SkønhedHudpleje

Hvor lang tid tager øjenbrynens tatovering? Hår øjenbryn tatovering. Billeder, anmeldelser

Få argumenterer med udsagnet om, at hver kvinde ønsker at se smukke og velplejede. For at gøre dette skal piger tage sig af forskellige tricks: de opbygger deres negle, øjenvipper og hår, ser deres mad og besøger fitnesscentre, der hver dag beskæftiger sig med hår styling og anvender ansigts kosmetik, og også afhenter passende tøj.

For nylig er teknikken til permanent makeup blevet meget populær. Det omfatter tatovering af læberne, øjenbrynene og grænsefladen. Lad os se nærmere på den permanente sammensætning af øjenbryn : metoder til udførelse og brugstid.

Øjenbryn tatovering

Ved hjælp af permanent makeup kan du ændre dit ansigtsudtryk uden anerkendelse. Du kan bede mesteren om at give dit ansigt et mere seriøst udseende eller omvendt for at få et flirtende udtryk.

Hvis du beslutter dig for at lave øjenbryn tatoveringer, kan metoderne til at anvende malingen være anderledes:

  • Fjær mønster;
  • 3D visning;
  • Øjenbryn hår tatovering.

Overvej teknikken til at udføre disse former for makeup.

Feathering farve

Ved at vælge denne indstilling får du en klar linje med øjenbryn, hvis indre hulrum bliver fyldt med en farve. Guiden vælger den mest passende skygge til dig og udfører den såkaldte farvejustering.

3D tegning

Denne metode til udførelse af permanent makeup kan betragtes som en nyhed. Guiden trækker præcist de nedre hår, hvorefter der bliver et tydeligere øverste lag. Som et resultat vises dine øjenbryn visuelt større og mere spektakulære.

Øjenbryn hår tatovering

I modsætning til sin forgænger udføres denne slags sminke af såkaldte hår. Føreren skaber først en øjenbryn, og begynder derefter at fylde dens hulrum. Forsigtigt tegner hvert hår, skaber eksperten en elegant og jævn bue.

Teknik for udførelse

Før du begynder at arbejde, skal du beslutte og vælge hvilken tatovering du vil have.

I de fleste tilfælde vælger kvinder en hårfarvningsmetode. Efter at du har besluttet på udførelsesmetoden, trækker mesteren et øjenbryn med en speciel blyant og giver dig mulighed for at evaluere resultatet. Hvis du er tilfreds, kan du fortsætte med direkte påføring af malingen. I tilfælde af at du ikke kan lide noget, giver guiden mulighed for at rette op på de eksisterende mangler. Lyt til en specialistes mening, fordi han vælger formen på øjenbrynene for dig, i betragtning af alle nuancer af udseende.

Derefter vil du blive tilbudt bedøvelse. På øjenbrynsområdet anvender mesteren en speciel fryseralve og giver dig tid til at hvile. Når virkningen af stoffet er kommet, kommer det mest afgørende øjeblik.

Forsigtigt skaber en specialist en øjenbryntatuering trin for trin. Billeder af de færdige værker, du kan se i denne artikel. Nål med maling injiceres omkring en halv millimeter under huden. Der injiceres pigmentet for at farve det subkutane område.

Efter afslutningen af arbejdet på et øjenbryn er et symmetrisk placeret område "fyldt" på en lignende måde.

Pas på permanent sminke efter proceduren

Mange spekulerer på, hvor meget øjenbryn tatoverer. Faktisk afhænger meget af dit ansigtspleje i de første dage efter proceduren.

Når du forlader salonen, vil du have nok mættede farvesporede områder. Vær ikke bange for dette. Efter et stykke tid vil den øverste skorpe afvige, og farven bliver blød, ideel til dit ansigt.

Forsøg aldrig at fjerne skorpen selv, ellers kan din makeup vise sig at være ujævn. Når toplaget begynder at afvige, finder helingsprocessen sted. På dette tidspunkt forsøger de skadede hudområder at "gribe" den maksimale mængde pigment fra skorstenen. Afbrydelse af denne proces risikerer du at få en utilstrækkelig intensiv farve.

Den måde, hvorpå din øjenbrynstatovering holdes, afhænger stort set af din hudfarve. På ejere af et snehvidt ansigt forsvinder pigmentet lidt hurtigere end ved mørkhudede skønheder.

Også tiden for tilstedeværelsen af pigmentet på dit ansigt afhænger af metoderne til at passe på det. Hvis du er fan af rensende masker, skræl og skrubber, så vil sandsynligvis permanent makeup ikke blive på dit ansigt i lang tid. Prøv at omgå de permanente områder under procedurer og undgå at behandle dem.

Hvor meget øjenbrynstatoen holdes, afhænger også af pleje af de behandlede områder om sommeren. For at maksimere sminkets levetid på dit ansigt skal du bruge et middel med solbeskyttelse. Påfør sådanne lotioner og cremer umiddelbart inden du forlader hjemmet. Det er også værd at bruge solbriller.

Så hvor meget koster øjenbrynens tatovering? I gennemsnit er tiden for at bruge permanent make-up fra fire til syv år. Når du bemærker, at pigmentet ikke er så lyst som du gerne vil, skal du foretage en korrektion.

Valg af en troldmand og prisen på arbejde

Hvis du beslutter dig for en permanent makeup, så skal du først og fremmest beslutte dig for valg af salon. Prøv at give præference til allerede beviste mestere. Det er bedre, hvis du har et godt eksempel. Mange saloner giver billeder af deres klienter, der har lavet øjenbryn tatoveringer.

Arbejdsprisen skal også svare til kvaliteten. Kør ikke for billige priser. Med denne make-up bliver du nødt til at leve mere end et år, så skimp ikke på dig selv.

Så vi giver en omtrentlig pris for arbejde. Hår tatovering af øjenbryn: prisen varierer fra 4 til 6 tusind rubler. Volumetrisk tegning: prisen ligger i størrelsesordenen 6-8 tusind rubler. Blød fjerning: prisklassen er fra 3 til 5 tusind rubler.

Også omkostningerne ved arbejde afhænger i vid udstrækning af den region, hvor tatoveringen er lavet, af typen og fabrikanten af malingen og fra de anvendte værktøjer.

Prøv at give præferencer til saloner, der arbejder med kvalitetsmaterialer.

Øjenbryn tatovering: før og efter

Hvis du ikke har nok elegante og tykke øjenbryn, hvis du skal male dem med en blyant hver dag, hvis du bruger en masse indsats og penge på at købe produkter, der hjælper med at vokse øjenbryn, men alt dette ikke giver noget resultat, skal du gøre øjenbrynens tatoveringer.

Du kan se billederne af de færdige værker lige i salonen, eller du kan vælge teknikken til at udføre udførelsen på forhånd. Efter proceduren vil du evigt glemme den daglige pine og langvarige make-up.

Du behøver ikke længere at købe øjenbryn blyanter og forsøge at gøre dem symmetriske linjer.

Øjenbryn tatovering er virkelig blevet livredder for mange kvinder!

konklusion

Husk at i løbet af proceduren skal alle hygiejne normer overholdes. Nåle til tatovering skal altid være nyt og engangsbrug. Føreren skal åbne en ny værktøjspakke med dig.

Hvis proceduren er ukorrekt ved brug af genanvendelige instrumenter, kan du få nogle ubehagelige og farlige sygdomme. Derfor er det nødvendigt at nærme sig valget af klinik og mester meget ansvarligt.

Vær smuk!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.