Mad og drikkevarerDrikkevarer

Hvordan forbereder likør Baileys derhjemme?

Hvis du ønsker at stille tilbringe aftenen i godt selskab, vil Baileys likør blive din uundværlige følgesvend. Denne drik er den mest populære, den har vundet millioner af fans over hele verden. Baileys likør er kendetegnet ved sin spektakulære cremet kaffe smag, afslappende og spændende fantasi, tager dig ind i en verden uden drømme. Han, som en dygtig elsker, blid og blød på samme tid er en livlig karakter.

Mænd fejlagtigt henvist til sin kvindelige drink, selvom selv glad for at drikke et udvalg af cocktails baseret på det, som den populære B-52.

Fremgangsmåde til fremstilling Baylis patenteret og beskyttet under lås og nøgle. Baylis spiritus fremstillet af kun naturlige ingredienser. Og det skal overvejes.

Baileys likør - er en unik kombination af de friskeste irske creme, den bedste irske whisky, den reneste irske alkohol og naturlige aromatiske komponenter. På trods af, at sammensætningen af spiritus er ikke til stede konserveringsmidler, det har den længste holdbarhed i forhold til andre creme likør - 18 måneder. Baileys likør optrådt på offentlig visning i 1974 og siden da har ikke mistet sin førerposition.

I 2005 blev det født to nye spiritus Bailey - Bailey er en mint-chokolade og cremet karamel smag, som fortjent blev værdsat af eksperter og amatører i denne drik. Nu Baileys likør er tilgængelig i mere end 170 lande over hele verden.

Lavet kun af naturlige ingredienser, Baileys likør giver en unik ømhed, sødme og smag. Dens gode at kombinere med is, som en komponent i et udvalg af cocktails, eller bare originalen. De fleste tilføjer likør i kaffen, fordi det ikke kun erstatter fløde og sukker, men giver også en uforglemmelig duft af kaffe. Der er en opfattelse, at det ikke kun er kombineret med tonic og saft af citrusfrugter, men dette er en ganske kontroversielt emne. Ofte likør Baileys fortyndet stærke drikke såsom rom, vodka, snaps, og tilsæt fløde, mælk, kold kaffe og dekoration i form af chokolade, chips, jordbær, skiver af banan. Sammensætningen af den brændende oprindelige cocktail B-52 indeholder også en væske Baylis. Prisen for drikken, gennemsnit pr flaske volumen 0.7L omkring 1500 rubler.

Hvordan forbereder likør Baileys derhjemme?

ingredienser:

  • vodka flaske halv liter volumen;
  • Bank of kondenseret mælk;
  • fire store æggeblommer;
  • instant kaffe, omkring en teskefuld;
  • vanille sukker;
  • fløde 20% fedt, ca. 0,4 liter.

fremstilling:

Først skal du nødt til at blande med en mixer sødet kondenseret mælk, æggeblommer og en ske af vaniljesukker indtil glat. Så har du brug for at føje til kaffe og re-mix med en mixer. Næste du nødt til gradvist at hælde fløden uden at slukke for mixeren. Så vi har brug for at tilføje en halv liter vodka og igen bland grundigt med en mixer.

Baileys likør er klar!

Drikke væske kan være så snart det blev fremstillet, men det er ønskeligt at stadig give det trække i to eller tre timer.

PS: Udskiftning vodka en god irsk whisky, kan du få et nærmere smag til smagen af den irske creme Bayliss.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.