SundhedAlternativ medicin

Et husråd til mavesmerter. samle urter

Desværre, i vor tid, kan få mennesker prale af en mangel på maveproblemer. Forkert kost, snacks, regelmæssige kostvaner føre til fejlfunktion af kroppen. For at hjælpe med at håndtere denne lidelse, kan være en husråd for mavesmerter, du har valgt.

nødvendige diagnose

Hvis du beslutter, at du vil slippe af med de problemer opstået ved hjælp af metoder til traditionel medicin, er det nødvendigt at have tålmodighed. Håber på en hurtig helbredelse, der kun bruger én græs, er ikke nødvendig.

Derudover kan uden et besøg til lægerne ikke gøre. Før du begynder at lede efter hvordan man behandler mave folkemusik retsmidler, er det nødvendigt at forstå, hvad der førte til sygdom. For at vælge den mest hensigtsmæssige metode til behandling er nødvendig, afhængigt af det sæt, du en diagnose.

Selvfølgelig er der er universelle opskrifter til at hjælpe med at reducere inflammation og lindre smerter. Men at helbrede, er det nødvendigt at kende surhedsgraden i mavesyren, og for at forstå, om årsagen til lidelser gastritis eller mavesår dannet.

Opskrifter med lavt syreindhold

Ikke alle ved, men traditionelle metoder hjælpe med at helbrede mange lidelser. For eksempel, at slippe af gastritis med lavt syreindhold som muligt, hvis daglig til 4 gange om dagen for at drikke dampet ur blade 1/3 kop.

Du kan også forberede en særlig samling af lægeplanter fra en blanding af 2 dele hørfrø og kamille, 1 del jordstængler lakrids og citron balsam blade. Spiseskefuld fremstillet på proportioner hældes kogende vand (nok 1 kop) og koges i 5 minutter på et dampbad. Nævnte husråd mod mavesmerter skal hældes i termokanden og ikke mindre end 2 timer. Drik det skal være hver 3 timer for en halv kop.

Det er vigtigt at fokusere på deres helbred. Når forringelse, forværring af smerter fra behandling med folkemusik metoder bedre tid til at give op.

smertestillende metoder

Hvis du er bekymret for en skarp smerte i maven, så skal du være opmærksom på følgende råd af traditionelle healere. En af de mest populære opskrifter er infusion af kamille. At gøre det en spiseskefuld af blomster af denne plante er fyldt med 200 ml kogende vand. Infusion drink fremstillet ud fra 100 ml til 5 gange om dagen. Han har ikke kun smertestillende, men også antiseptisk, anti-inflammatorisk effekt.

Ikke dårligt etableret sig som tinktur af blåbær. Men for sin forberedelse du har brug for friske bær. Teskefuld blåbær fyldt med varmt vand (nok kopper) og infunderes i mindst 3 timer. Infusionen tilsættes lidt sukker og drikker 50 ml til 6 gange dagligt.

Også bidrage til at glemme alt om, der konstant, der bekymrer nagende smerter i maven, kan klare lavet af motherwort. Til behandling har brug for saften af denne plante. Drik det på tom mave (mindst en halv time før et måltid) i 1 time. L.

akutte tilstande

Hvis resultatet af undersøgelsen blev det konstateret, at du forværret mavesår eller mavekatar, kan du forberede en speciel urtete. For at gøre det, du har brug for 7 stykker af græs, røllike, 4 dele perikum og vejbred blade, 3 dele hyben og fennikel frugt, 2 dele paniculate malurt og repyashka, 1 del af morgenfrue blomster af kamille, rosenblade, padderok og marsk cudweed .

Planter foretaget i det nævnte forhold, blandes og forberede infusionen. For at gøre dette, 2 spsk. l. denne blanding hældes ½ liter kogende vand og vantrives i et vandbad i en time, så som ikke begyndt kogning. Drik infusion af et halvt glas før hvert måltid (det er ønskeligt at gøre det et sted i 20 minutter), 4 gange om dagen.

Mange anser den angivne opskrift er for kompliceret. Men faktisk tilberede en blanding af ganske let, du skal købe alle ingredienserne og bland dem. For nemheds skyld, kan vi antage, at den ene side er lig med 1 spsk.

Drik infusionen bør være, når du er bekymret for en skarp smerte i maven. Men husk, at hvis forværringen af behovet for at se en læge. Måske kan du ikke undvære lægehjælp eller behandling er påkrævet på et hospital.

Opskrifter på surhed

Hvis du jævnligt lider af halsbrand og ubehag, så er det nødvendigt at vide, hvad en husråd til mavesmerter er den mest effektive.

