ModeTøj

Kjole i viskose - perfekte tøj

Viskose - et materiale fremstillet af cellulose. Han blev født i det XIX århundrede. Moodiness viskose almindeligt kendt, men det har også mange positive egenskaber. Hvis ændringen fibertykkelse, tegnet, betyder det ikke skelne fra uld, hør, silke. Stadig kan forbedre egenskaberne af viskose sattes til naturlige stoffer.

fremragende kvaliteter

Det bruges til syning af bluser, til mænd skjorter, kjoler, skjorter, T-shirts. På grund af de hygiejniske kvaliteter af viskose, der anvendes til fremstilling af børnetøj. Materialet har fremragende luftpermeabilitet. Tøj lavet af det, godt ventileret i sommer og vinter. Hertil kommer, at stoffet ikke "rasle", og tingles som syntetiske. Efter alt, er det produceret af vegetabilske, råvarer, så det ikke akkumulerer et statisk elektricitet.

Det er behageligt mod huden

Hvis i sommeren du skal opdatere din garderobe, det passer perfekt til dette formål. Vævet var rart at have på, samt enhver høj kvalitet strik. En kjole Viskose heller ikke holde deres form og erhverve slidt udseende efter 2-3 vaske.

Sådan vasker i maskinen?

Materiale grund af sin høje farveintensitet for at skabe et mangfoldigt tøj lyse nuancer. Men vi skal huske, at det skal vaskes meget forsigtigt og helst manuelt. Hvis en kjole lavet af viskose eller andre produkter, du vælger at vaske i maskinen, er det kun i den strømbesparende tilstand, og i en særlig pose. Vaskemiddel bør bruges meget blød.

Du kan ikke klemme

Viskosefiber er stærkere end fx uld. Men når det er vådt, styrken falder med næsten halvdelen, og efter vask af tøj behøver ikke meget at presse og twist. Spændingen af den våde væv vil føre til, at produktet er "sidde ned." Desuden er det stærkt rynket. På den anden side, at stoffet er elastisk og holdbart, så elsket af hendes kjole vil vare dig i lang tid med korrekt vedligeholdelse.

utrolig draperier

Stof god leder af varme, så fra hende sy forskellige sommer tøj. Med tilføjelsen af elastin er også stor drapere der tillader dig at oprette utrolig smuk kjole lavet af viskose: Evening og afslappet. Efter graden af fugtabsorption er det tredje hæderspladsen efter uld og silke.

blegemidler

Fiberen er glat ud af det fremstillet af stof, som er praktisk taget ikke er forurenet. Bemærkning til dem, der ønsker at sy en kjole lavet af viskose hvid: bare rolig, er stoffet ikke bliver gule. Hvis det er bleget, enten med natriumhypochlorit eller hydrogenperoxid. Man behøver blot observere temperatur regime af vand og ikke "for langt" med mængden af blegemiddel.

Han har ikke sidde ned, men bange for solen

Må ikke bekymre dig, at dine foretrukne tunikaer eller kjoler i viskose med tiden "sidde", vil det ikke ske. Derfor vil være behov for en særlig behandling mod svind ting. Det er ikke nødvendigt at hænge dem på de direkte solstråler efter vask, så er der en sandsynlighed for forekomst i vævet af uklare pletter.

Behov sommer tøj? Vælg mellem viskose

Til sommer garderobe, kan du roligt købe eller sy ting af dette materiale, de er modstandsdygtige over for sved og lange glæde med deres fremragende kvaliteter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.