RelationerBrud af relationer

Som en del med den fyr: et par tips

Mennesker mødes, mennesker forelsker ... Det er, hvad den sang siger. Men nogle gange er tilfældet før ægteskabet kommer ikke, og manden må en eller anden måde at forlade. Hvordan man gør det korrekt?

grunde

Før du skille sig af med en fyr værd at tænke over det, og om at gøre det på alle? Efter alt, måske ikke så slemt, som det ser ud ved første øjekast, og situationen kan stadig blive rettet. Det bør være nøje overveje de grunde, der førte til fremkomsten af netop sådanne tanker. Men nogle gange er det bare ikke brug for at gemme forholdet. Hvad der præcist forårsager kan være afgørende i at ønske pigerne til at smide den fyr?

  1. Fraværet af fælles interesser. I denne situation, parret simpelthen ikke andet at gøre , sammen, de kan ikke med fordel bruge deres fritid og i lang tid, vil ikke forblive interesseret i hinanden.
  2. Forkert indstilling af Man til pigen, at modvilje mod at fortsætte forholdet.
  3. Konstant jalousi, utroskab mænd - her er en anden grund til at skille sig af med den fyr.
  4. Tab af følelser kan også forårsage adskillelse. Hvis manden er ikke af den tidligere forhold - det er ikke nødvendigt at klemme kærligheden til tommelfingeren, er det bedst bare at forlade.

Fremgangsmåden til separation

Ønsker at finde ud af at forlade den fyr, er det værd at forstå, at dette kan være en række forskellige måder. Så er det bedre bare at sige alt til manden i øjet, i en personlig samtale, ikke skjule og ikke uvilivaya ansvar. Du kan også slå op med din foretrukne telefon, ved hjælp af bogstaver eller beskeder på sociale netværk. Men for at gøre det, især efter at parret bandt lange nære forhold - bare ikke godt, fordi det betyder, at personen aldrig har været tæt og vigtig. Skriv den fyr til at forlade, hvis du har valgt netop en sådan måde, at bryde i forholdet? Vi kan sige, at det hele er overstået af denne grund, foreslår vi at forblive venner (denne sætning alle virkelig hader). Det er vigtigt at gøre alt for ikke at fornærme sin tidligere og ikke kalde det vrede og negative følelser.

hints

Ikke at vide, hvordan til at forlade den rigtige fyr, kan du prøve at bringe det til det faktum, at han selv provokeret pausen. Hvad kan du gøre? Et stort antal af muligheder. Du kan starte et opkald til den unge mand hundrede gange om dagen, til aktivt at kravle ind i hans forhold med venner, kan du endda begynde at tale om brylluppet - på dette de fleste mænd flygte i den kommende tid. Du kan begynde at gøre alle de ting, der ikke kan lide den fyr, farvestof hendes hår en anden farve, ændre stil af tøj, begynde at lytte til ham anstødeligt musik. Og du kan gøre endnu mere tricky: at sætte sammen med sin smukke og intelligente kæreste, som netop er interesseret i nogen medlem af hankøn. Måske vil de begynde forholdet, så alt er kommet til intet. Ellers kan du lave en ung mand jaloux scene og forlade, smække døren.

Eller bryde væk

Som en del med den fyr? Her er et par mere muligheder. Du kan blot tage tid ud i lang tid i et forhold eller gå et sted. Og på dette tidspunkt bare forsvinder fra radaren af alt: ikke kalder, skriver ikke og vises ikke i de sociale netværk. Som tiden går, den unge mand bare glemme alt om sin ven, at finde en ny lidenskab. Så behøver du ikke nødt til at arrangere en lang og tårevædet farvel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.