Nyheder og SamfundNatur

Mineraler Afrika - en vigtig økonomisk ressource

Afrika er ikke kun fastlandet, er berømt for den særprægede natur og kultur, det er iboende i kontinentet rigt udbud af naturressourcer. I ækvatorialzonen er en stor del af kontinentet, som tilvejebringer optimale betingelser for vækst af skove, massefraktionen af hvilket er 10% af det samlede areal af Jordens skoven. Træ - det vigtigste produkt eksporteres.

En anden Afrika anses for at være en guldgrube af Sahara-ørkenen, i dybet af hvilke skjule enorme reserver af frisk vand. På dette kontinent er den største floder af planeten, der med rette bærer navnet på energiressourcer i Afrika.

Mineraler Afrika er de vigtigste leverandører af ressourcer til virksomheder af jernholdige og ikke-jernholdige metallurgi, kemiske virksomheder for hele kloden. Nedra Afrika er rige på phosphorite, krom, titan. De vigtigste reserver malme (uran, kobolt, kobber, mangan) og mineraler og ædelmetaller (diamant, guld) globus fokuseret på dette kontinent. Mineraler Nordafrika, som er sedimentære mineraler, gas og olie, har global betydning. Sydlige og centrale Afrika værdsat magmatiske mineraler - malm af jernholdige og ikke-jernholdige metaller samt diamanter.

Mineralforekomster forårsaget af dannelsen af kontinentets lettelse. I nord, mere end lavlandet og nedsynkning, som blev fyldt hav, således udfældning dannede kul, mangan malm. Østafrika og det sydlige Afrika repræsenteret ved plateauer og højland, som historisk dannet i stedet for lodret og vandret bevægelse af platformen, så denne del er rig på diamanter, guld, uran malm.

Dette kontinent har sådan en ufattelig margin, mineraler i Afrika på kortet ikke forlader et rum, bogstaveligt talt hver millimeter af rummet indeholder et bestemt mineral. Afrika er berømt for sine malmforekomster, dannelsen af som går tilbage til fødslen af Paleozoic. I øjeblikket er platformen eksponeret ved ækvator og sydlige del af kontinentet, og derfor blev disse områder koncentrationen af malmforekomster. Takket være denne "nøgenhed" af de gamle platforme, befolkningen af planeten blev tilgængelige kobber indskud i Sydafrika, i Sydrhodesia udvikler krom, er Nigeria kendt for tin og wolfram, Ghana - mangan, og øen Madagaskar kan meget vel give hele planeten grafit. Alligevel afrikanere er taknemmelige for guld indskud af Paleozoic. Måske i nogle områder af Afrika og bag de vestlige lande, men inden for guldminedrift kontinentet, i lyset af Sydafrika, lang og fast holder førende position.

Kambriske formation jordbaserede platforme betragtes begyndelsen af æglægningen mednosnogo bælte, der dannes sådanne mineraler i Afrika som kobber, tin, kobolt, bly, wolfram, og bragte det til den førende position i verden. Om udvikling og produktion af de ovennævnte ressourcer Afrika er den næststørste. I denne periode kontinentet dannede aflejringer af uranmalm og platin. I dybet af havet dannet af jernmalm, men ved aflejring af havsalt, disse nyttige afrikanske fossiler tilhører den lav kvalitet.

Ved krydset af Paleozoic og Mesozoic jordbaserede platform kontinent er inde i en rolig periode med manglende bevægelighed for jordbaserede platform, der gør det muligt dannet aflejringer af kul, som især talrige i Sydafrika, Rhodesia, Congo og Madagaskar.

Sahara og den sudanesiske afrikanske sletten er den mest komplekse i strukturdannelse, som undergik fejl og klippefremspring, løfte- og delaminering af gamle fundamenter, værdsatte forekomster af jern, mangan malm og olie.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.