SundhedAlternativ medicin

Burre rod. Medicinske egenskaber af planter

Burre - en stor toårig plante af familien Asteraceae, nåede en højde på halvanden meter. Bladene af denne plante er store, op til 40 cm i diameter, roden af den kraftfulde, forlade jorden til en dybde på 1,5 meter. Det udbredelsesområde - tempererede breddegrader i Eurasien og Amerika. I nogle lande, burre, betragtes som en ukrudtsplante i Rusland, dyrkes som en dyrket plante. Bladene af denne urt anvendes i fødevarer, og burre rod - i medicin.

Burre rod indeholder et stort antal aktive stoffer. Decoctions, ekstrakter, eliksirer, ekstrakter, ekstrakter og pulvere fremstillet deraf, har bred anvendelse. Du kan købe burre rod på apoteket - det er solgt i forskellige typer af tinkturer til kapsler, du kan grave og forberede denne urt selv, jo mere der vokser overalt krus, og finde det er ikke svært.

struktur

Sammensætningen af burre rod omfatter en enorm mængde af mineraler, såsom calcium, kobber, phosphor, chrom, magnesium, vitaminer (A, C, D, E, B-gruppen), alkaloider, æteriske olier, flavonoider, proteiner, tanniner, inulin og mange andre grundstoffer og forbindelser. Sådan rige naturlige sammensætning tillader dets anvendelse til behandling og forebyggelse af forskellige sygdomme. Herbalists almindeligt anvendte burre rod. Medicinske egenskaber af denne plante er virkelig forbløffende. Decoctions og infusioner af det anvendes til interne og eksterne applikationer. Mange af de egenskaber af denne plante er stadig ikke fuldt forstået, og forskerne forsker, afslører flere og flere nye funktioner.

Roden af burre. Medicinske egenskaber og anvendelser

Den mest populære og berømte blandt de mennesker infusion af roden i forskellige olier: oliven, grøntsager, mandel. Sådan infusion kaldet burre. Det sælges på apoteker og anvendes til at gnide ind i huden af hovedet med hårtab, da det fremmer genoprettelse af hårsækkene. Desuden er uddrag af denne urt anvendes til behandling af hududslæt i allergiske reaktioner, acne, hudafskrabninger. Til behandling af leddene anvendes også burre rod. Medicinske egenskaber af denne plante hjælper med at genoprette vand-salt balancen i kroppen, bidrage til fjernelse af salte fra forskellige organer, herunder nyrer og blære. Udskillelsen af urinsyre hjælper med at rense kredsløbssygdomme, hjælper behandle gigt og gigt. Burre rod er effektiv i behandlingen af sygdomme i mave-tarmkanalen. Decoctions af det øger appetitten og normalisere stolen. Nylige undersøgelser af læger opdaget en anden egenskab af denne plante - alkoholisk opløsning af burre rod hjælper behandle en række tumorer.

Da der ikke kontraindikationer, bivirkninger og vanedannende egenskaber af lægemidler, baseret burre rod, kan medicinske egenskaber af denne plante bruges til at genskabe sundheden for gravide kvinder og børn. Sikkerhed af denne plante lader sig tage medicin foretaget på grundlag heraf.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.