HobbyHåndarbejde

Cirkulære strikkepinde tørklæde: Strikning ordning. Tørklæde-LIC

Tørklæde-krave, men på en moderne måde - LIC, har fået sin popularitet for et par årtier siden. Og tilbage igen, at tage en af de første steder i antallet af vinter tilbehør, trykke på denne vinter.

Sådan vælger

Hvordan man vælger en cirkulær tørklæde? Nåle at strikke eller hækle? Vi vil overveje at strikke. Hvad menes der med LIC? Denne almindelig tørklæde, forbundet i en ring. Den nemmeste og hurtigste måde at gøre det - er at tage din favorit tørklæde og sy enderne. Du har nu en krave.

Tørklæde-krave har sine egne sorter. Det kan være i én omgang, to eller endda tre. Også det har forskellige bredder. Det kan være små, at bare varme halsen om vinteren, og kan være meget store. Denne bredde er oftest bruges til at kombinere i et enkelt produkt og et tørklæde og hætte med det samme. Disse tørklæder er meget praktisk. Uden varm, og rummet er omdannet til et ekstravagant og voluminøs tørklæde.

Desuden kan cirkulære strikkepinde tørklæde suppleres med et sådant tilbehør, som en knap. Det diversificerer strukturen af dit produkt, og det kan ikke sy kanten, og fastgør dem til én stor eller flere små knapper. Det hele afhænger af din smag og udseende.

Den nemmeste måde

Sandsynligvis den nemmeste og hurtigste måde at oprette et tørklæde-LIC-eger design - er at knytte dens forreste broderi. Overvej følgende eksempel.

 1. Tast det nødvendige antal loops (lad det være 15), med henblik på at se, hvordan det vil se vores færdige produkt.
 2. Den første række af strik ansigts sløjfer. Glem ikke at tage det første (en kant) løkke. Dette er nødvendigt, så kanterne var flavorful og bud.
 3. Efter klappen, provyazyvayte anden række vrang sløjfer.
 4. Den tredje række i ansigtet provyazyvaem igen. Husk om en kant løkke.
 5. Fjerde række strikket vrang.
 6. Strik så rækker af tyve, vil du allerede se vores ansigts harmoni.

Således vil den tilhørende cirkulære strikkepinde tørklæde har en meget fleksibel form og god stretch. Også give dit produkt en lille volumen. Denne fremgangsmåde til strikning kan anvendes på enhver garn. Perfekt nål kvinder, der er lige lære at lave deres egen og ønsker at forestille sig skønheden i vinter opvarmning.

Lacy varme

Mere erfarne syerske kan forsøge at binde sine tørklæde gennembrudt rundp.

 1. Beregn og indtast det ønskede antal loops. Det skal erindres, at en rapport er 21 løkke.
 2. Første række provyazyvaem vrang sløjfer, den tredje og anden ansigter vrang.
 3. * Efter provyazyvaem som følger: først loop ansigt, efter subkutan og 2 sløjfer sammen (fra venstre til højre) og bagsiden. Så strik til slutningen af rækken. Den anden række af hele ansigtet. Igen vi gentage mønstret, den næste serie af ansigtet, igen trække tilbage ansigtsbehandling. I alt seks rækker.
 4. * Strik seks rækker på en sådan måde, at følgende strikkes således: først fronten, to på provyazyvaem sammen fra højre mod venstre, fm, når fronten. Og så videre indtil udgangen af rækken. Næste p kun ansigtsbehandling. Gentag derefter serien med et mønster mere ansigtsbehandling, igen og igen en række ansigtsbillede.
 5. * Derefter strikkes en række vrang, den næste serie af ansigtet, efter igen Forkert.
 6. Næste provyazyvaem tre rækker ansigtsbehandling. Og videre til den centrale del.

Første række: den første sløjfe ansigt, så 2 sammen fra venstre mod højre, sc, foran, fm, to sammen fra højre til venstre, to ansigt, de to sammen fra venstre mod højre, sc, foran, fm, to sammen fra højre til venstre, to ansigtsbehandling. Det var først i slutningen af serien.

Anden række: alle står overfor.

Tredje række: to sammen fra venstre mod højre, fm, tre ansigtsbehandling, * fm, de to sammen fra højre til venstre, venstre til højre, de to sammen, fm, tre ansigtsbehandling, fm *. Vi fortsætter fra * til *.

Fjerde: facial hele serien.

Gentag derefter med den første række. Og så 21 tal. Efter provyazyvaem tre rækker ansigtet. Og slutter med vores tegning. Gentag trin 5 * yderligere 3 * og 4 *.

Vi slutter i det andet afsnit.

Din oprindelige gennembrudt rundp bundet tørklæde. Denne model af garn "mohair" vil tage sig godt.

