Mad og drikkeOpskrifter

Hvordan tilbereder vandmeloner i en bank til vinteren?

Vandmeloner i banken til vinteren kan fremstilles ikke kun med sukker sirup, men også lækkert saltet. Et sådant forberedelse vil tjene som et ideelt snack på festbordet. Det er værd at nævne, at dette originale konserveringsmiddel fremstilles meget let og hurtigt.

Sådan sylt vandmeloner i banken til vinteren: trin for trin opskrift

Komponenter til snacks:

  • Vandkogt - 2 liter;
  • Vandmelon rød sød - 1-2 stk.
  • Eddike 9% - 30 ml;
  • Fælles salt - 60 g;
  • Sandsukker - 40 g (tilføj hvis vandmelon ikke er for rød).

Funktioner af udvælgelsen af hovedkomponenten

Saltede vandmeloner i banken til vinteren fås godt af røde og modne bær. At vælge et sådant produkt følger på den tørrede hale, og også på "tom" lyd, som udstedes, hvis den er ved at banke. Forresten, køb denne ingrediens helst i slutningen af august eller i begyndelsen af september. Faktisk på denne tid af året modner bæren uafhængigt uden tilsætning af nogen form for nitrater. Hvis du har et umodent produkt, så fortvivl ikke, og fra det kan du lave en meget velsmagende snack.

Behandling af hovedbestanddelen

Vi besluttede hvordan man sylte vandmeloner i dåser? Men før det skulle de være godt behandlet. Store bær skal forsigtigt afskalles til den røde pulp (du kan forlade knoglerne). Dernæst skal vandmeloner skæres i halvcirkler med en tykkelse på op til 1,5 centimeter. For at det modne produkt frit kan komme ind i glasbeholdere, anbefales det at blive opdelt igen i små segmenter.

Bevarelse af konserveringsmidlet

Vandmeloner i banken til vinteren er godt saltede kun i små glasskåle (0,5 l eller 750 g). Før du spredes de forarbejdede bær i dem, er det ønskeligt at sterilisere beholderne på gas eller i en dobbeltkedel. Ligeledes skal du gøre det samme med omslag. Derefter skal vandmeloner placeres omhyggeligt i en steriliseret beholder, der maksimalt bevarer deres integrerede udseende.

Tilberedning af marinade

Før du henter bærens kød, skal du hælde det drikkevand i en metalpotte og koge det. Desuden skal den varme væske hældes over fyldte dåser, dækkes med dæk og opretholdes i denne tilstand i ca. 8-10 minutter. Herefter skal saltlederen hældes i skålen igen og koges. Men på samme tid i marinade skal du altid hælde i bordssalt og granulat (om ønsket), og hæld i eddike essensen. Endvidere skal proceduren med infusion af saltopløsning i dåserne gentages.

Det sidste stadium i forberedelsen af snacks

Efter vandmelonerne til vinteren i bankerne er fyldt med marinade, skal de rulles op og vendes på hovedet. Således er det ønskeligt at holde op til næste dag. I løbet af denne tid vil de helt køle ned, og de kan fjernes til kælderen, køleskabet eller kælderen. Det skal især bemærkes, at en sådan appetitvækker er helt klar til konsum kun efter 2-3 uger. I en halv måned er bærene fuldstændigt mættede med en duftende marinade, de bliver salte og meget velsmagende. Præsentér dette originale stykke kan være til festbordet eller spis det bare med en god middag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.