Nyheder og SamfundNatur

Whirlpool. Hvad er en fordybning i en bund relief er

Det dybeste sted af flodlejet eller andet vandområde, hvirvel eller boret passage, populært kaldet spabadet. Hvad er en fordybning i bunden relief repræsenterer?

typer Whirlpool

vandsøjle Roterende kan observeres i en lang række af vandområder - i små bække og i det åbne hav. Det er dannet af den pludselige udvidelse af kanalen, kollision af strømme af forskellige temperaturer og hastighed. Vand spinding i et lille rum, siv til yderkanten af cyklen, danner en fordybning i midten. Sea hvirvler opstå i kollision af modsatrettede strømme, tidevand og flodbølger. Vandet i dem kan bevæge sig med stor hastighed. I det åbne hav dannede tragt størrelse kan nå flere kilometer.

På flodvand rotationshastighed generelt lig med hastigheden af dens hovedstrømmen. Vodoverti er typiske for bjergfloderne. De kan danne dybe gruber, som kaldes suvodi. Her vand rotation er i én retning per mol, cape eller andet fremspring. Foder generelt bevæger sig fra bunden opad langs rotationsaksen af spabadet. Normalt under dæmningen ved de konkave kyster på stejle sving møder spabad. Hvad er et naturligt fænomen ud? Denne form for spabad, hvor den aksialt ført i vandet hvirvle ned.

dødt væv

Karakteren af deres uddannelse på grund af det faktum, at satsen for flow i hele floden flow er sjældent konstant. Det accelererer, decelererer, til tider næsten forsvinder. Opfylder og tilbageløb. På strækningen af floden kaldet rapids, bliver det meget hurtigt og hurtig. Årsagen til dette fænomen er i stigende grad indsnævres kyster, stejle skrænter. Den hurtige strøm er ledsaget af en slags "kogende" vand i rapids. Sådanne hvirvler udvaske et hul i bunden, der danner en whirlpool. Hvad er et farligt sted - alle kender. Intet under ordet "sump" er forbundet primært med ordene, tayaschimi i fare, "bundløst", "dyb", "mørke".

Stille vand, så dybe boblebade

Mand fanget i en knibe eller problemer, ofte sammenlignet med en person, der kom i puljen. Hvad er en fordybning i topografien af reservoiret bedre få runde, selv vores forfædre vidste. Ifølge deres tro, sådan vodokrut ofte ødelægger alt på sin vej, stramning i din stald små fartøjer og skibe. Gamle ordsprog om boblebade er altid blevet brugt som en advarsel om de mulige problemer. Det er de steder, hvor, og skal drives onde ånder. Ud fra disse boblebade holde sig væk, fordi du ikke altid kan forudsige, hvor vandet er en tragt i stand til at stramme i bunden. Puljerne for at synke en masse mennesker som tidligere nævnt - til bunden af helvede utyanuli.

Whirlpools kan ikke være af stor fare, men de kan ikke undervurderes. I roligt vand pit dannet af dem kan være ganske dybtgående. De lavvandede og oxbows hyppige Still Waters. I det lave vand, hvor overfladisk, for hurtig og hurtig, men det er som regel langsomt i løbet af spabad. Ordsprog og siger "stille vand, boblebade så dybt."

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.