ComputereFiltyper

Hvordan til at åbne skjulte mapper

I det populære Windows-operativsystemet familie er skjulte mapper. Under denne kategori falder de standard system mapper, er nogle hvor særlige konfigurationsfiler gemmes. Skjulte mapper kan stadig blive kaldt skjult. De er tilgængelige på enhver computer, og er ofte i harddisken partition, hvor operativsystemet er installeret. Dette gøres for at uerfarne brugere ikke ved et uheld slettet nogle oplysninger vigtig for aktiviteten af systemet. Sådanne bindsler og mapper er meget vigtige for driften af computeren, så hvis de er fjernet eller omdøbt, kan det føre til uoprettelige konsekvenser i arbejde eller til ophør af alle computer arbejde. Nogle gange skal du se disse oplysninger, og kan endda ændre eller fjerne det. Og her står vi over for spørgsmålet om, hvordan man åbner de skjulte mapper? Her er alt er ganske enkel, du nødt til at producere et sæt enkle manipulationer, og klar.

Hvordan til at åbne skjulte mapper: instruktion

Herefter vil du lære at gøre dette på Windows 7. I eksemplet systemversionen XP, alle lignende, der kun afviger i navnene på kontrolpanelet. Selvfølgelig, for at foretage manipulationer kan du kun, når computeren og operativsystemet er indlæst. Du er nødt til at komme ind i vinduet specielle indstillinger, hvor du kan ændre indstillingerne for mapper. Dette gøres på følgende måde: i kontrolpanelet skal finde punktet "Mappeindstillinger". Vi taler om, hvordan man åbner de skjulte mapper Windows 7, ja, i tilfældet med XP skal du vælge "Mappeindstillinger". I denne forskel i de to systemer ender. I vinduet er der en masse interessante muligheder og indstillinger, som du kan lære mere, hvis vil forstå dem.

Lad os fortsætte. Vi må nu gå til fanen "Vis", næsten nederst du nødt til at finde en linje med titlen "Skjulte filer og mapper." Der er to muligheder: enten vise dem eller ej. Da vores mål i øjeblikket er at åbne de skjulte mapper, skal du vælge "Display". Efter sådanne manipulationer kan klikke på "Anvend" og derefter "OK". Nu alt er klar. Efter dette, vil alle mapper blive vist, men den skjulte vil afvige mere gennemsigtigt ikon. Du kan desuden sige, at du har mulighed for at indstille "Skjult" mulighed for mapper eller filer. Dette gøres meget enkelt. Du skal vælge den ønskede mappe, og derefter vælge menupunktet "Egenskaber". Du kan indstille mærket mod indstillingen "Skjult" i det vindue, der vises, og klik derefter på "Anvend". Efter dette, skal du følge operativsystemet forespørgsel om, hvorvidt du ønsker at anvende denne indstilling til denne mappe kun eller til alle filer vedhæftet. Her vælger du, hvordan vi kommer videre. Tryk nu på "OK" knappen, og du er færdig.

Hvordan til at åbne skjulte mapper og gøre dem almindeligt

Vi har allerede talt om , hvordan man kan vise skjulte filer, så de kan ses og redigeres. Nogle gange, men efter at vi skaber en skjult mappe, vi har brug for at overføre det til status for det normale. Dette gøres på samme måde som en skjult mappe. Det er nødvendigt at indgå genvejsmenu mappen, vælg 'Egenskaber', og derefter fjerne fluebenet, der siger "Skjult". Det skal bemærkes, at denne metode næppe kan kaldes en god og passende for at skjule mapper, der indeholder følsomme oplysninger, fordi en anden computer, kan du åbne det på samme måde, som du gør. For sådanne tilfælde er det bedre at bruge specialiseret software hjælpeprogram, der gør det muligt at angive en adgangskode til en mappe, som skal beskyttes.

Som du kan se, at spørgsmålet om, hvordan man åbner den skjulte mappe, er der ingen komplikationer, er det vigtigt at bare gøre alt så omhyggeligt som muligt. Det kan tilføjes, at programmer som Total Commander lader dig se disse mapper ved at trykke på en enkelt knap, som normalt sættes til værktøjslinjen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.