Nyheder og SamfundNatur

Natural Park "Scherbakovsky": beskrivelse, natur, attraktioner, hvordan man får

I verden er der mange smukke parker. Sådanne rene grønne områder altid tiltrække besøgende og tillade en uforglemmelig oplevelse. I disse steder, en dejlig tur og en pause fra travlhed i store byer og nyde den utroligt frisk luft. En sådan grønne områder er naturpark "Sherbakovskiy". I denne artikel vil du lære om parken, dens flora, fauna og andre interessante fakta om ham.

Natural Park "Scherbakovsky": generel information

Så komme i gang er at snakke lidt om denne vidunderlige grønne område. "Scherbakovsky" - naturpark, som er beliggende i den Volgograd-regionen. Hvis der er mere korrekt at tale om sin placering, er det i Kamyshin område på bredden af floden Volga. Landskaber i disse steder virkelig vidunderlig. "Scherbakovsky" naturpark blev grundlagt for relativt nylig, i 2003.

Selvfølgelig er det interessant at vide, hvilke mål det blev oprettet. Denne beslutning blev truffet for at bevare den lokale naturlige kompleks, der har behov for ekstra beskyttelse.

Dimensionerne af parken til virkelig imponere folk, der kommer her. Den dækker et areal svarende til næsten 35 tusind. Hektar. Det er interessant, at dette unikke naturområde ligger næsten på grænsen af Saratov-regionen.

Hvad er Park?

Nu, da vi mødtes med generelle oplysninger om parken, det er at tale om, hvad der er i dette vidunderlige sted. Som nævnt naturområdet er helt unik. Mange mennesker er interesseret i, hvad er dens funktion? Det unikke ved dette sted ligger i det faktum, at det område af parken kombinerer en række naturlige komplekser og objekter. For eksempel kan du se de bakker, der blev dannet af jordskred, overdrev, bjergegne skove, karst marker og meget mere. Alle disse zoner er lagt sammen til én bemærkelsesværdig objekt - Nature Park "Scherbakovsky".

Interessant, hele komplekset består af 4 hovedområder. Blandt dem er miljø-, agro, buffer og rekreation. Hver zone udøver sin funktion, for eksempel miljømæssig kompleks gør det muligt at beskytte og bevare den lokale natur. Af særlig interesse for besøgende til parken er et rekreativt komponent. Denne zone omfatter vægten af de særlige turistruter, der passerer gennem hvilket du kan lære en masse.

biota

Nu er det nødvendigt at tale om en så vigtig del af parken, som flora og fauna. Rig flora og fauna prale naturpark "Scherbakovsky". Volgograd-regionen som helhed har gunstige klimatiske forhold for mange planter. I parken kan man se mange usædvanlige og sjældne planter. Mange planter er dukket op her på min egen, men nogle gange er lavet og særlige landing. Det område består af flere sektioner. På hver af dem er der forskellige planter. For eksempel er der en steppe områder, højlandet skov, vandløbsnære skove og andre naturområder. Mange indfødte planter er opført som truede. Blandt dem er korset eng, lav iris, kornblomst russisk, tulipan Gesner, Cotoneaster alaunsky og mange andre.

Separat, skal det bemærkes, og fauna i parken. Det er hjemsted for mange arter af dyr, oftest kan du se vildsvin, hjorte, elge, ræve, harer, kronvildt og grævlinger. Disse dyr er for det meste findes i skoven. Ådalene findes odder, amerikansk mink og europæisk, bisamrotte.

seværdigheder

Således har vi drøftet i detaljer flora og fauna i parken. Nu er det nødvendigt yderligere at udforske attraktioner, der er i det. flere interessante steder er placeret her. For eksempel, gamle værksted, som henviser til den periode mesolit. Alderen af dette objekt er omkring 10 tusind. År. I nærheden er Ternovskii afvikling - en unik monument af bronzealderen. Det er en stor katakomber.

Også her er Ternovskii selishte. Når du er på webstedet er hjemsted for den Gyldne Horde. Dette skete, ifølge forskerne, i XIV århundrede.

Ud over disse faciliteter, er det placeret her, og andre unikke monumenter, der er værd at overveje nærmere.

Scherbakovskaya stråle

Denne vidunderlige anlagte ejendom modtaget en status for et monument af regional betydning. Dette er en virkelig interessant sted, tager det en ganske stor areal svarende til 140 hektar. Status for et bestemt objekt det modtog i 1988.

Mange mennesker spekulerer på, hvad er det unikke ved monumentet? Svaret er simpelt: Der er en utrolig bred vifte af landskaber. Rocky går i stykker veksler med vandfald, der består af en flerhed af små vandløb. Sådan en vidunderlig landskab kan ses ved at besøge naturparken "Scherbakovsky". Billeder af seværdigheder kan ses i mange turist kilder, såsom guidebøger.

Ud over de fine arter, her kan du nyde den friske luft, samt stifte bekendtskab med den lokale flora og fauna. Der er også flere interessante objekter. Blandt dem skiller sig ud især Scherbakovskaya grotte, dybden af som er omkring 5 meter. Det blev dannet som følge af jordskred. I nærheden er en kompleks Scherbakovsky kældre og den såkaldte mur af tårer. Det er en mur, hvorfra periodisk at ramme tasterne.

Natural Park "Scherbakovsky": hvordan du kommer til dette sted?

Sandsynligvis, mange, der ønsker at gå til parken, interesseret i spørgsmålet, hvordan får du her? Den enkleste løsning ville være at gå ud af byen Kamyshin. Det indebærer at efterlade i nordlig retning langs vejen, der fører til den øverste Dobrinka. Afstand fra Kamyshin til parken er cirka 50 kilometer, så vejen ikke vil tage lang tid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.