Hjem og familieKæledyr

Vores foretrukne kæledyr. Sjældne hunderacer

Hund til mennesket har længe været en trofast følgesvend og modig vagt. Nogle gange er det ikke engang klart, hvad ville vi gøre uden deres tavse, men sådanne trofaste firbenede venner. Ligesom mennesker, dyr har forskellige figurer, adskiller sig fra hinanden i udseende, størrelse og evner. I dag opdrættere har formået at skabe en masse nye arter, der kombinerer alle de positive kvaliteter, som vi gerne vil se i deres kæledyr: skønhed, intelligens, fleksibel, modig. Nogle firbenede er på toppen af popularitet, på den anden den samme, uanset grunden, folk hører mindre og mindre. Derfor vil jeg gerne henlede opmærksomheden på den sjældne race af hunde.

I dag er det ikke så almindeligt at se den tibetanske mastiff. Denne race er rangeret som sjælden, selv om et par århundreder siden blev spredt i Kina og nabolandene. Disse voldsomme og ædle vagter ledsagede børn og kvinder går med gods langs Silkevejen. Efter at være blevet transporteret til sletterne til salg, fra mastiffer fundet et stort antal sygdomme. I dag har de tilpasset til den nye placering, selvom sluttede sig til listen over "sjældne racer af hunde." Med ingen billeder er der ingen problemer, så alle kan nyde udsigten over den mægtige giganter, men vil være i stand til at købe en mastiff hvalp er ikke alle. Prisen på nogle repræsentanter for denne art når en million dollars.

Moody - brugshund, opdrættet i Ungarn. Det klarer perfekt med sin rolle som hyrde, dygtigt styrer store besætninger, som viser opfindsomhed mirakler, så der er blevet anerkendt i hele verden, selv uden er næsten ikke kan findes de ungarske repræsentanter for denne race.

Sjældne hunderacer typisk slående i deres udseende, var ingen undtagelse og katalburun. Animal kendt for sin kløvet næse. Racen er opdrættet i Tyrkiet og lever kun i dette land. Hunters værdsat jagt færdigheder kæledyr og deres fremragende lugtesans.

Azawakh og norsk dødvande Laika - en sjælden race af hunde i Rusland. Den første er almindelig i Afrika og uden for kontinentet hotteste ekstremt sjældne. Hun strakte, langbenet og meget tynd, der anvendes til at gå på jagt efter hurtige ørken dyr, såsom gazeller. Norske dødvande Laika levede i de dage af vikingerne og blev brugt til jagt lunder. Animal på forbenene har 6 fingre, og bag - 5 fingre. Husky har udvidet listen over "sjældneste hunderacer" på grund af dårlig fordøjelsesbesvær optage næringsstoffer og dør i en tidlig alder.

Carolina Hund kaldes også de amerikanske dingo. Det er meget nemt at tilpasse sig nogen restriktioner, i varme hun, ligesom alle vilde dyr, sker en gang om året.

Otterhound var meget populært i det XII århundrede, er de hovedsageligt bruges til jagt oddere. I slutningen af 70-erne af det XX århundrede blev en sådan underholdning forbudt, og racen blev mindre og mindre vind. I dag i Nordamerika er hjemsted for omkring fire hundrede af disse dyr.

Sjælden hund racen er ikke værre og måske endda bedre end nogle nu almindelige kæledyr, de gik bare mode, eller de kan ikke spredt over hele verden på grund af de fysiologiske egenskaber.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.