Selv-dyrkningMotivationer

9 tegn på, at du er blevet "giftig" mand

Vi kæmper med "giftig" indflydelse af venner og bekendte i vores liv. Men for at de mennesker involveret i denne kamp så hårdt se deres egne mangler. Frygtelig smertefuldt at erkende, at vi skaber vanskeligheder for os selv. Og bare at kigge på sandheden, kan vi gøre en forskel. Før du 9 tegn på toksicitet. Tag disse faktorer under kontrol, og du kan ændre dig selv til det bedre.

Har du tendens til at skyde skylden på andre for deres problemer

Du har længe vokset ud af korte bukser, men stadig søger at bebrejde en bestemt person i hver af deres problemer. Men hvis der er en konflikt, så er det skyldig i alle de stridende parter, nogle mere, nogle mindre. Det er ikke nødvendigt at vedtage børnepsykologi i et forsøg på at forsøge at opdage den vigtigste årsag til alle de problemer og for at skubbe ansvaret for deres handlinger fra deres skuldre på andre mennesker. "Toxic" mennesker elsker at prøve på rollen som offer. Være klogt og lære at være ansvarlige for deres egne handlinger.

Taler bag hans ryg

Denne vane har også sin oprindelse dybt i min barndom, når vi søgte at forene sig i små grupper og plotte uønskede kammerater. Sladder er en del af vores evolution, så vi vil aldrig udrydde dette fænomen. Men før hver person har et valg: at være en aktiv deltager i sladder eller eventuelt forblive på sidelinjen. Sådanne samtaler kan væsentlige skade til en anden. Det er usandsynligt, at du vil være forbundet med negative og har et ry for sladder.

Du tager mere end at give

Livet kan ikke kun bestå af nogle helligdage og kærlighed. Nogle gange kommer der et tidspunkt, der ikke kan overvindes uden hjælp fra familie og venner. Men hvis de endeløse anmodninger er blevet almindelige for dig, er tiden kommet, hvor du skal ændre noget. Ifølge lovgivningen i materialisme er ikke muligt at tage mere end de giver til gengæld. Hvorfor tager du ikke give en hjælpende hånd til de mest trængende?

Venner forsvinder fra dit liv

Når der kommunikeres med en person begynder at veje, folk har tendens til at gøre en tavs flugt fra de "giftige" relationer. Typisk er den "synkende skude" forlade roligt, uden unødvendige skandaler, forsøger at engagere opmærksomhed. Vid, at ingen giver op bare sådan venskab. Alle har deres egne grunde. Tja, hvis dine venner er under noget påskud for tidligt forlade dig til at organisere en fest, er der grund til at gøre introspektion. Vær ærlig over for dig selv og se efter årsagerne til, at folk undgår tæt kommunikation med dig.

Livet er fuld af drama

Vi har allerede talt om det faktum, at ingen er immune over de intense øjeblikke i livet. Hvad gør en tilstrækkelig person når tiderne er hårde? Han søger til hurtigt at overvinde denne sorte bjælke uden at stoppe det i lang tid. Giftige folk vænner sig til den dramatiske og endda begynde at dyrke det.

Du ved ikke, hvordan man kan give slip på negativitet

Det er svært at komme videre, når nogen fra venner eller familie forvoldt dig dyb åndelig sår. Er du klar til at slutte sig til klubben af masochister, fortsat dialog med dem, der langsomt dræber dig? Ikke for at være "giftig" mand, skal du lære at give slip på mennesker, der forårsager smerte.

Ønsket om at være rigtigt

Spørg dig selv et enkelt spørgsmål: Skal jeg ønsker at være altid ret eller altid være lykkelig? Det ville være rart, hvis disse to muligheder kunne kombineres. Men sker det ikke, og i forbindelse med andre mennesker, du er nødt til at lære at indrømme. Ellers vil du være dybt ulykkelig mand.

Du koncentrere sig om de negative

Positive og negative sider af livet eksisterer i hvert øjeblik. Du er blandt dem, der er tilbøjelige til at fokusere på det negative? Konkret optimisme er ikke din forte. Men vi kan og skal stræbe efter at denne kvalitet. Vi råder dig til at omgive dig med positive individer og til at holde en dagbog af taknemmelighed.

Du dominerer samtale

Når den sidste gang du talt med andre hjerte til hjerte? Sandsynligvis er din kommunikation reduceres til moraliserende og lysten til at dominere. Umærkeligt du byggede dig selv i en bestemt rang, og alle samtaler er bygget op omkring de behov, din personlighed. Selfish lover dine samtaler for træt af andre mennesker. Skride til handling og give til venner 50 procent af "luft tid."

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.