Kunst og underholdningKunst

Kort vejledning hvordan man tegner en fugl

Før du tegner en fugl, så lad os definere, hvad vi ønsker at se fjer på dette stykke papir. Diverse fugl kongerige, blandt sine repræsentanter der til tider meget mærkelige tilfælde.

Han, der kender alle

Vi vil fokusere på hvordan man tegner en fugl kaldet "spurv". Dette er en nær nabo til en mand, der ved, hvordan man helt at tilpasse sig eventuelle betingelser. Brown-brun krop, hvide kinder, provokerende kort næb, sorte Beady Eye af en spurv er velkendte for alle, men at genskabe denne fugl tegning værktøjer på et stykke papir, bliver nødt til at prøve.

Den første skitse: Geometri

Overvej, hvordan man tegner en fugl blyant, skridt for skridt. Tallet vil være vigtigt at vise formen og teksturen af vores model. Lad os starte med en skitse af geometriske figurer, som så udvikler sig til en krop af en spurv.

Lodret polunaklonenny stort ovalt placeret i midten, til sin øverste podrisuem cirkel og tilbage - ben i en retvinklet trekant. Omkring disse tal burde være nok plads til detaljer, som vi så vil supplere billedet. Linjerne skal være let, skal du klikke på blyanten er ikke nødvendig.

Opret kontur fugl

Det næste skridt er , hvordan man tegner en fugl, en spurv, er at skitsere den kunstfærdigt skabt omkring tallene. Contour linje kombinerer vi fuglens hoved med brystet og ryggen. Fra en spids vinkel i trekanten bag skildrer den lange, skrånende til bagenden af fjer. Fra midten af det ovale til basen af halen tegne en lige linje til skillelinien af vingen. Under ovale to halvcirkelformede linjer skitsere spurv ben.

Vi arbejder ud detaljerne

Nu er det muligt at fjerne den oprindelige viskelæder skitse af geometriske former og mere selvsikre blyantsrettelser cirkel højdekurver vores spurv. Nogen tid brugt på at tegne en fjer ben. Hvis før du tegner en fugl, omhyggeligt undersøge strukturen af benene af en spurv, vil vi se hvordan de ser ud lige linjer er korte og tynde pinde med ende knudret "fingre" -kogotkami hvorved fuglen blev afholdt med succes på grenene.

Derefter fokusere på hovedet af vores model. I midten af cirklen tegne et blåt øje fra blænding af lys, foran ham skildre næb. Den øverste del af det skal se bredere end bunden. Vi skitsere mønster af fjer på brystet og på bagsiden af hovedet fugl.

bløde fjer

Vi vil fortsætte med at skabe tekstur af fjer. Skarpe zigzagger betegne dem under vingen. De er afrundede, der ligner en ventilator. Og skygge halen del, der støder op dertil, en mere tæt. Ligeledes skygge vingespidserne. På brystet af fuglen sætte fattige klækningen nogle steder forlade umalet. Forlader de hvide kinder, tyk zatushuem hoved spurv. Blænding på fjerene af vingerne og hovedet vil skabe effekten af lys og skygge, og derfor gøre en mere realistisk tal.

Tilføjelse farve

Se selv hvordan man tegner en fugl i etaper ved hjælp af en sort og hvid skygge, kan vi prøve at male spurv farveblyanter eller akvareller. Princippet om billedet vil også være baseret på den rette kombination af lys og skygge, vi behøver kun at vælge de rigtige nuancer af sort, brun, grå, gule og brune farver. Hoved, hale og vinger spurv brunlig brun, ved bunden af vingen ligger en lille gullig-hvid stribe. Bryst-, mave-, og ben skiftevis mørke og lyse nuancer af grå. Det er bedst at trække en spurv fra hukommelsen og fra naturen. Dens let at finde på billederne eller bare kigge ud af vinduet.

På den afsluttende fase vil skabe birdies baggrund, glædeligt øjet. Sparrow kan sidde i et træ, på en platform fugl foderautomater og nyde den blå himmel og varme sol skinne på taget.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.