Selv-dyrkningMotivationer

Sport motivation. Motiverende citater om sport

I et fjernt land levede en normal pige. Men hun vidste, at den tid vil komme, og det vil blive en prinsesse, behøver du kun at vente lidt, så en lille smule mere, og mere. Og mens andre piger har arbejdet hårdt for at blive en prinsesse, afventes stadig heltinden i denne fortælling. Mange år er gået, og heltinden er allerede træt af at vente. Er der en gammel prinsesse? Hun så med misundelse på deres jævnaldrende, der levede et lykkeligt liv, og bittert klar over, at det er forkert at motivere dig selv og som et resultat tilbage med ingenting.

At motivationen er ofte den faktor, der afgør, om en person vil nå succes i enhver virksomhed eller ej.

Hvad er motivationen?

Det faktum, at en sådan motivation, hvor det kommer fra, og hvordan man kan finde det, en masse snak. Motivation - er noget som en evighedsmaskine, der forårsager en person til at gøre hvad de skal gøre, er ikke meget ønskeligt. Og jo mere kompleks det arbejde, som du ikke ønsker at gøre, jo mere alvorlig og skal motiveres. Motivation - er en måde, der hjælper overvinde en væsentlig hindring i form af "at forberede sig til eksamen," "tabe 5 kg af vægten," "vænne sig til" eller "for at opnå succes i sporten."

Funktioner sport motivation

Sport Motivation er stort set ikke anderledes end sædvanligt. Med et par ændringer. Sport motivation består af to dele: korte og lange. Kortsigtede motivation - er løsningen til at overvinde forhindringen her og nu, for at opnå et bestemt formål på et bestemt tidsrum. Den langsigtede motivation - er løsningen at opnå en større mål, stien til som består af en lille succes.

Hvis sport motivation er ikke godt nok, så store fremskridt ikke behøver at tælle. Desuden er det værd at huske, at motivationen for en bodybuilder ikke vil være motivationen for en spiller. Hver sporten har sin egen form af renter, som er i fuld overensstemmelse med de særlige forhold i uddannelse.

Motivation og psyko

Motivation sportsaktiviteter afhænger af egenskaberne af den menneskelige psyke. Alene det vil være vanskeligt at tilpasse sig et hold spil, og den udadvendte kede alene spille tennis. Derfor er det nødvendigt for hver person at vælge den rigtige i første omgang, passer sin sport. Motivation i idrætsorganisationer begynder fra definitionen af psyko personlighed.

psyko

karakteristika

Sport og motivation

En typisk udadvendt

Har høj omgængelig, elsker højt virksomhed har en masse venner. Konstant søger støtte og godkendelse af andre

Sport skal ses som et sted, hvor du kan finde en masse nye venner og få venner med interessante mennesker. Det bedste valg ville være en rytmisk øvelser til musik i en stor gruppe

enspænder

I mange spørgsmål virksomheden ikke har brug for en sådan person, han er moderat omgængelig og hvis noget gør, er det kun for sig selv, og ikke for show

Under sportsaktiviteter sådan person kan få det maksimale udbytte, fordi kan gøre visse øvelser tænke over hans. Du kan prøve yoga, kampsport, gymnastik eller fitness klub

sekulære identitet

For en sådan person er acceptabel for alle, der er acceptabel på sociale arrangementer. Her er blot en funktion af det sociale liv - taler til alle invitationen, en negativ indvirkning på sport. Hvis en sådan person er engageret i sin egen, vil det altid løbe fra simulator til simulator og i sidste ende gøre noget

Sport er bedst at starte med at finde en coach, som vil være i stand til at vælge for en sådan person et interessant program, og vil overvåge dens gennemførelse

arbejdsnarkoman

Mennesket er så fyldt med arbejde, at selv for mad tid til venstre, hvad at tale om sporten? Disse mennesker har behov for en hurtig effekt, der kan ses i en kort periode

Den bedste løsning vil blive integreret simulatorer, godt påvirke både overkrop og den nedre

Hvordan laver selv dyrke sport? 4 måder

Med psyko personlighed mere eller mindre klar, vi nu ved, hvilken slags sport foretrækkes. Krig med deres egen dovenskab altid passerer med varierende effekt. Derfor skal du tvinge dig selv til at arbejde ud for enhver pris.

