Nyheder og SamfundKultur

Slaviske kvinder navne og deres betydning (liste)

I oldtiden, slavisk imenoslov var rig variation af mandlige og kvindelige navne. I dag er de fleste af dem, desværre, glemt. Navne, der er mest almindeligt anvendt i dag russiske borgere, har de græske, romerske, byzantinske rødder. Hvad betyder de, bærere af det russiske sprog er svært at forstå. I mellemtiden slaviske kvindelige navne og deres betydning bliver tydelig, når deres udtale eller simpel analyse af sammensætningen af ord.

Grounds formering slaviske navne

Historisk set, at slaverne besatte det sydlige og østlige Europa. Senere, disse mennesker bosatte bag Uralbjergene og på hele kontinentet, op til Fjernøsten. Denne brede forlig område kunne ikke udøve nogen indflydelse på traditioner, kultur og sprog af de mennesker, der bor i forskellige dele af det store område.

Alle slaviske folkeslag er opdelt i tre grupper: den østlige, vestlige og sydlige. Ved de vestlige slaver er de polakker, tjekker, slovakker. Syd - det montenegrinere, bulgarere, slovenere, serbere, makedonere, kroater, bosniere. Mod øst tilhører den russiske, hviderussiske, ukrainsk. Alt i alt moderne politiske kort over verden, der er 13 slaviske stater.

Slaviske kvinders navne og deres betydninger afhænger i høj grad af de konkrete steder, hvor folk bor. Selv om det er nødvendigt at bemærke, at i historien om fremkomsten af navnene samt deres udtale har en masse til fælles. Dette igen peger på slægtskabet af de slaviske folkeslag, deres fælles rødder.

navn Betydning

For hver person, der søger retten til at navngive barnet, de mest interessante oplysninger, som afslører den samlede værdi af kvinders slaviske navne. Disse oplysninger og vejledning mennesker, når de tænker på hvordan du navngiver der blev født en pige. Voksne kvinder, forsøger at forstå dig selv, også, først og fremmest være opmærksom på betydningen af hans navn.

For eksempel Bazhen - en "favorit", "sød", "Honor". En slaviske navn Czeslaw indikerer en kvinde, "fejrer Herrens herlighed." Rogneda - kvinde, indlagt på råd af mænd, det er lig med dem. Boleslaw ekstremt elsker herlighed og ros.


Som det fremgår af ovenstående eksempler, at forstå betydningen af det slaviske navn, kan en person tolke dem på deres egen måde, bygger på følelsen af rødderne, der udgør ord.

Directory-navne til piger

Enhver interesseret person vil ikke være svært at finde en slavisk kvindelige navne. Komplet liste over findes i mange kataloger, der er blevet offentliggjort i forskellige publikationer.

Her kan du få oplysninger ikke kun om eksistensen af dette eller hint navn, men også for at lære sin betydning, fremkomsten af historien, da det kan påvirke skæbne sin ejer. Og også om, hvad slags energi er slaviske kvindelige navne. En komplet liste over navne kan opdeles i to dele: en meget sjælden og mest almindeligt anvendte i dag.

Sjældne slaviske navne

For sjældent anvendte slaviske kvindelige navne omfatter f.eks Zvenislava, Svetozar, Stanimir, Berislav, Preslav og andre. Årsagerne til deres forsømmelse kan være meget forskellige. For eksempel, nogle af de sjældne navne i moderne russisk mistet deres harmoni, andre er blevet uforståeligt med værdien af tabet af relevans, manglende kommunikation med en fjern fortid historiske begivenheder.

Fælles slaviske navne

Blandt de almindelige kvindelige navne på mange af dem, der er af slavisk oprindelse. Disse omfatter f.eks Pauline, Mladá, Rada, Snezana, Yaroslav, Milano, Zlata, Radmila, Lada og andre. Men hvis du vælger disse smukke navne for piger, forældre og pårørende må ikke glemme, at hos mennesker er der et efternavn og efternavn, som skal kombineres med succes.

Procedurer for udvælgelse af navne

Meddelelse fra unge forældre til gamle slaviske navne , når klager over børn - ikke bare et modefænomen. Det er også et ønske om at en eller anden måde påvirker trivsel deres barn. I virkeligheden, ifølge mange forskere, navnet på den lyd, vibrationer påvirker ikke kun skæbnen for den person, der besidder dem, men for alle hans efterkommere.

