BilerSUV'er

"Scorpion 2M": udvikling, beskrivelse og især

I dag vil vi diskutere SUV 'Scorpio 2M", som oprindeligt blev oprettet til militære formål. Russiske hær har på sin division lys bjerg brigade. For at gennemføre de militære opgaver, skal garnisonen være yderst manøvredygtig, omfanget af ildkraft krævede høje. Desuden skal holdet være i kommunikation med artilleri og luft enheder.

forgænger

Som regel hæren brugte køretøjer "UAZ". Men en bil, der har en rig historie, er det ikke egnet til moderne krigsførelse betingelser. Hun var ikke i stand til fuldt ud at beskytte holdet, og det kan ikke rumme ekstra bullet kanoner. Og drift af maskinen kun til transport af mandskab og gods er ikke særlig interessant. I øjeblikket ved en militær øvelsesplads erfaring nogle avancerede modeller, især UAZ "Scorpio 2M". Hvis han vil vise sin bedste side, vil det blive vedtaget.

skabelse

JSC "Corporation beskyttelse" direkte involveret i udviklingen af den nye SUV "Scorpio-2M". Fra slutningen af 2010-begyndelsen af 2011, blev Forsvarsministeriet eksperter præsenterede sine prototyper. Efter at have undersøgt dem, militæret er interesseret i denne teknik. I 2011 har disse prototyper testet i praksis og på grundlag af de resulterende indikatorer dannede kravene til den færdige model. Det er nødvendigt at understrege, at vi ikke skal sammenligne bil familier "Tiger", "Wolf" og "Lynx", og bilen "Scorpio 2M". Massen af nye køretøjer er meget mindre, dvs. deres vægtklasse er helt anderledes. Ja, og i de egenskaber, er ikke ringere end vestlige modstykker forsamling.

kapacitet

Militæret kræver, at maskinen har en høj gennemtrængelighed i off-road betingelser. Det er hensigtsmæssigt at bemærke, at bilen "Scorpio 2M" er at transportere 1085 kg. Bruttovægt unarmored bil ændringer, der er designet til at blive brugt som lys overfald køretøj - 3500 kg. I fremtiden vil chassiset Scorpio 2M "model ikke opgraderes. De er designet på den samlede vægt af 5500 kg, med et øje til den fremtidige beskyttelse rustning, der vejer 700 kg for det 5. klasse og 200 kg klassen 6A. Virksomheden også "Beskyttelse" blev gjort uafhængig affjedring i det nye køretøj med 310 mm frihøjde. Takket være denne nyskabelse, kan selv en ufaglært chauffør køre bilen på byens veje, som modellen er blevet resistente. Ja, og vejene vil ikke forhindre, at bilen for at vise gode resultater. "Scorpio 2M" er fuldstændig sikker maskine. Når den civile anvendelse af køretøjet blev han tildelt den velkendte kategori af chauffør "B". Ledelsen er ikke meget forskellig fra en almindelig bil.

Polsk motor med en russisk accent

I køretøjets model "Scorpion 2M" bygget 4-takts motor Andoria 0501 ADCR, dieseldrevne, hvori er komplet med turbolader og intercooling luftvolumen 2636 kubikcentimeter. Dette bidrager til den høje ydeevne tyagodinamicheskih. Motorkraft når et højdepunkt på 100 kW. I en motor monteret forvarmer Eberspecher. Alt udstyr er fastsat til på en maskine, der ejes af den russiske produktion. Polsk virksomhed Andoria-Mot Sp. Z oo, på grundlag af licensaftalen, vil producere motorer i Rusland. Fremstillede produkter vil blive mainstream for de væbnede styrker i vores land. I øjeblikket er produktionen af motoren fast på scenen SKD. Hvis "Scorpion" stadig vil blive brugt i de russiske væbnede styrker, vil det starte masseproduktion. Det forudsætter 100% udnyttelse motorer. Således vil "beskyttelse" selskabet opretholde bilen over ti år og klar til at tage på køretøj udnyttelse. Bilen er i stand til at udvikle hastighed - 130 km / t. Men ved kørsel på roadless belægning disse indikatorer er reduceret op til 60-80 km / t. Denne bil bruger 14 liter brændstof. Udviklere har skabt det to semidesyatilitrovyh tank. I dette tilfælde er det muligt at pumpe brændstof, hvis en af tankene beskadiget.

Manøvre, beskyttelse, brand

For fuldt ud at teste og kontrollere alle de egenskaber af bilen, blev det udført på det omkring 80 laboratorier, hvor det blev vejet, målt og testet ergonomi i de mest alvorlige vejrforhold. I forstæderne testede vi tre typer af bilen. Den første "Scorpion 2M" åben sikkerhed bur. vejrforholdene tillader at udstyre den med en blød varmet telt. Ved den næste type køretøj stift legeme. Den er udstyret med rustning 5. klasse. Ovennævnte køretøjer er i stand til at transportere 8 soldater med en fuld tøj. Den egenvægten på den tredje bil, "Skorpionen LTA" er 4500 kg. Dette køretøj er udformet som en letvægts taktiske beslutninger, hvilket er en meget mobil, gennemløb og pålidelighed. Hertil kommer, at bilen er klar til at behandle eventuelle militære problemer. Maskinen er i stand til at rumme fem besætningsmedlemmer.

konklusion

Selvfølgelig, mange militær argumentere om niveauet og typen af beskyttelse for udstyr af denne klasse. Nogen tilbyder at beskytte motoren, da dette hurtigt vil efterlade fjenden fyring zone. Således vil holdet være minimale tab. For at beskytte sig selv, vil soldaterne kunne bruge deres personlige beskyttelse. Men andre mener, at den måde, ud fra under ild fjenden vil ikke være nogen let opgave, og dermed bedre at reservere et transportkøretøj rum, som giver ekstra sikkerhedspersonale. Så vi forstår de grundlæggende funktioner, som en bil "Scorpio 2M".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.