Kunst og underholdningFilm

Biografi: Mark Zakharov - Honorary kunstner i Rusland

Førende russisk teater og filminstruktør, manuskriptforfatter og fantastiske talent ikke mindre begavet skuespiller, Mark Zakharov, hvis biografi er fuld af usædvanlige hændelser - en rigtig skat af landet. For uden det ville verden ikke har set sådanne mesterværk film som "The Prisoner of Hvis slot", "Sannikov Land", "The Twelve Chairs", "At Munchhausen" og mange andre værker, hvortil han blev involveret som instruktør og manuskriptforfatter.

Biografi: Mark Zakharov i barndommen

Fødestedet for kunst af en familie af lærere i Moskva 13 oktober 1933. Mark A. Barndom blev afholdt i Moskva. drengens opdragelse faldt på sin bedstemor, så længe han ofte ikke se sine forældre. Hans far blev arresteret i 1934 og idømt 3 år, men efter forbudt at dukke op i Moskva, moderen tilbage med sin mand. I 1943 vendte de tilbage til hovedstaden, faderen gik til fronten, og hans mor arbejdede for to.

Som teenager, Mark deltog diverse drama klub, herunder en lærer hvem hans mor arbejdede, drømte hele sit liv til at blive skuespiller.

Når i 1951, efter sin eksamen fra high school foran ham var et valg af profession, begyndte han at undersøge de tre universitet: Military Engineering Academy, MUS. Kuibyshev og Architectural Institute. Enhver af dem, gjorde han ikke. Og så hans mor havde en drøm om, at hendes søn skulle være skuespiller, før at hun altid har forsøgt at afholde ham fra ideen. Mark A. blev en elev GITIS. Så begyndte han sin filmiske biografi.

Mark Zakharov stadig minder om hans lærere på universitetet, der har en hel del at hans udvikling som kunstner. Fra andet år, han spillede roller på teatret Moskva. I 1955 falder fordelingen i Perm Drama Teater, hvor han arbejdede i 3 år. På dette tidspunkt begyndte han at skrive digte, tegne tegnefilm og organisere humoristisk aften.

Biografi: Mark Zakharov i teatret og biografen

Efter hjemkomsten til Moskva i 1959 tog han et job i teatret. NV Gogol, arbejdede derefter indtil 1964 i teatret af miniaturer, iscenesat forestillinger sammen med direktøren for Student Theatre of Moscow State University. Og denne gang, bemærker han, at være skuespiller, han har ingen interesse, det trækker til pennen og manuel indstilling proces, og det havde vist sig perfekt. Således begyndte hans instruktør biografi.

Mark Zakharov siden 1973 arbejdet som chef direktør for Moskva "Lenkom", og som et resultat af hans lederskab teatret blev en af de vigtigste institutioner i den russiske kultur.

Om de betydelige resultater i filmindustrien som det fremgår af hans biografi. Mark Zakharov - succesfuld instruktør. Han skabte film: "The Twelve Chairs", "Ordinary Miracle", "Det Munchhausen", "Kill the Dragon" - er stadig elsket af publikum på tværs af Rusland og langt ud over landets grænser. For den russiske teater og film liv i hele sit liv stort set gjort Mark Zaharov.

Biografi: Familie

Zakharova kone - Nina Lapshinova Tikhonovna datter Sasha - skuespillerinde "Lenkom". Indtil nu Zaharov Mark Anatolevich - en aktiv leder af landets kultur, selv om han er 80 år gammel. Han er en multiple vinder af mange statslige priser, forfatteren af publikationer og bøger om at lede, instruktør, producer og manuskriptforfatter af teatret "Lenk".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.