Nyheder og SamfundNatur

Hvad er højden af det frie fald af vand i vandfaldet Angel

Salto Ángel, eller bare Angel - højeste vandfald i verden. På trods af sit navn (som kan oversættes som "engels spring") intet at gøre med de himmelske væsener i naturen af fænomenet der. Vandfaldet er opkaldt efter sin opdager - ikke det første, ved den måde, men de mere berømte: piloten på det amerikanske, som hed Dzheyms Krouford Angel. Engelske navn Angel i spansk lyder som Angel. Til ære for piloten, der i 1933 fløj over vandfaldet, og navngivet dette naturgrund inkluderet i den berømte UNESCOs liste indeholder World Heritage sites. Det rejser spørgsmålet: hvordan kunne ikke se dette tidligere glitrende strimmel af vand så højt som en tre Eiffeltårnet? Nedenfor vil vi fortælle historien om opdagelsen af skjulte mirakel af naturen og finde dens parametre.

Hvad er højden af Angel Falls

Denne vandige strøm er i Venezuela, Canaima National Park. Dens koordinater er 5 ° 58'03 "nordlig bredde og 62 ° 32'08" vestlig længde. Park Canaima er interessant, fordi her er de fantastiske bjerg tepuis. De har en meget stejle kanter og flade toppe. Med sådan en højt bjerg kaldet Auyantepuy væltet og Angel Falls. Kerepakupay river sig selv er ikke forlænges. Det starter her, på plateauet af Djævelens Mountain (som oversat Auyantepuy). Men mættet med ækvatoriale regnskyl strøm siv ned ad en stejl kant ganske stejlt, fra en højde på ni hundrede nioghalvfjerds meter. Hvis man ser nedenfor, ser det ud til, at vandfaldet starter direkte fra plateauet. nærmere viser imidlertid, at Kerepakupay skære igennem vandlag lyser rød sandsten. Så hvad er højden af det frie fald af vand i vandfaldet Angel? Kun otte hundrede og syv meter. Men dette tal er meget imponerende. Til sammenligning: Victoria Falls i Sydafrika, har en højde på 107 meter.

smukt syn

Se Salto Ángel er simpelthen fortryllende. Det flyder ned ad floden hundrede værfter. Højden af frit fald af vand i vandfald Angel er således, at dråberne er spredt i luften omdannes til tåge. Nogle gange kan mærkes inden for få kilometer. Tæt tåge opslæmning bærer en leg, og kun noget af vandet kommer ind i skålen på en lille sø, hvorfra floden strømmer Churun. flow bredde et hundrede og syv meter, og vandmængden - tre hundrede kubikmeter i sekundet. Ikke langt derfra er Angel Canaima lagune, hvor vandet samler sig fra de omkringliggende vandfald. Bag væggen i en af dem, Salto El Sapo, gemmer på en stor grotte, som medvirkede særlig intens optagelser af filmen "Den sidste Mohikaner".

Ture til seværdigheder Venezuela

En væsentlig forhøjelse af frit faldende vand i Angel Falls tiltrækker mange rejsende. Og på trods af, at alle de tilgange til tepuis dækker jomfru jungle, strømmen af turister, der ønsker at se den "mest-mest", fortsætter med uformindsket styrke. Nemmere og hurtigere bare for at gøre antenne tur: efter den amerikanske pilot til at flyve over vandfaldet og nyde synet fra oven. Det eneste, der kan stoppe dig - overskyet vejr. Derfor er mange turister kommer til bunden af tepuis i luften. Canaima udstyret flyveplads, ved siden af - mange hoteller og restauranter. Kom til Angel og floden. I begyndelsen - ved motorbåde til landsbyen Canaima, og derefter omkring tre kilometer til fods gennem junglen.

åbning Angel

Pemon indisk stamme var i fortiden, mange århundreder siden, er det kendt, at der er sådan en vidunderlig vandfald. De kaldte ham Churun-Meru. Efter alt, højden af frit fald af vand i Angel Falls er, at det er svært at gå glip af, selv i den tætte jungle! Han er femten gange højere end de berømte Niagara Falls. Hele verden beundrede Empire State Building i New York. Men Angel var to og en halv gange højere end for den engang majestætiske skyskraber. Interessant, den europæiske pioner-viste sig ikke en amerikansk pilot og en forsker fra Spanien. Hans navn - Ernesto Sanchos La Cruz. I nitten hundrede og tiende år fik han til vandfaldet, og rapporterede sin opdagelse i et specialiseret videnskabeligt tidsskrift. "Flamingo" nødvendig tearjerker skader flyet til den brede offentlighed. James iagttog Angel Falls i 1933, og i 1937 besluttede at gøre en landing i nærheden af ham. Plane beskadiget landingsstel og sad fast i sumpet terræn. Den uheldige pilot, blev hans kone Maria og to kammerater ikke såret. Men de måtte forlade den ødelagte fly på toppen af tepuis, gå ned ad stejle skråninger, og i fortsættelsen af elleve dage at nå civilisationen.

Den efterfølgende historie Angel

I 1949, gennem junglen til vandfaldet krøb ekspedition fra National Geographic Society. Forskerne omhyggeligt målte parametre for dette mirakel af naturen. Samtidig er det blevet bestemt, og højden af frit fald af vand i Angel Falls. Det er interessant, at flyet "Flamingo" stod på stedet af en ulykke treogtredive år, indtil han blev taget med helikopter til byen Maracay. Der blev det restaureret og er nu indrettet med en Ciudad Bolivar Lufthavn.

I 1993 erklærede UNESCO World Heritage vandfald. I december 2009 har Venezuelas præsident har besluttet at bringe denne naturlige attraktioner i sin nationale gamle navn. I sin tale, Ugo Chaves sagde, at vandfaldet er kendt under navnet Kerepakupay-Meru før eventuelle amerikanske piloter. Men på kort og atlas han stadig opført som englen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.