje klasse af fare. Så hvis du bryder doseringen, det er giftigt for fisk og andre dyr. Plus der er en fare for skadelige parasitter og dræbe gavnlige insekter såsom bier. Derfor er det bedre at afstå fra brugen af tæt damme og bigårde.

"Prometrin": brugsanvisning til katte og andre små dyr

På trods af at stoffet oprindeligt blev brugt til at behandle kvæg, er dyrlæger nu sikkert bruge det til husdyr. Alt forskellen er kun i sin dosering. For eksempel, hvis du ønsker at behandle en lille kat, skal du forberede en opløsning med en hastighed på 0,5 ml pr 1 liter vand. Den resulterende blanding sprøjtes dyr.

Anvend den på pelsen af dyret, undgå området omkring øjnene. Det er bedre ikke at vaske det: stoffet er nok til to uger. Hvis hjemmebrug "prometrin" instruktion på hunden angiver forskellen mellem store og små racer af dyr. For større enkeltpersoner gøre en opløsning på 1 ml pr 1 liter vand.

Men det meste af stof, der anvendes til behandling af husdyr. I tilfælde af kvæg særlige bade anvendes med medikamentopløsning. De kører hele flokken skiftevis indtil al husdyr vil blive behandlet. Mindre effektiv til at sprøjte dyret betyder "prometrin".

til brug for kyllinger Guide tilbyder et lignende brug. Det er bedst at dyppe i badekarret hver fugl nogensinde, for mindre stress, sprøjte dem med en opløsning af lægemidlet.

Slagtning og mælkeydelse efter behandling

Brugen af nogen medicin pålægger en restriktion for slagtning af kvæg og udoyu. Hvad er de anbefalinger om dette emne giver en vejledning relativt narkotika "prometrin" til brug? Slagtning af dyr sker tidligst fem dage efter behandlingen. Et mælk kan drikke tre dage efter brug af lægemidlet. Disse er nødvendige skridt til at mindske risikoen for forgiftning.

"Prometrin": brugsanvisning, udsigterne på det veterinære og forholdsregler

Blandt midlerne til parasitter "prometrin" er den mest populære. Med forbehold af doser det ikke forårsager bivirkninger. Den høje koncentration af lægemidlet kan gøre effektiv brug af det.

Når du opretter en løsning er det vigtigt at tage forholdsregler. Kog det bedre i personlige værnemidler til at forebygge hud og slimhinder. Hvis tilfældigt stoffet vil falde, skamplet det med en bandage eller vat. Prøv ikke at gnide det på overfladen - så du kun vil accelerere den træder i kroppen. Ved indånding, "prometrin" komme ud i den friske luft. Hvis der er symptomer på forgiftning - adresse så hurtigt som muligt til lægen.

Ved at følge nogle enkle forholdsregler, kan du nemt bruge stoffet til alle dyr.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.