Tørklæde-gummi

Oprindeligt vil se cirkulær tørklæde talte engelsk band. På trods af kompleksiteten af udførelsen, dette strikke elastiske meget enkel.

 • Vi indsamler det nødvendige antal loops.
 • Første række er strikket på følgende måde. Vi gør nakida og fjern den første sløjfe, den anden provyazyvaem foran. Igen, sc, fjerne løkken provyazyvaem front. Så inden udgangen af rækken.
 • Anden række: fm med aftagelig løkke provyazyvaem vrang, så gør nakida og fjern følgende løkke. Igen provyazyvaem nakida og aftagelig loop ulækker. Gør fm, fjerne løkken og igen provyazyvaem fm med ulækker loop. Så inden udgangen af rækken.
 • Tredje række: fm med aftagelig løkke provyazyvaem ansigtsbehandling til bagvæggen. Gør fm, fjerne løkken og fortsætte med at strikke på.
 • Således provyazyvaem til det ønskede resultat.

Tørklæde-LIC, talte om den tilhørende elastik, vil varme og dekorere hele din vinter. Den kan tilsluttes både til konventionelle kanyler og den cirkulære. Sådan strikke cirkulære strikkepinde tørklæde, overveje yderligere.

sømløs tørklæde

Sådan binde et tørklæde-LIC problemfri? Rundpinde! På disse nåle, samt på den sædvanlige, kan du knytte absolut et klip. Uanset om det er mesh mønster eller britisk tyggegummi. Men der er nogle tricks til at skabe de rigtige og smukke produkter.

Når den er indstillet loops og provyazyvaniya første rækker, skal du sørge for, at løkken ikke er snoet. Alle skal ligge jævnt og klart.

For at markere begyndelsen på en række, markere det med en nål eller farvet tråd.

Et sæt af løkker sker ved en nål, den almindelige måde.

Når der strikkes på rundp fjernelse wales ikke kan. Da bindingen udføres i en cirkel, der ikke er behov for dette.

Til vores ledning under drift twist, dyppe det i et par minutter i varmt vand. Så det vil være glat, og arbejdet vil være meget nemmere.

For at forenkle problemet, skal løkken fordeles jævnt over hele længden af wiren og eger selv. Undgå at finde sløjfer på ét sted. Således vil du undgå huller i billedet.

Strikning til børn

Børn rundpinde tørklæde strikket meget hurtigere og nemmere end en voksen. Relevant for børn er ikke særlig bred tørklæde. Gør det for udførelsen af hvervet hætten stadig unødigt. Han kan falde, og vinden produvatsya. Børn kan binde en smuk tørklæde-bælte, der vil passe stramt og varm hals. A forbinder enderne kan være temmelig store knapper.

For at barnet ikke fryser under den barske vinter, perfekt retstrik. Det er, når hver række er strikket kun ansigtet. For børn perfekt volumen og plys garn.

Produktet af storskrald garn forbundet eger korrekt valgt, vil se meget original. Men varme og holde varm - endnu bedre. Læs omhyggeligt garnet sammensætning. Det bør vælge en halv-ulden materialer. En af de mange børns tørklæde muligheder er beskrevet nedenfor.

Indtast det ønskede antal loops. Klar børn tørklæde omkring 70 centimeter i længden og 20 i bredden. Du kan gøre som du vil.

Provyazyvaem alle rækker ansigts sløjfer. Pas på ikke at stramme garnet og strik mere frit. Ellers kan du have et meget groft produkt.

Strik det nødvendige antal rækker, vi lukker vores sløjfer.

Sy smukke knap. For en mere lun pasform, kan du tilføje et par skjulte skruer.

For de stærkere køn

Mænd såvel som kvinder, der følger mode og ikke utilbøjelig til at forkæle dig selv med erhvervelsen af vinter tilbehør. For at behage hende mand, binde sit tørklæde-LIC. rundpinde vil gøre det hurtigere og nemmere. At vælge mørkere nuancer af garn, grå eller endda sort. Desuden vil produktet af den voluminøse garn hele tiden minde ham hjem og kærlighed, som du strik tørklæde.

For mænd passer mere diskrete mønstre. For eksempel, den polske tyggegummi.

 • Indtast det ønskede antal sløjfer.
 • Den første række af strik ansigts sløjfer.
 • Anden række. Fjern en kant løkke (hvis man strikker på cirkulær, så er det ikke nødvendigt) Næste Forkert og tre ansigtsbehandling, Forkert igen og tre ansigtsbehandling. Så inden udgangen af rækken.
 • Den tredje række. Tre backstitches én foran, tre backstitches, den ene side. Så inden udgangen af rækken.
 • Fjerde række. Forkert én, tre ansigtsbehandling, forkert én, tre ansigtsbehandling. Indtil slutningen af rækken.
 • Femte række. Tre backstitches, den ene side. Indtil slutningen af rækken.
 • Alternate rangerer således til den ønskede højde.

