Intellektuelle udviklingBog af drømmetydning

Drøm bog. I vores drømme kat

Hvad gør dyr drøm? Et velkendt fortolker af drømme E. Tsvetkov sagde, at de repræsenterer den følelsesmæssige del af vores liv. Tage sin drøm bog. Kat i fortolkningen af Tsvetkova betyder tårer, forræderi. Og hvis det er sort - er nødt til at vente på problemer fra fjenden. Hvis den hvide - anden. Ifølge Tsvetkov, dyrene i vores drømme betyde sindstilstand søvn, hans holdning til andre, de følelser, han føler over for dem.

Ubevidst, i virkeligheden, vi er lidt bange for vores dejlige hjem spinder, som så elsker at gå af sig selv. Enig, i katten, der er noget mystisk, mystisk, lidt skræmmende. Ikke overraskende, vores ikke særlig behagelige følelser erhverve i en drøm billede af en kat. Så du skal ikke narre os drømmer bog. Drømmetydning: kat varsler tårer killinger - skænderier og ubehagelige overraskelser. Panther, i virkeligheden, katten, også bare en stor, betyder værste fjende eller bedrageri.

Lad os se, hvad andre har at sige downers. Tag Drøm Miller. Katte der er i forskellige billeder. Men i de vigtigste deres fortolkning falder sammen med den foregående. De er her - budbringeren af fiaskoer. Hvis katten fanger på dig - det er fjender. Meget godt, hvis i en drøm vil være i stand til at dræbe eller køre det væk - du kan undgå problemer. Det samme gælder for den drømte beskidt og laset kat. Kat mjavende og hvinende bebuder skade af hyklerisk ven. "Hvis man ridset katten - det er i tabt fortjeneste", - siger drømmen bogen. Kat eller killing i armene på en kvinde - til at deltage i nogle forbryderiske gerninger. Hvid Kat er den tilstand af tab og sorg erfaringer.

Lad os tage fat på drømmetydning Nostradamus. Her kat, på den ene side, er en heks og onde kræfter, på den anden side - helligdommen held og hjemlighed. Det er klart, afhængigt af den sammenhæng, hvori den optræder i en drøm. Fortolkning af Nostradamus er mere relevante for store udvikling vedrørende fremtiden for nationer og folk. Det er noget af et afsnit af højere matematik med hensyn til fortolkningen af drømme.

Lad os tage nogle mere enkle drøm bog. Hvorfor drømmen om en kat fransk? Det viser sig, at katten her - forløber for problemer. Hvis du drømmer om en hvid kat - en nær ven vil ændre dig. Hvis den sorte - vil du forråde en kvinde. Hvis du drømmer at din kone bliver til en kat - Jeg forventer, at det useriøst handlinger. (Denne drøm bog er tydeligt skrevet af en mand!) En nat kat kamp på det franske drøm bog - til en aften røveri.

Foreningen opstår i mennesker med en kat, der er indeholdt i mange drømme bøger, begyndende med den ældste. Men da de gamle assyrere, har meget vand flød, og værdien af "kat" karakter ændres. Efter alt, i oldtiden repræsenterede han katten gudinde Bastet og blev betragtet som et helligt dyr. Åbn den gamle assyriske Drøm Bog. Kat fanget i en drøm betyder opfyldelse af vore dybeste ønsker. Ak, vores forståelse om dette dyr er nu lidt anderledes. Det er klart, at brugen af den assyriske drøm bog for fortolkningen af "kat" billede i dag er ikke det værd.

Tag det bedste moderne drømmetydning. Åh, han vil være tættere på vores idéer. Så den moderne drøm bogen: en kat (kat) varsler anderledes. Hvis det er sort - det er et tab, hvis den hvide - til overtagelsen. Våd kat varsler vrede. Tja, det er forståeligt! Prøv at bade en kat - det vil vise dig, hvad han er vred! En moderne fortolkning af drømmen bog tilbyder forskellige varianter af billedet. For eksempel kan en kat i en drøm på torsdag varsler stærk skuffelse og misforståelser hos slægtninge. Og hvis du sover med katten faldt på en søndag - det siger, at du stadig har brug for en lærer. Hvis du sover på mandag - det varsler du mødes med en mand, der tænker på dig kommandoen. Hvis en kat bider dig - det er en advarsel om, at i dit samfund er der forrædere og løgnere.

Nå, formentlig fået nok af katten. Og drømmer stadig - og problemet er ikke forbi! Heldigvis er der andre animalske symboler, der betyder venskab, gaver, brudgomme, rigdom, håb. Bedre at de drømmer om dig. Du lykkelige drømme!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.