Nyheder og SamfundNatur

Dyreliv: Hvorfor myg drikker blod, og de er ved at dø?

Før jeg fortælle dig, hvorfor myg drikker blod, jeg ønsker at introducere dig til den generelle forløb anliggender. Måske nogen af jer, kære læsere, er stadig ikke klar over, men ikke alt blod sucking myg. Nogle af dem regale på nektar (fx han), mens andre foretrækker at suge saften fra planten, og der er arter, der ikke spiser (såsom kran-flue)! Normalt disse "planteædere" myg samles omkring byen i hele klynge af snesevis eller endda hundredvis af tusindvis af mennesker! De sværmer på ét sted, hvilket gør en skinger ringmærkning af at tiltrække kvindelige ... forventet parring. Men mere om det en anden gang. Nu vi er interesseret i, hvorfor myg drikker blod, og derfor vil vi fokusere på kvindelige. De også er de virkelige vampyrer! De giver ikke os med resten af jer dag og, især om natten! Hvorfor myg suger blod?

Så menneskers og dyrs bid eneste kvindelige myg. På den mandlige kan ikke være tale! "Bloody menuen" skyldes ikke luner det kvindelige, men en nødvendighed! Det faktum, at vores blod er rig på forskellige næringsstoffer, den vigtigste af hvilke - det er protein. For mænd den mest interessante er de kulhydrater, der er indeholdt i den søde blomst nektar. Det er derfor, vi holder af dem!

Det faktum, at vores protein - et byggemateriale nødvendig for produktionen af det kvindelige og den normale udvikling af deres æg. Efter alt, vegetabilske fødevarer, som det er kendt, er ikke rig på proteiner. Fra fuld forbrug af den kvindelige myg af "byggemateriale" er direkte afhængig af den samlede cyklus af sine æg bogmærker. Jo mere protein forbruges myg - jo bedre vil være dens murværk. Det er derfor, den kvindelige kan suge blodet meget mere af sin egen vægt (hvis det er selvfølgelig ikke swat). Selvfølgelig er det ikke nødvendigt at tro, at den eneste forklaring på, hvorfor myg drikker blod, ligger i deres evne til at reproducere. Hunnen lægger æg i alle tilfælde, men hvis det ikke nasoset den rigtige mængde af blod, så dør død af heltinden: æggene vil give deres egne proteiner med deres liv. Men hvis blodet er fra synspunkt en fødekilde vil være tilgængelige på alle de myg, de bare dø!

Som myg drikker blod?

Denne proces tager dem nøjagtig tre minutter. For kvinder er der ingen forskel i hvem bide - menneske eller dyr. Forskere har fundet, at myggene ikke bare gennembore huden med sine skarpe snabel, sprøjtning blod i en særlig væske, som forhindrer dens koagulation, og fuldt ud at kontrollere det, på udkig efter kapillærerne. Først efter den ønskede kapillær er fundet, myg introducerer ham hans spyt, hvilket er ret teknisk giver ikke vores blod til at størkne, og derefter begynder at suge. Af den måde, det er derfor myggestik alvorligt kløende - væske forårsager irritation.

Hvad dræbt myg?

Typisk, i sådanne øjeblikke, vi er absolut ikke interesseret, hvorfor myg drikker blod. Deres spyt - det er deres egen fjende! Så paradoksalt det end kan lyde, men at det ikke er færdig med insekter startede deres forretning! Når en myg drikker blod, hans spyt, oral indgivelse, kløende, forårsager menneskelig ubehag ... Som regel bør reaktionen være øjeblikkelig - vi destillerer myg eller endda dræbe den. Som et resultat, er en person tilbage med kløende hævelse, og myg er ikke "høste", hvis ikke gå til det hinsides! Det er sådan en interessant "matematik", mine venner!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.