Nyheder og SamfundKultur

1 juni måned. Ferier, navnedage, vigtige begivenheder denne dag

Hvad en stor dato - 1. juni! Den første dag i den måned, den første dag i sommer, i begyndelsen af ferien for skolebørn. Og hvor mange betydningsfulde begivenheder i Rusland fejres den 1. juni. Efter at have læst denne artikel, vil du lære om alle de interessante fakta, der gjorde denne dag populære.

Folk født 1. juni: stjernetegn og personlighedstræk

En person født den dag, forsøger at holde trit med tid til at klæde sig moderigtigt, læse populær litteratur, at vælge et erhverv i efterspørgslen i samfundet. Er iboende bemyndigelse folk med dine personlighedstræk, der efterfølgende forårsager skuffet. En af de negative kvaliteter er for overfladisk tilgang til handlingsmenneske af aktiviteter, manglende evne til at skubbe sagen til sin logiske konklusion.

Manden, født 1. juni det tegn i dyrekredsen - Tvillingerne. De kører to planeter: Mars og Merkur, der forlener den med evnen til hurtigt at etablere kontakter til mennesker og afslappet med dem for at kommunikere. Men da disse mennesker har en tendens til at være unødvendig bekymring og bekymring over ingenting.

Folk fejrer på denne dag fødselsdagsfest

Ifølge den gamle kalender fejrer en ferie den 1. juni er de mennesker, der var ved dåben kaldes følgende navne: Hr Ignat, Anastasia, Ian, Ivan og Sergey. Også dit navn Day er at fejre mand ved navn Cornelius, siden 1. juni ortodokse kirke ærer mindet om pastor Korniliya Komelskogo. Det menes, at hvis et barn er født på denne dag er opkaldt efter ham, vil han arve alle hans positive karaktertræk.

Folk kalender

Denne dag er populært kendt som "Ivan den gæld." Dette navn blev givet på grund af det faktum, at dagen er meget længere end natten. I dagslys, kan du ændre mange forskellige ting, og stadig være i stand til at slappe af. På denne dag, er der mange forskellige tegn. Hvordan er vejret, så vil hele måneden. 1st Juni var en dag med at plante agurker. Tilbage i dag lavet en sammensværgelse mod vejret, misvækst og skadedyr.

International Festival den 1. juni,

I næsten alle lande i verden fejrede internationale børnedag. Det blev godkendt i november 1949, og først fejret i 1950. Denne dag er en lejlighed, ikke kun sjovt for børn, men også minder om alle voksne, at de er ansvarlige for deres børn, og bør udvise den største omhu af dem og beskytte mod alle modgang. Ved at holde denne festival er omhyggeligt forberedt i Rusland: at udvikle et program til at organisere koncerter og en bred vifte af underholdning for børn.

Landarbejdere kan også arrangere en fest. Efter 1. juni - World Milk Day. International status af festen, han købte i 2001, men i nogle lande bliver fejret som en national i mange år. Syv år efter dagen for mælk fik sin anerkendelse, blev han fejret i 40 lande rundt om i verden. I Rusland er de vigtigste festligheder organiseret i Rostov-regionen. Der er sportskonkurrencer og sjove spil, gratis treat mejeriprodukter. Hovedformålet med den internationale dag for mælk er at forklare brugen af mejeriprodukter for den menneskelige krop og bekendtskab med folk fra produktionen af dette produkt teknologi.

De begivenheder, der er fortjener opmærksomhed i vores land

Den blev vedtaget den 1. juni anti-rygning lov i Rusland. I 2014, fuldstændig forbyder salg af tobaksvarer i kiosker. I butikkerne den samme, skal alle produkter være skjult for øjnene af køberen, kan du vælge et element fra et katalog. Med virkning fra 1. juni, 2014 loven strammer kravene til storrygere. Markant stigning i antallet af steder, hvor du ikke kan ryge. Det barer, restauranter, cafeer, markeder og butiksareal, hoteller og vandrerhjem. Som scener i film, der viser rygning skal ledsages af social reklame. I alle institutioner, hvor man ikke kan ryge, bør særlige forbudsskilte blive offentliggjort. Der bør være områder, der er afsat til rygere. Forbuddet gælder ikke blæst veranda.

Juni 1 også den nordlige flåde Day i Rusland. I 1933 blev den første sommerdag, Northern Flotilla dannet. 15 juli 1996 chef for søværnet i Den Russiske Føderation underskrevet en ordre, og datoen er solidt forankret i vores kalender.

Kort ferie fejret på denne dag i verden

 • I Kenya - Frihed Day, som de lokale kaldte "Madaraka".
 • I Mongoliet, June 1 - Mors Dag og barnet.
 • Øen nation af Samoa fejrer uafhængighedsdag.
 • Tunesien fejrede Grundlovsdag (vedtaget i 1955).

Vigtige begivenheder i Rusland

1798 - Oprettelse af instituttet for Noble Maidens i Petersborg.

1806 - lagde grunden til den Smolny-instituttet i St. Petersborg.

1867 - dagen for grundlæggelsen af Institut for verdens dommere.

1922 - i Sovjetunionen åbnede den første internationale flyselskab.

1960 - åbning i Moskva Sheremetyevo International Airport.

1965 - sovjetiske forfatter M. A. Sholohovu blev tildelt Nobelprisen i litteratur.

1992 - Rusland bliver medlem af 165 i Den Internationale Valutafond.

Væsentlige begivenheder i verden

1779 - grundlaget for Mariupol.

1831 - Åbning af magnetiske nordpol englænder J. Ross ..

1858 - Canada producerede de første mønter.

1862 - afskaffelse af slaveriet i USA.

1863 - den første flyvning på luftskibet "Aeron-1."

1925 - Oprettelse af "Chrysler" Amerikanske virksomheder inden for bilindustrien.

1979 - fremkomsten af nye uafhængige stater i Afrika - Zimbabwe.

2009 - der var et flystyrt over Atlanterhavet, som dræbte 228 mennesker.

Berømtheder, der er født på denne dag

Kendte mennesker født den 1. juni:

 • Russiske komponist Mikhail Glinka;
 • Engelske digter og forfatter Dzhon Meysfild;
 • Amerikanske skuespillerinde Marilyn Monroe;
 • forfatter Boris Mozhaev;
 • komponist Alexander Doluhonyan;
 • Amerikanske skuespiller Morgan Freeman ;
 • teater og film skuespiller Evgenia Simonova ;
 • skiløber Larissa Lazutina;
 • Sovjetiske ishockeyspiller Viktor Tyumen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.