Nyheder og SamfundKultur

Ordsprogene om reglerne for sund søvn. Russisk ordsprog og talemåder

Der er måske mere mystisk og uudforsket tilstand af den menneskelige krop end en drøm. Det er ham, der har stor indflydelse på aktiviteten og koncentrationen af mennesker, deres evne til at koncentrere sig og absorbere ny information, til at udføre vigtige opgaver mv I denne forbindelse den russiske tradition søvn aspekt lægger stor vægt legemliggjort i aforismer, ordsprog og andre små mundtlige genrer.

Søn som en del af en sund livsstil

Uden den rette mængde søvn en person ikke alene kan ikke køre med fuld kapacitet, så meget som muligt ved at fokusere på udførelsen af deres arbejde og familieliv, men også føles dårlig i staten en vis apati. For at undgå sådanne konsekvenser af mangel på søvn, skal du holde dig vågen og slappe af i forholdet 2: 1. Ifølge forskerne, minimumssatsen for søvn for en voksen per dag er 7 timer. For et barn, dette tal er som regel i 1-2 timer mere.

Vi skelner mellem stadier af søvn, og tidspunktet for dens opståen. I denne henseende i den folkelige tradition der ordsprog om reglerne for sund søvn. De regulerer den tid, hvor en person går i seng, og når det kommer. Således menes det, at sove op til klokken 12 om natten - de mest nyttige for inddrivelse af alle kroppens systemer. Tiden er lige før daggry er den mest energiforbrugende, så det er den mindst vigtige.

Ordsprogene om sund søvn er særligt understrege, at en person bør vågne op med solopgang, fordi det første, er det nyttigt, og for det andet, svarer til den kristne verdenssyn af det russiske folk er overbeviste om, at det er nødvendigt at arbejde om morgenen.

Sov i russisk kultur

Denne mystiske tilstand spiller en meget vigtig rolle i kulturen i enhver nation, herunder, og russisk. Ikke underligt folk betaler så stor værdi udsagn relateret til at sove. Siden oldtiden, folk troede at drømme - ikke bare tilfældige billeder, der kommer om natten, og muligheden for viden og ændre deres fremtid, at forudsige fremtiden.

Ordsprogene af reglerne for sund søvn afspejles ofte muligheden for at justere den menneskelige liv. For eksempel, de beskriver den sekvens af handlinger, hvorefter en ung pige vil være i stand til at se sin forlovede, og derefter finde det i virkeligheden.

Ikke underligt sådan en stor videnskabsmand som V. Dahl indgår i hans arbejde populære drøm bøger, som er en integreret del af den russiske kultur.

Russisk ordsprog om søvn

Beboere i Rusland kunne ikke ignorere emnet søvn og drømme i deres folklore. Det er derfor, i samlinger af russiske ordsprog kan findes udtryk som "mad - kroppen mad, søvn - vitalitet fødevarer", "og i drømmen drømmer ikke," etc. Den første ordsprog af ovenstående fortæller os om karakteren af søvn og sammenligner den med en anden nødvendig .. for livets - fødevarer. Den anden er et ordsprog, som normalt anvendes i en negativ forstand, når folk ser noget forkert - er, at han var rystet.

En anden ordsprog om de gavnlige virkninger af en nattesøvn på kroppen - "nattesøvn - pomolodeesh". Det indebærer, at forekomme regenerative processer i nerve- og andre systemer af det menneskelige legeme under søvn.

Motiverne søvn i værker af russiske forfattere

På russisk litteratur, forfatterne bruger ofte søvn som en mulig motiv til yderligere karakteristika af den karakter af arbejdet. Måske en af de mest berømte eksempler på anvendelsen af denne fremgangsmåde - et helt kapitel fra den hidtil ukendte "Oblomov", som kaldes - "Oblomov drøm". Den fortæller historien om hans barndom helten, steder, hvor han til tider gik om hans mor, udstiller overdreven pleje af ham, som forhindrede ham i underudviklede mentale evner til at blive fuldgyldigt medlem af samfundet.

Nogle ordsprog om reglerne for sund søvn indebærer, at han er i stand til at forlænge menneskers liv, det vil sige, at distancere ham fra døden. Kontrasterende motiv af søvn og død som to ens og samtidig modsatrettede kræfter i sit digt "Twins" bruger F. Tiutchev.

Almindeligt kendt Zhukovsky ballade "Svetlana", hvor sammensætningen er bygget op omkring søvn lyrisk. Efter gætte pigen har et mareridt, hvor hun ser sin afdøde mand. Men i virkeligheden, alt er godt - den unge mand kommer til det, de er glade.

Aforismer og ordsprog om søvn

Lignende "Twins" Tiutchev idé er indeholdt i opgørelsen af Plutarch, som også fremhæver ligheden af karakteren af død og søvn: "Sleep - dette er et lille mysterium af død, søvn er den første indvielse i døden." Sage siger grænsen tilstand af mennesket, når sjælen er langt ud over kroppen, overvinde en anden store afstande.

Aforismer om en drøm - en integreret del af det gamle græske kultur, da der på det tidspunkt fremmet dyrkelsen af sund krop, hvilket er umuligt uden hvile.

Filosoffer af moderne og nutidig og ikke undvige dette problem ved at behandle det som en ændring af tilstand, en midlertidig afbrydelse fra virkeligheden, en slags "nye" liv. "Jeg elsker at sove. Mit liv har en tendens til at falde fra hinanden, når jeg vågner op "- der engang sagt om søvn Ernest Hemingway. Lignende ordsprog om søvn illustrerer afhandlingen avancerede ovenfor.

Fortolkningen af drømme i Rusland

En yderst vigtig plads i russisk kultur tager fortolkningen og drømmetydning, som en betingelse, når en person åbner fremtiden. Forskerne af dette emne er ofte omtalt i ordsproget af sund søvn, som du kan fange symbolerne i fremtiden.

Således kan den fortolkning, opdeles i tematiske kategorier, afhængigt af, hvad folk har set natten. Den første gruppe - et naturligt fænomen. Dette omfatter en beskrivelse af elementer, sten, træer, floder, tørke, storme, sne og andre. For eksempel, i en drøm is er nogle problemer, som vil være en person i en kort tid. Sand kan tolkes på forskellige måder. Det kan symbolisere rigdom, på grund af tekstur og farven minder af guld i naturen. På den anden side, kan sandet drømme som et forvarsel om et møde med en gammel ven.

Ordsprogene om reglerne for sund søvn kan undertiden være baseret på symbolerne på obskure manden på gaden. Det samme sker med drømmetydning. Så en af de begreber i "Lys og Farve" kategori - blå - er i store problemer, ilden - til glæde, tjeneren bringe uheld, og så videre ..

Puslespil til børn om søvn

Mysteries of drømmen på russisk kultur er normalt naiv og indlysende, som en person intuitivt beskrevet i deres tilstand. Men der er også dem, som vi skal afspejle, at finde den rigtige otgadku "Og hæren, og guvernør -. Alle tumlede ned" I dette tilfælde, at det er vanskeligt ligger i det faktum, at mange egnede svarmuligheder. Der er en anden mysterium, som beskriver drømmen som noget, en person ser, når vender det blinde øje.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.