ModeTøj

Hvad er det dunjakke ligesom Buzov og Borodina? Hvor kan du købe moderigtigt jakke?

I dag er mode dikteret ikke kun verdens designere, men også stjernerne i showbusiness. Så har dunjakke ligesom Buzov Borodina og blive en rigtig tendens i sidste vinter. Som stylister, vil populariteten af den oprindelige artikel af tøj i næste sæson kun tage fart. Om funktionerne i den velkendte dunjakke vil du lære i denne artikel.

Jakke Park på fnug ligesom Borodina og Buzov

Fans af tv-projektet "Dom-2" for første gang så en jakke i de sociale sider af førende. Olga og Xenia indsendt til Instagram dine billeder i en meget usædvanlig og stilfulde parker, som straks tiltrak sig opmærksomhed fra abonnenter.

Da det viste sig, dunjakke tilhører den italienske mærke Melder. Men den indenlandske producent ikke holde trit med modetrends, og begyndte at producere sin jakke Miss Fofo linje under logoet. På samme jakke som i Buzov Borodina og beholdt det oprindelige design, men begyndte at koste en størrelsesorden lavere end dens italienske modstykke.

Det vigtigste element i vinteren park er et snit og store lommer. Og på grund af naturlig ned produkt perfekt varm om vinteren.

Fra hvad de skal bære fashionable jakke?

Praktisk farvelægning i militær stil gør det muligt at bære parken med både klassisk og med sport tilbehør. Med andre ord, kan du kombinere jakken med både høje læder jackboots og en taske i samme tone, og med vinter sneakers flade sko og stilfuld rygsæk. I begge tilfælde vil du være i absolut trend!

Anchorman "Dom-2" -projektet er dens parker med leggings eller stramme jeans. Faktisk på baggrund af dynejakker omgiver det giver dig mulighed for visuelt at gøre silhuetten slankere og mere attraktiv. Således skæres parker for både piger med perfekte proportioner, og dem, kompleks om hans figur.

Hvor kan man købe en dunjakke ligesom Buzov og Borodina?

Så mange fans af tv-projekt er interesseret i dette spørgsmål. Faktisk har kvinders vinter park transformer Olgi Buzovoy og Ksenia Borodina bliver let tilgængelige for enhver fashionista.

Den oprindelige produkt italiensk mærke Melder koster omkring 10 tusind rubler. Producent Miss Fofo tilbyder Winter Park for blot 5000 rubler. Mens kinesiske fabrikker sælge en lignende model i netop 2000. Forskellen i dette tilfælde, selvfølgelig, er indlysende. Men bemærk, at kun den originale jakke er lavet af høj kvalitet materiale, og med holdbar hardware.

Bestil park i enhver farve og størrelse kan være i flere online-butikker på nettet. Det er muligt, at repræsentationen af italienske og indenlandske virksomheder er endda i din by.

Før du køber, skal du sørge for sælgeren tilbyder levering på favorable vilkår, og er enige om at tage varen retur, hvis jakken ville være uegnet i størrelse. Men, som bevist ved talrige bruger anmeldelser, det sker sjældent. Efter alt, på bekostning af universel jakke skåret som Buzov Borodina og egnet til alle.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.