ModeShopping

Moderigtigt farve wenge - er det?

Selvfølgelig er farvepaletten ikke begrænset til syv nuancer af regnbuen. Mellem dem er der hundredvis og toner og nuancer. Moderne designere sikrer, at "wenge" farven er nu fashionabel. Dette er hvad? Du er forvirret På fotografier af møbler eller andre detaljer af interiøret kan man se kaffe, derefter chokolade, derefter gyldenbrun eller endda lilla aubergine generelt. Lad os forsøge at klarlægge dette problem. Hvilken farve er værd at blive kaldt "wenge", med hvad den kombineres, og hvordan man kan dekorere deres hjem.

oprindelse

"Kaffe med mælk" for alle almindelige mennesker er frem for alt en drink. Og kun for designere og tekstilarbejdere er det farve. Det samme skete med Wenge. Det er bare et træ. Den vokser i ækvatorial Afrika, har omkring fyrre arter. Af forskellige sorter, såvel som træets alder, afhænger farven på wenge. Dette er enhver kaffe (fra "mokka" til næsten sort), chokolade, brun, samt lilla, aubergine nuancer. Ja, paletten er den bredeste. Men ikke alle ovennævnte farver kan kaldes wenge. Det handler kun om træets struktur.

Et særpræg

Ung plante på skæret er gyldenbrun. Med alderen bliver den mørkere, bliver næsten sort, som et ebbenetræ, men stadig ikke til en antracitfarve. Træet har en grov struktur, grovfibre. Da den indeholder et stort antal olier, er det dårligt poleret. Møbelproducenterne bruger hovedsageligt voksmetoden til wenge træ. Det er en lille glans over vidunderlige sorte årer. Forresten er de det kendetegnende. Hvis du bliver spurgt: "Farven på en wenge er hvad?", Bold svar: "Brown with black venes."

Brug i interiøret

Ved behandling af træ skal wenge arbejde hårdt, men resultatet overstiger forventningerne. Glatte fibre og modstandsdygtighed overfor svampe og parasitter gør det muligt at lave gode møbler fra den. Men når den er tør, kan den være tilbøjelig til at revne. Samtidig er det et "stærkt" træ, der er i stand til at modstå belastninger. Derfor bruges træ til opførelse af trapper, loftbjælker, paneler. For hvilket rum er Wenge farve? Dette er noget smukt, men samtidig et stramt interiør. Stue, spisestue, studere. Kan anvendes til dekoration af voksne soveværelser. Men for børn vil det naturligvis ikke gøre. I sig selv er dette træ "modent", "afbalanceret", "roligt". Derfor er det ikke nødvendigt at dekorere hele rummet i en "wenge" - det vil vise sig at være for dyster og (i mørke rum) endda kedeligt. Kombiner dette eksotiske træ med lys aske, ahorn eller oliven.

Hvilke farver kombineres med wenge

Kort sagt er det nødvendigt at fortsætte med dine præferencer. Oftest bruges dette træ i moderne interiører, hvor alt udsmykningen er bygget på lys og mørk kontrast. Hvis du har Wenge møbler, skal du sørge for, at vægge eller parket er lyse. Kom fra tone i skoven. Hvis det er gyldenbrunt, er beige toner, hvis det er sort kaffe, hvide og sølvfarvede. I hvert fald er wenge perfekt kombineret med turkis og blå, og også med lyserøde toner. Ved valg af tilbehør skal man være opmærksom på træets farvetype. Er det varmt eller koldt? Hvis møblerne er maroon, chokolade, brun (forskellige nuancer), er det ikke svært at bestemme hvilken farve der passer til wenge: det er orange, lysegult, pistacienød, rød eller grøn. Men hvis du har et lilla træ eller en grønlig farvetone, vil det se godt ud med grå, lilla, hindbær og blå.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.