Ofte healere rådes til at forberede en blanding af disse planter: pebermynte blade, fælles røllike, kamille, perikum. Du kan blande 1 spsk. l. disse komponenter. Forbered infusion af dem på følgende måde: 2 tsk .. en blanding af kogt vand og insistere på en termokande i flere timer. Så den helbredende drik filter og tage 1/3 kop, så drikker det for en dag.

Mennesker, der lider af det faktum, at surhedsgraden i maven øges, anbefales det også at drikke kartoffel saft blandet med honning. Dette bør ske på en tom mave om morgenen og aftenen. Ved et glas juice fra kartofler nok teskefuld honning.

At komme af med en stærk ubehag

Hvis du lider ikke bare nagende følelse, og akut smerte, er det muligt at opretholde maven med følgende opskrift. Kål saft blandes med honning. Han drikker to gange om dagen. Til fremstilling du har brug for at sætte et glas juice 1 spsk. l. honning og rør, indtil det fuldstændigt opløst.

Ømme i maven også i væsentlig grad hæmmer livskvalitet. Du kan slippe af med det, hvis at forberede et afkog af stikkelsbær. I stedet er det tilladt at tage blåbær eller ribs. Spiseskefuld af bær hældes et glas vand og koges i omkring 10 minutter. Kop bouillon er drukket for 4 optagelse i 1 dag. Du ønsker måske at tilføje til det en lille mængde af honning eller sukker.

Hvis du føler smerte, men ikke ønsker at forberede en samling af urter, så lindre ubehaget, kan du bruge tinktur af calendula. Til terapeutiske formål anbefales at tage på et tidspunkt op til 50 dråber. Men du behøver ikke rive med af denne metode, kan du kun drikker cognac under angreb.

Andre populære opskrifter

Hvis du er på udkig efter folkemusik retsmidler behandling af mavekatar af maven, så være opmærksom på denne mulighed. Healere rådes til at forberede infusion af kamille blomster og hæld det over havregryn. Ca. 4 spsk. l. grød nødt til at hælde et glas te. Efter de flager er svulme, kan du spise. Men det er umuligt at tilføje nogen salt eller olie. Zaparivat "Hercules" er muligt i aften og spise - i morgen til morgenmad. Men så er det nødvendigt at spise mindst to måneder til maveslimhinden begyndte at komme sig. Af den måde, smerten forsvinder allerede ved den tredje dag med at spise denne kornart.

Også, at slippe af maveproblemer, kan du bruge en samling af urter. Du skal tage i lige dele spidskommen, fennikel, pebermynte blade, Leonurus, kamille og blandet dem. En spiseskefuld af denne samling hæld et glas kogende vand og trække i ca. 20 minutter. Infusion drink 100 ml to gange om dagen. For at slippe af med de ubehagelige symptomer på at drikke det vil have ikke mindre end 3 uger.

forebyggelsesmetoder

Forhindre fremkomsten af problemer og deres ledsagende smerter vil hjælpe urter til maven. En af de mest populære metoder til behandling og forebyggelse er en te lavet af mælkebøtte. Det hjælper til at lindre smerter og genoprette slimhinden. Desuden anbefales det at drikke som en sove støtte. Den er brygget på samme måde som en almindelig te.

Som en forebyggende foranstaltning, kan du bruge følgende husråd til mavesmerter - saft af vejbred. Om sommeren kan du bare plukke fundet blade, vaske dem og tygge. Og på andre tidspunkter rådes til at drikke te fra den tørrede vejbred.

Eksperter anbefaler folkemedicin til forebyggelse af akut smerte og ubehag gøre en blanding af flydende honning, aloe juice (som tager et halvt glas) og 150 g smør kvalitet. Komponenterne blandes og smeltes i et vandbad. Kogt folkemedicin bør indtages på en spiseskefuld 20 minutter før hvert måltid.

korrektion magt

Selv lægerne erkende, at den mest effektive metode til at forhindre maveproblemer er kost. Hvis du observerer det, de urter til mave du er usandsynligt at brug.

Først og fremmest er det vigtigt at huske den tid og behovet for at spise regelmæssigt. Vi behøver kun at bruge mad frisklavet kvalitet. Det er også vigtigt at overvåge deres mentale sundhed, fordi stress markant forværre arbejdet i maven.

Gastritis eller ulcus bekræftet, at det er nødvendigt at give op ikke kun stegt, røget, salt, sure fødevarer, men også for at overvåge temperaturen af fødevarer. Spis mad værd kun i form af varme. Ikke alle ved, at i disse sygdomme ikke kan spise druer og meloner. bør lægges vægt på klæbrig grød af havregryn, ris, boghvede. Og vil være nyttige vegetabilske supper. Fra frø, nødder, hirse, svampe og bønner har at give.

Men med lavt syreindhold rådes til at fokusere på frugt og bær. I dette tilfælde bedre at give fortrinsret til sure frugter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.