For en korrekt valg, der er mange forskellige og uafhængige af hinanden teknikker. Navngiv en person, du kan vælge den energi-baserede programmer, som det udfører. Men det er ikke så enkelt. Udfør valget af navnet på den ovenstående procedure kan eneste person med clairvoyance eller psykiske evner. Derfor er denne metode ikke er meget almindeligt.

For råd om at vælge navnet på barnet kan henvende sig til en psykolog. Til dette formål eksperten bruger sin egen erfaring eller praksis af deres kolleger. Også bidrage til at overvåge og akkumuleret viden om tidligere generationer. I dette tilfælde skal psykologen have en analytisk sind, indsigt. Den eneste måde at producere høj kvalitet udvælgelse navn.
Rådgivning i denne sag kan give astrologen, hvis det er kendt den nøjagtige dato for fødslen. Numerologi rådgiver for at vælge og fortolke slaviske kvindelige navne og deres betydning på en kombination af bogstaver og tal.

Det er bemærkelsesværdigt, at resultaterne for forskellige teknikker kan være ikke det samme. Forskellige eksperter tilbyde diverse varianter af navne for det samme barn. Forældre, der er meget seriøs omkring denne sag, kan dette forvirre eller endda skabe deres åndelige ubehag.

Numerologi og navnet på den person

Værdien af kvindernes slaviske navn kan forstås ved hjælp af en videnskab som numerologi. Dens essens ligger i det faktum, at bogstaverne i et ord konverteres til et tal. Hvert tal angiver de vigtigste elementer i den menneskelige natur, som bærer navnet. På den foreslåede liste, kan du vælge den, der passer bedst til de ønskede egenskaber.

På denne måde kan valget af navne drage fordel af alle, der læste sine vigtigste bestemmelser. Men vi skal huske, at metoden er betinget, kan man stole på det kun delvist.

For eksempel er det kendt, at navnet på Vaclav svarer til numrene 1, 3 og 7. Men ikke alle er så simple. Svarer til disse numre og nogle andre slaviske kvindelige navne. Og hvad de betyder, kan findes i de beskrivende karakteristika. Hendes specialist nødvendigvis giver den person besidder dette eller hint navn. Som regel karakterisering indikerer de positive og negative sider. For dem er det ønskeligt at være opmærksom på alle interesserede i et bestemt navn.

Slaviske kvinders navne og deres betydninger i tegn i dyrekredsen

Astrologi - den mest udbredte metode til at vælge navnet. Mange mennesker tror, at for at udføre beregningerne og at træffe det rigtige valg for de kræfter i enhver person. Det er nok bare at have et minimum af astrologisk viden.

Men erfaringen viser, det modsatte. Selv en professionel astrolog kan ikke altid bare vælge slaviske kvindelige navne og deres betydning tolkes korrekt. Kort sagt, den astrologiske metode er vilkårlig, det kan kaldes mekanisk. Sandsynligheden for præcis matcher navnet på den menneskelige natur er ikke mere end halvtreds procent.

Kvinders slaviske navne på fødselsmåned af piger med deres stjernetegn, kan opdeles i flere grupper. For eksempel Vladimir Zvenislava egnet Stenbukken og Vandmanden. Gorislava kaldes Skytten og fisk. Og Vædderen og Skorpionen kan være at navngive Ljubomir. En pige født under tegnet af kræft, kan kaldte Lada. Det betyder "sød", "god", "god". De gamle slaver det var navnet på gudinden for ægteskab og kærlighed.

navn af brevet, fortolkningen af deres betydninger

Det viser sig, at de bogstaver, der udgør en persons navn, kan fortælle meget om sin ejer. Vi skal blot være i stand til at fortolke sådanne oplysninger. Specialister er involveret i denne sag, blev ikke sparet og slaviske kvinders navne og deres betydninger. En liste med navne på hvem det var givet en lignende beskrivelse, er stor nok. Det omfatter for eksempel Bela, Rostislav, Stanislaus, Milica, LYUBAVA, Zhdanov, Zvenislava og mange andre.

Opsummering, skal det siges, at forældrene besluttet at navngive deres datter slaviske navn, kan få nok information til at træffe det rigtige valg. Efter alt, vil det afhænge af den fremtidige liv af pigerne og selv hendes børn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.