ModeTøj

Sådan måler mængden af hofterne? Vi lærer!

90-60-90 - et skattet tal for mange kvinder. Til det mindste lidt tættere på den ideelle, de er villige til at lide sult, torturere dine krop fysisk aktivitet, forskellige procedurer og operationer.

De måler regelmæssigt deres vægt og volumen. Det er bare ikke det hele bliver gjort korrekt. Af de tre vigtigste parametre for kvinder - hofter, er på størrelse med som især påvirket af fejl i målingerne. Lær hvordan du får de rigtige tal er nemt. I dette tilfælde, kan du gøre uden hjælp udefra.

Hvad skal du bruge?

For at måle korrekt volumen af hofterne, eller har brug for et målebånd skrædderens målebånd (du kan købe dem i enhver sy butik), to spejl - store og små, notesbog og pen. Det anbefales ikke at bruge konventionel konstruktion målebånd eller lineal skole. Med deres hjælp, vil aldrig få ægte resultater. Og det er, hvor alt er lige ved hånden, kan du komme til sagen.

Tips

Før du måle dine hofter, du har brug for at fratage til deres undertøj. Jeans, en nederdel eller for overdådige tøj kan tilføje ekstra inches på bekostning af væv tykkelse. Og hvis en kvinde bærer slankende undertøj eller strømpebukser, har de også skal fjernes. Måling udføres bedst i en tynd linned. Staten skal være rolig, afslappet vejrtrækning - selv. Du behøver ikke specifikt at trække eller svulmende mave, balder stamme. Ved måling er det nødvendigt at stå oprejst, så prøv ikke at daske.

Vi søger, og måler hofte linje

For at finde ud af præcis, hvor hofte linje, er det nødvendigt at definere talje. Det er bedst egnet til dette formål, et tyndt gummibånd. Det skal være bundet i taljen og lidt ligesom at hun "satte sig på sædet," det flyttes i det smalleste sted. Dette vil være den talje. Nu, fra tandkødet ned til 17-19 centimeter ned. Denne værdi kaldes "højden på hoften." Mere præcist er det beregnet i opbygningen af et mønster, og nu er det ikke meget vigtigt.

Dette efterfølges af hoften lås målebåndet så det passerer gennem de mest konvekse steder. Med hjælp fra et lille spejl, at ryggen til refleksion i det store spejl sørge for, at båndet blev holdt nøjagtigt på balderne, ikke snoet og parallelt med gulvet linje. Samtidig bør det ikke være for svært at skære ind i kroppen, men ikke hænge løst omkring ham. Kanterne af tapen har shlestnutsya foran. På dette tidspunkt, og vi ser tallene. Man skal huske, at hofterne for mænd og kvinder er forskellige i volumen, og de bredeste sæder kan enten være på hofteleddet, og under det.

Dette bør tages i betragtning ved måling af omkreds. Et stort spejl vil bekræfte, at båndet er på højre lår. Hvis denne måling ikke er nødvendigt for syning eller vælg en stor tøj, skal derefter til resultatet blive tilføjet 2-2,5 cm, afrundet til nærmeste hele tal. Nogle gange er den bredeste sted kan være under hofterne. Og for at få den mest præcise mønster, du har brug for at tilbringe blot to dimensioner: omkreds af den bredeste del af balder og lår omkreds. I dette tilfælde skal tage tøjet for at vælge eller konstruere tegning større resultat af to modtaget.

Mål låret af en centimeter

Nogle gange er det nødvendigt at måle den ene fod. Før du måle volumen af låret, ben, du har brug for at sætte i en stol og bøje knæet i en vinkel på 90 grader. Så omfavne det i to inches fra hans lyske. Prøv at få musklerne er ikke spændt, bæltet tætsiddende ben og er ikke knust. Vide, hvordan man måle mængden af låret, kan bestemmes mere nøjagtigt konstruere tegning bukser, især de stramme eller modeller af elastisk strækstof.

Mængder krop - bryst omkreds, talje og hofter - du behøver at vide, ikke kun til præcist at konstruere mønstre. Efter alt, ikke enhver kvinde ved, hvordan at sy. Langt vigtigere disse tal til at købe tøj, især via internettet. Efter alt, er det usandsynligt, at komme tilbage de ting købt på denne måde.

Endelig en lille

De kvinder, der er interesseret i, hvordan man måler mængden af låret, med henblik på at overvåge effektiviteten af kost og motion for vægttab, anbefales det at gøre det ikke mere end en gang om ugen. Og alt sammen fordi billedet af dagen kan næppe ændres. Og først efter en længere periode, fx en uge, vil være synlige ændringer.

De fleste akut spørgsmålet om, hvordan man måler mængden af låret, optræder i foråret, når det begynder montering sommer sortiment af kvinders garderobe, især badetøj. Og så blev det mærkbar ekstra vægt scoret i varme vinteraftener. Alle de damer, der planlægger at slappe af i sommeren havet, begynder en desperat søgen efter et middel til at tabe sig, prøve forskellige diæter, der er optaget i gymnastiksalen.

Samtidig, de regelmæssigt måle deres mængder og frodige ser med håb til vægten. Men det vigtigste - ikke overdrive det. Selv om resultaterne er ubetydelig, skal du ikke fortvivle. Du kan altid finde en vej ud. Og i dette tilfælde er det nok til at vælge de rigtige badedragt og sommer tøj til ferien.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.