For et sådant tilfælde har sports psykologer i vente 4 vidunderlig metode:

 • Beløn deres arbejde. Phantom mål af typen "Jeg har tænkt mig at leve i lang tid" er ikke særlig befordrende for fremkomsten af ønsket om at løsrive sig fra sofaen. Men ser den nye blockbuster efter træning i mere end et stærkt argument for at gå til gymnastik.
 • Lov til offentligheden. Alle de mennesker - ejerne egne ord: de vil - giver, ikke ønsker at - tage tilbage. Men endnu en gang giver offentligheden lovende som spillets regler har ændret sig dramatisk. Vær sikker på at der vil være dem, der vil huske disse ord, og ikke at falde i offentlighedens søgelys, er det nødvendigt at arbejde på deres løfte.
 • Tænk positivt. Godmorgen aldrig, men hvis du visualisere, hvordan aftenen kan du nyde varm kakao og en ny bog, som om morgenen bliver til regnbuen af dagen. Positiv visualisering - det er en anden grund, som vil gøre at gå til gymnastik.
 • Finansiel problem. Lad det være sagt, at lykken ikke er i penge, men de regere verden. Og hvis vi ser på de beløb, der er middling-atleter, ønsket om at gå til gymnastik, vil stikke så skarpt, at motivationen hos mennesker husker eneste vej hjem.

Motivationen for pigerne

At være slank er nu på mode, og nogle af pigerne ikke ønskede at se smuk, fashionable og perfekt som helhed? Det er rigtigt, at de vil have det hele, der er bare arbejder på at en. Den mest effektive motivation til sport for piger - det er smukke tøj. Man behøver blot at komme ud af skabet favorit kjole, der har været som 5 år har ikke indrammet i figuren, som et ønske om at komme op af sofaen ville være meget mere.

Generelt, sport motivation for piger kun adskiller sig kønsspecifik. Og det er meget mærkbar, når man ser på de faktorer, der forårsager pigerne ønsker at spille sport:

 • Kom i en favorit kjole, som allerede er trange.
 • Resultaterne af andre, især hvis det er at opnå den elskede ekskæreste.
 • Man behøver blot at forestille sig pigen, en skønhed hun ville blive, hvis begyndte at praktisere sporten for et år siden, er der en uimodståelig trang til at gå til gymnastik med det samme.

periode skyld

Selv de bedste atleter, der blev opkrævet af broderparten af motivationen, vil nå denne ekstreme. Den såkaldte periode af fejlen, når en person ser, at nu er han allerede har nogle resultater. Men hvad bliver det næste? Han har ikke mere lyst til at gå til gymnastik. Og ordet "vil" pludselig forvandlet til ordet "must". Kun 7% af dem, der begynder at spille sport, opnå fremragende resultater. Efter alt, kun nogle få udvalgte kan overvinde en periode, hvor intet ønsker at gøre, hele tiden at tvinge dig selv til at gå til gymnastik.

Sport lyrics

Sport - er ikke kun konstant uddannelse, der er fysisk styrke kroppen, er det også en indre kerne, som gør det muligt at overvinde alle forhindringer. Denne stang er på alle, vigtigst af alt - finde en måde at antænde den. Sport film, sport anime genren, styrkende musik eller sport citater ... Motivation kan komme fra hvor som helst, det vigtigste - husk at første gang, når du virkelig ønskede at dyrke sport.

Motivation - nøglen til succes

 • "Hvis der er en drivende kraft, der guider mig frem, det er svaghed, at jeg foragter og bliver til styrke" - Maykl Dzhordan.
 • "Gør en gang, at der fra andres ord, kan du ikke udrette. Når du glemmer alt om de regler og begrænsninger "- Dzheyms Kuk.
 • "Hver sejr er sammensat af fem elementer - udholdenhed, hurtighed, styrke, dygtighed og vilje. Og kun afhænger af viljen til at vinde eller ikke en person "-! Ken Doherty.
 • "Den person, der søger med hele sit hjerte til noget, skal du sørge for den når. Lad det synes uvirkeligt, selv rundt lo ad ham, vil troens kraft ikke bryde på sådanne latterlige forhindringer "- Chuck Norris.

Dette er kun en lille del af, hvad der er tilbage som en arv de mennesker, der har opnået succes i sporten.

God hoppe starter med en god støtte, som i tilfældet med sporten denne støtte - motivation.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.