RelationerBrud af relationer

Sådan adskilt fra sin mand "lidt blod"?

For nogle er hullet - det er en tragedie for livet. For andre - en vanskelig begivenhed, men ikke en katastrofe. Sådan skille hendes mand for ikke at styrte ud i depression og begynde livet med en ren tavle? Opsigelse af forholdet er sjældent enkel og ligetil. Sjældent, kan parret er enige om alt roligt og fredeligt. Rådgivning psykolog eller specialist i familiekonflikter Det vil hjælpe dig med at forstå, hvordan man kan skille fra sin mand, er tilbage med ham på god fod. Først og fremmest skal det være kvinden selv og hendes mand. Og, selvfølgelig, børn. Universal måde at løse alle problemer der, men det er muligt at tilbyde nogle enkle råd om, hvordan til at forlade sin mand "lidt blod" og uden Shakespeares tragedier.

Først og fremmest analysere dine forventninger og planer vedrørende familieliv. Hvad mislykkedes i dette ægteskab, der passer dig, og hvad der ikke opfylder med, hvad man kan aldrig forenes? En sådan analyse er "udgangspunkt" for at hjælpe en prioritering. For eksempel i din opfattelse af årsagen til skilsmissen er hans opmærksomhed på andre kvinder eller endda forræderi. Du vil gerne se det, har du været genstand for beundring. Tænk over, om du kan gøre noget for at ændre situationen. Hvis ikke, hvordan skal behandle det? Hvad skal ændre sig i dig selv for at bruge erfaringerne fra fordelen? Måske er det tid til at tage vare på sig selv - hendes udseende, hans indre verden, og ikke forsøge enhver pris at tiltrække sig opmærksomhed fra den afgående partner?

For det andet, hvis afgørelsen er moden, begynder en grundig forberedelse til et selvstændigt liv. Sådan adskilt fra sin mand, hvis en af jer er helt afhængig af den anden, eller har små børn? Vi må alle tænke, og derefter snakke om hvem der vil være hvor de vil bo, hvordan kan du tilrettelægge uddannelsesprogrammer småbørn. Hvis ægtefællen nægter at fuldt ud at støtte dig økonomisk, kunne det være flere grunde. Måske på denne måde han forsøger at redde det finansielle dominans, autoritet over dig at kontrollere din adfærd. Eller han allerede har "alternativ familie", og han er overbevist om, at du kan gøre det med alle deres egen, befinder sig støtte. Husk, i stedet for fornærmelser og forklaring af forholdet, råben og gråd, i hvert fald meget bedre konstruktive tilgang. Han ønsker ikke at støtte? Du kan søge om børnebidrag i retten. Men først og fremmest forsøger at stå på egne ben. Mobilisere støtte fra familien, men ikke gå med strømmen. Husk, at dit liv er i dine hænder, og du er nødt til først og fremmest tage sig af sig selv. Find et job, der vil give dig et minimum af stabilitet. Følelse sikker i andre områder af livet, vil du være mere parate til at briste.

På spørgsmålet om, hvornår de skal forlade sin mand, tydeligvis ikke engang en psykolog til at svare. Chancerne er, når du er begge klar. Det vil sige, både af jer har et sted at bo, er der en levebrød, og der er udsigt til fremtiden. Snarere end dramatisere og lider, så tænk på, hvordan man kan ændre situationen til det bedre. Ofte forældre er børnene selv oplever på grund af det faktum, at hendes datter er skilt fra sin mand. Efter alt, ser det ud til, at rystet grundlaget for hendes liv. Særlig stærk er den overbevisning af den ældre generation, tillid i det faktum, at "af hensyn til familien" kan forsømme deres egne interesser og for at gøre noget offer. Og i virkeligheden, kan alt være anderledes. Og at skilsmisse vil give en chance for endelig at finde deres egen lykke, for at realisere sig selv, få tillid til sig selv. Derfor er det vigtigste råd: se efter og understrege fordelene ved diskontinuitet og selvstændigt liv. Meget ofte, de er meget mere end minusser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.