BilerSUV'er

UAZ "Hunter": anmeldelser og en gennemgang af SUV ejere

UAZ "Hunter" refererer til en række firehjulstræk off-road køretøjer og er en forbedret version af militær 469 th Oise, hvis design blev udviklet over 30 år siden. Ifølge producenten, udgivet i 2007, blev Hunter bygget helt på den nye platform, som tillod at anvende en række moderne komponenter og moduler. Nå, lad os se på, hvordan man bedst til at udstede en ny UAZ "Hunter".

Anmeldelser Ejere og design review

Udseende køretøjet blev kun delvist bearbejdet. Dybest set modernisering var rettet mod at genskabe den militære UAZ under den urbane SUV. Som et resultat, det vigtigste element i nyhed var dens plastik kofanger. Ifølge bilister, de Ulyanovsk Automobile Plant ingeniører formået at kombinere den uforenelige - på nogen måde de planlagde at modernisere det, at klamre sig til en militær jeep plast indvirkning element. For grunden til, at et nyt element bliver ofte ridset, når du kører off-road og ved den mindste chok revner, mange bil-ejere blot fjerne det og sætte på plads magt kofanger (som regel mærke RIF). UAZ behøver blot at være sammen med en stål kofanger, eller hans rang frygtløs russisk SUV, som er underlagt nogen hindringer vil forsvinde fra det underbevidste af vores bilister.

UAZ "Hunter": kropsdimensioner

Det skal bemærkes, at den nye model ikke adskiller sig meget i størrelse fra sin forgænger med en 30-årige historie. Således er længden af den nye terrængående køretøj er 410 cm, bredde - 201 cm og højde - 202,5 centimeter. I dette tilfælde frihøjde er 210 millimeter, hvilket gør den til den absolutte leder i cross-in-class biler.

UAZ "Hunter": anmeldelser af ejerne af det indre

Inde ændringerne er mærkbar i højere grad end det er tilfældet med det ydre. Frontpanelet er blevet revideret drastisk. Det har ændret næsten alt, selv placeringen af instrumentbrættet. Det er uklart, selvfølgelig, hvorfor det blev placeret i midten, hvis UAZ "Hunter" ikke er designet til eksport.

Hvis vi sammenligner det indvendige design til den, der var på 469 th Oise, kan vi med sikkerhed sige, at butikken har sluppet af sin nøjsomhed og blev meget mere komfortable og hyggeligt. Selv om et moderne design detaljer er klart forældet og er mellem 1980'erne og 1990'erne. Selv den "Nissan Tera", fremstillet i 1986, var ikke så ydmyg og fattig til at udstyre det indre. Wheel off-road køretøjer UAZ "Hunter" -409 stadig ikke reguleret. Men bagsiden af førersædet kan indstilles i enhver vinkel, der gør det muligt for føreren at justere stolen passer til dine anatomiske træk. Af den måde, sædet har længdejustering.

UAZ "Hunter": af ejerne af omkostnings-

Minimumsprisen for den nye Hunter fra en autoriseret forhandler af UAZ er omkring 479 tusind rubler. For firehjulstræk off-road køretøjer af denne klasse er en meget overkommelig pris, selv om mange stadig foretrækker at købe en brugt / å jeeps (som regel lavet i Japan) i alderen 15-20 år.

UAZ "Hunter" - anmeldelser af ejerne taler for sig selv!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.