ComputereFiltyper

Raster billeder og arbejde med dem

Når man arbejder med to-dimensionel grafik, er det meget vigtigt at forstå det grundlæggende i sin struktur og principper, som det vil blive ændret, i et ord, til at repræsentere, som det ses af computeren. Af de to hovedtyper af billeder - vektor og raster-hver finder sin anvendelse i et bestemt område, og også har sine fordele.

Andele bitmaps er pixels. Disse er små firkanter af skærmen, som bærer og overfører informationen farve. Med deres hjælp bitmaps foldet som et puslespil, og opfattes som en helhed. Kvalitet skærm vise disse billeder afhænger af antallet af pixels per tomme. Dybest set alle moderne computere er fremstillet med en opløsning på 72 eller 96 pixels per inch (værdien varierer afhængigt af parametre af skærmen).

Raster billeder kan hurtigt skelnes fra vektoren ved at se på deres størrelse. De mest almindelige formater for raster - en .gif, .bmp, .png, .jpeg, .psd og andre.

Rasterbilleder opnås ved at oprette en fil i Adobe Photoshop ved hjælp af basale værktøjer, samt at scanne nogen dokumenter. Derudover har alle fotos tilhører denne type to-dimensionel grafik. Således uden at ændre formatet af disse typer af filer i processen, kan du undgå tab af kvalitet og forvrængning af farver. Og udskrive billeder ved hjælp af printeren, som en bitmap billede.

Oversættelse rasterbillede ind i en vektor er forholdsvis enkel og kræver kun en grafik editor, der understøtter begge typer af billeder. I dette tilfælde, når du gemmer billedet simpelthen angiver en vektorgrafik format. Men denne metode ikke altid give gode resultater. Det er sikrest at manuelt at gentegne bitmapbilledet ind i en vektor, men det kræver gode færdigheder i at arbejde med vektorgrafik editor.

Så lad os fremhæve de vigtigste punkter i bitmap billedet på skærmen - en pixel grid, hvis kvalitet afhænger af opløsning og din skærm. Sådanne grafik kan nemt konverteres til et andet format. Ved nærmere undersøgelse af disse kredsløb er i form af billeder polylinie af liniestykker, som er grænserne for pixel.

Raster billeder er uden tvivl deres ulemper og begrænsninger, som også ikke kan ignoreres. I modsætning til vektorgrafik, sådanne billeder har grænser stigning og andre større ændringer. Med en betydelig stigning i omfanget af en bitmap, er det sandsynligt at tabe penge. Derfor opbevaring af pixel billeder af stor størrelse dækker henholdsvis, og en masse af computerens hukommelse. Hertil kommer, at rastergrafik næsten ikke understøtter gennemsigtighed egenskaber. Kun billeder i .gif og .png er udstyret med denne funktion, og derfor har kvaliteten af et højere niveau.

Raster format er bedst egnet til dem, der går ind for at skabe billeder med komplekse realistiske skygger, og andre tredimensionale effekter og teksturer. Og, selvfølgelig, de fotografer, der behandler dine billeder i Photoshop, viser kun en bitmap typen grafik.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.