Mønster for alle

For ikke at kigge og ikke at gætte, hvilken mønster til at vælge, at bruge et mønster kaldet "ris". Dette design er perfekt til den kvindelige halvdel, såvel som for mænd. Child tørklæde med et mønster element vil være en god opvarmning. ydeevne teknik.

Indtast det ønskede antal loops.

Første række. Strik til gengæld: front, ryg, front, ryg.

Anden række. I stedet for ansigtet strik vrang, stedet backstitches - ansigtsbehandling. viser det sig således, at noget lignende knuder.

Skift mellem den første og den anden række til slutningen af dine artikler.

Dette mønster kan justeres ved sig selv en eller anden måde. For eksempel: du har en fin tråd, men ønsker at knuder var større. Derefter to alternative sløjfer. To ansigtsbehandling, vrang to, og omvendt. Hvis du har foretaget et valg til fordel for voluminøse garn, vil det være nok provyazyvat og en løkke.

Ikke meget værd at stramme strikke! Dette mønster antyder fluffiness og blødhed. Selvfølgelig afhænger meget af selve garnet. Hvis meget stram strik, vil produktet vise sig meget rå og hård.

Hvordan til at beregne det nødvendige antal loops

Mange needlewoman i begyndelsen af sin karriere konfronteret med kontinuerlig forbinding begyndt. Dette skyldes i første omgang beregnet forkert antallet af loops. Selv hvis du har den færdige beskrivelse og diagram, kan det ikke nødvendigvis får hvad billedet.

 • For at beregne det nødvendige antal loops for dig, først måle omkredsen af dit hoved.
 • Når du vælger dit yndlingsbillede.
 • Strik mønster ifølge et lille stykke, ti centimeter i bredden og i højden. Så du kan forstå, hvordan det vil se ud som et færdigt produkt.
 • tæller også antallet af sløjfer i de 10 centimeter. Multiplicerer dem til den ønskede længde. F.eks hovedomkreds - 50 cm 10 cm -. 20 sløjfer. Så for dit produkt, du har brug for at ringe 100 sløjfer.
 • Også glem ikke at medtage i din beregninger rapport. Miscount kan banke din tegning. Normalt i de enkelte ordninger er i betragtning af antallet af loops, der er nødvendige for at gentage.

Vi dekorere vores LIC

cirkulær strikning tørklæde slutter ikke med en simpel udførelse. Hver af os ønsker at supplere sit image og fremhæve nogle blomst. Til at dekorere vores produkt, skal du fantasi og dygtighed.

 • Du kan lave en smuk blomst, hæklet. Gør det samme farve som kraven, eller omvendt, kontrasterende - alles forretning. Flower størrelse afhænger også af dine præferencer. Du kan lave en store eller mange små. Masser af farverige blomster på brystet vil varme dine tanker om den forestående sommer.
 • For at supplere sine store knapper, for eksempel af træ eller med mange rhinstene. Sy et eller flere forskellige størrelser.
 • Enkel og meget original vil se broche i form af et insekt eller en blomst. Lyse og skinnende firben gemt i mønstret for uldne tråde, vil ikke efterlade nogen ligegyldig.
 • Hvis du for eksempel har gjort dem et tørklæde-krave i form af en hætte, kan du tilføje en lille pompon.
 • Du kan også binde de sædvanlige knapper på deres egne garn.

Udsmykning ideer sæt, tilslutte din fantasi, og du får en eksklusiv vinter tilbehør.

Hvor dejligt at lukke løkken

Hvis man strikker et tørklæde-krave på konventionelle eger, så er spørgsmålet vil opstå i slutningen om, hvordan at gøre sømmen mindre mærkbar.

 • Den første variant. Bare lukke sløjfen og omhyggeligt sy kanten af normal tråd og nål. Farven på tråden skal afhente tonen til garnet.
 • Anden udførelsesform. Tricket mestre. Til søm var mere subtile og diskret, skal du gøre følgende. Når du har udfyldt produktet og den sidste række strik, sætte nålen med produktet. Skriv i starten af din artikel med en krog og reservedele egerne i det samme antal loops. Efter lukke alle de sløjfer med to nåle samtidig.
 • Den tredje mulighed. Brug rundp. Når man arbejder med dem, er ikke tale om sømmene ikke opstå.

Vi har overvejet flere muligheder for fremstilling af LIC. Vil det være en gave til dig selv, en ven, en mand eller mor at gøre med din kærlighed og varme, vil det behage alle! Og selv hvis du bare er ved at lære at strikke, du har brug for alle vise sig. Og denne tilføjelse som LIC, at din garderobe er perfekt til en første erfaring i håndarbejde!

Varme og sundhed!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.