ModeTøj

Anilin farvestoffer til stof

Anilin farvestoffer giver stof en lys mættede farver. , Men har en ulempe: de er følsomme over for sollys og farve hurtigt falme. I dag, selvfølgelig, farvestofferne har en meget højere kvalitet end i de tidlige dage af deres udseende: de er mere modstandsdygtige over for sollys og vand.

Disse farvestoffer er organiske forbindelser, som fremstilles ved oxidation af anilin og dets salte. Med hensyn til kemi navn er forældet, men i hjemmet fortsat udbredt. Nu kalder de eventuelle syntetiske farvestoffer.

De mest populære producenter af disse stoffer - af "Gamma" (Moskva) og Center Davydov. Også mange kemiske fabrikker i Rusland, Ukraine producerer dem i form af pulvere. Sådanne anilin farvestoffer til tekstiler kræver forbehandling og dampende. Moskva maler og lignende produkter, som centret er meget mere bekvemt at arbejde, men kræver også forberedelse.

Anilin fremstillet ud fra naturlige indigo, madder, cochenille, purpura eller kemisk syntese. Dets forbindelser er i stand til at bibringe overflade, der skal males forskellige farver meget lyse farver. I dag, er malingen ikke producere fra dyre naturlige materialer og syntetiske. Det fremstilles ved en reduktion af nitrobenzen.

Anilin farvestoffer er ofte blevet brugt i industriel produktion siden midten af det 19. århundrede. Sort er meget modstandsdygtig, men resten af spektret af farver temmelig hurtigt ødelagt, når de udsættes for lys.

Du skal vide, at anilin er en stærk gift, og derfor maling foretaget på grundlag heraf, som usikre. Når man arbejder med uforberedt koncentrat, et pulver, skal passe på ikke at inhalere stoffet mikropartikler.

Anilin farvestoffer er nemme at arbejde med, de er ikke så hurtige til at tørre på stoffet, som for eksempel akryl. At returnere produktet udtørret gamle egenskaber, er det tilstrækkeligt at fortynde med vand. Hvis der i løbet af maleri stof for mættet med farve, kan den let udvaske til fjernelse af overskuddet.

En sådan maling er god at bruge til malerier eller dekorative maleri produkter. Hvis det er nødvendigt at male på tøjet, det først være sikker på at damp grundigt farvestoffer. Når man arbejder med pulveret, skal først grundigt gnides pigment fordi nerastertye partikler kan vises i vægmaleri, hvor de ikke har brug for.

I hvilken form at købe anilin farvestof til tekstiler, hver beslutter for sig selv, alt efter hvor ofte det er nødvendigt at arbejde med ham. Det er mere bekvemt at håndtere med farvestoffer, der sælges i flydende form. Men du kan købe i form af pulver, for at fortynde efter behov. Køb maling du kan på hardware butikker og forretninger med varer til kunstnere.

Anilin farvestoffer kan anvendes til maling på bomuld, hør, uld og syntetiske stoffer.

Arbejde med sådanne farvestoffer snarere bløde børster. Anilin har tendens til at spredes hurtigt, så du kan skabe abstrakte malerier uden klare grænser. Men hvis du ønsker at undgå spredning mønster, så brug traganth lim, der er føjet til den flydende blæk i proportionerne på en til tre. Det er også muligt at arbejde klud primet særlig sammensætning baseret på gelatine. Nogle tør, og den tørrede væv kan sikkert dække akryl sammensætninger, der netop spredt vil ikke længere være.

I drift kan anilin farvestoffer blandes med hinanden for at få mere originale nuancer.

Der er også farvestoffer til tekstiler, der kan bruges til at male ting i en vaskemaskine. Du er nødt til at bruge dem i overensstemmelse med instruktionerne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.