SundhedAlternativ medicin

Neglesvamp. Behandling. Et husråd i kampen mod infektion

Så mærkeligt det end kan lyde, men den smitsomme svampesygdom oftest lidt af folk, der fører en aktiv og sund livsstil. Konstant besøger offentlige steder, såsom fitnesscentre, bade, saunaer, svømmebassiner, styrke immunsystemet og krop, men disse steder er den vigtigste kilde til formidling af onychomycosis - vedvarende infektion rammer søm plader på tæerne. Under sygdom nederlag udsat hele neglen, og når den er fuldstændig destruktion - huden. Den vigtigste kausale agens for infektion - onychomycosis, er et relativt stabilt og distribueres, overføres fra en person til en anden gennem skoene, klud (f.eks et håndklæde) eller et fugtigt sted (gulv, en bænk i en sauna). Til forebyggelse af sygdommen nødt til nøje at følge den personlige hygiejne, før og efter besøger offentlige steder bruge specielle cremer og salver.

De vigtigste symptomer på neglesvamp

Det vigtigste tegn på infektion er en ændring i neglepladen: den skifter farve fra gul til mørk brun farve, tykkere, bliver skør, smuldre. Overfladen bliver sløv og ru, er der riller, kan ændre selve formularen. Som allerede nævnt, infektionen påvirker ikke kun pladen. Hvis omkring der kløe eller rødme - dette også kan være en svamp søm. Behandling (en husråd eller farmakologiske agenter) er udpeget af en hudlæge. I princippet tage nogen prøver at etablere diagnosen er ikke nødvendigt, vil en erfaren læge ordinere behandlinger og medicin allerede på den første modtagelse. Kun i ekstreme tilfælde, hvor infektionen er helt kører, for at bestemme niveauet af kompleksitet sygdommen ordinere en blodprøve.

Neglesvamp: behandling

Et husråd i kampen mod svamp - en proces, der tager noget tid. , Hvis du har brug for at slippe af med infektionen i den nærmeste fremtid, er derfor det bedre, selvfølgelig bruge en medicin. Dette er hovedsageligt lokale produkter, der kan pålægges direkte på det angrebne område. I sjældne tilfælde, når de kører formularen, skal du tage antibiotika, der vil fremgår af blodforgiftning.

Behandling søm svamp traditionelle metoder

Hvad skal man gøre, hvis en eller anden grund medicinen er uacceptabel eller uønsket? Som i sådanne tilfælde er det tilrådeligt at fjerne svampen negle? Behandling - en husråd. I Ayurveda er der en masse gode, og vigtigst af alt, effektive recepter, der letter stat og helbrede dine negle mod infektion. Folk retsmidler for neglesvamp er ofte ganske effektive, selvom behandlingen med dem tager længere sammenlignet med apotek narkotika.

Den første plads blandt de midler til effektivt at bekæmpe svampen tager hvidløg. Det anvendes både topisk (papirmasse + hvidløg ren alkohol fortyndes med destilleret vand i lige store dele og påføres på det ramte område) og indad (en alkohol tinktur af hvidløg , eller "te").

Ganske effektiv i behandlingen af propolis. Hans insistere på alkohol, og tør neglen og huden omkring det flere gange om dagen.

De formalede løg med kridt og alkohol anvendes til rubs, og for ansøgninger.

Hvis der er berørt af en svamp områder, er ganske omfattende, anbefales det at tørre fingrene og mund vineddike, og i nogle tilfælde endda til at sove i sokker imprægneret med dem.

letter i høj grad kløe og smerte af rå kartoffel frugtpuré. Det anvendes på ømt punkt, eller blot at gnide det ramte område af de afskårne halvdele af knolden.

Urter, healing neglesvamp

Behandling (husråd) omfatter brug af urter. De anvendes som indersiden, for at øge resistens over for infektion, og topisk i form af bakker. Denne metode er ganske effektiv og har stort set ingen kontraindikationer. Til behandling af svampe ofte brugt celandine, pebermynte blade, røn blade, radise toppe. Meget nyttige (reducerer smerte og kløe), blandingen af essentielle olier fra tea tree, timian og kamfer olie i lige store andele. Under alle omstændigheder, behandling af svamp - en proces ikke en enkelt dag eller endda en uge. For at opnå et godt resultat den procedure, der skal udføres til tiden, uden huller.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.