RelationerBrud af relationer

Hvornår og hvorfor manden vendte tilbage efter afsked: psykologi

Følelsen af kærlighed - det er fint, men den erkendelse, at kvinden har en pålidelig støtte og beskyttelse i form af sine mænd, giver ekstra styrke og en følelse af fred. Livets modgang overført meget lettere sammen. Forholdet fylder livet med nye farver.

Afskeden ...

Men ingen er perfekt i denne verden, og det er, at i et øjeblik alt ændringer. Det ser ud til, at i går vælger en kvinde så på hende med et kig på kærlighed og lidenskab, og i dag er det koldt, og hvis alle lukket for dialog. Sommetider køling i relationer opstår midlertidigt, men nogle gange er det fører til det faktum, at parret ophører med at eksistere. Manden blade, og, alene tilbage, kan kvinden kun tænker og spekulerer på, hvad der vil afgøre efter afskeden mand. Retur det?

Hvorfor skete det?

Med den kendsgerning, at forskellene skal i første omgang at forstå årsagerne til hændelsen. Det er ingen hemmelighed, at atmosfæren i forholdet afhænger af kvinden. Så ofte det fører til afsked? Årsagerne er forskellige:

 • Følelsen af, at hele pall. i sidste ende mister deres skarphed følelse - det er uundgåeligt, men prøv at opdatere dem i kraft af enhver kvinde.
 • Absorption af hverdagen. Mange damer gøremål sat meget højere end behovet for at give personlige tid til hans udvalgte. Selv i et rent og ryddeligt hjem er usandsynligt, nogen vil nyde. En mand har råd til en tjenestepige, en kok, samt resten af tjenestefolk, forlovede han har brug for at tilbringe tid sammen og følelser.
 • Kommunikation med sin elsker i klagen tone. Før eller senere, selv de mest modstandsdygtige flugt fra et moralsk undertrykkelse. Ingen mand gør ikke et krav.
 • Konflikter med de pårørende til kvinden, at hun ikke komme til hans side.
 • Fading af lidenskab, for at genoprette at der ikke gribes ind.
 • Mangel på kærlighed og dybe følelser.

Hvad du skal gøre en kvinde, hvis hun ønsker en mand til at komme tilbage?

Efter en periode med åndelige oplevelser, udgydelse af tårer i en pude og et par aftener tilbragt i selskab med venner, i diskussionen af, hvad fyre utaknemmelige, der kommer et tidspunkt, når du har brug for at ændre noget. Do mænd vendte tilbage efter at have forladt, primært afhænger af holdningen hos den kvindelige - hvilke foranstaltninger der vil blive truffet, og hvad resultatet vil følge.

Den første ting at gøre - er at tage vare på sig selv. Venstre alene, får hun lidt mere fritid, hvilket ikke er nødvendigt at foretage, brister i gråd, svælgede i deres egen sorg og klager til alle, du møder på deres tragiske skæbne. Denne periode kan være perfekt fyldt med nyttige erfaringer. Først og fremmest - slappe af, lytte til dig selv, til at forstå, hvad du vil, ikke hvad du har brug for. Det er tid til at forelske sig i sin natur. Det er fra dette udgangspunkt at bygge sunde og glade relationer med andre mennesker. Den kvinde, der værdsætter og elsker sig selv er bundet til at tiltrække en værdig partner.

tanker mænd

Jeg spekulerer på, hvad de mener mænd efter at bryde op? Som regel er de også forsøger at forstå sig selv, deres følelser. Nogle prøver at bare tage en pause fra at leve sammen, til at afsætte tid til hobbyer, mødes med venner. De, der er fra tidligere forhold straks sprang ind i det nye, den første periode på at nyde nyhed af kommunikation, brændende lidenskab osv Dernæst kommer et tidspunkt, hvor en mand foretager et valg - .. At være alene, til at udvikle et nyt forhold, eller at vende tilbage til en tidligere kvinde.

Aktioner og følelser af en ung mand

Adfærd af mænd efter at bryde op til tider overraskende. Især hvis afstanden initiativet ligger hos ham. I stedet for den fuldstændige forsvinden af et tidligere liv, begynder han at søge efter møder, jævnligt minder sig selv, forsøger at tiltrække opmærksomhed. Ofte manden kalder efter at bryde op, for at tvinge den tidligere vagt. Disse handlinger opstår, når gerningsmanden føler kløften forvirring. Efter alt, var han ikke plejede at være den ene til at træffe nogen beslutninger på egen hånd, især hvis parret har været sammen i lang tid.

Feelings mænd efter at bryde op blandet. På den ene side, omfavner det en følelse af frihed og lethed, på den anden side - det ofte bliver et gidsel af denne situation. I første omgang er det ikke noget problem. Men senere bliver situationen lidt mere kompliceret. Når en mand er bare med mig selv, at forstå ham meget lettere.

Hvis den unge mand havde en anden pige ...

Hvis han i dette øjeblik er i et nyt samfund dame, han ofte blot ønsker at flygte. Ligesom hans forhold spændende, men det er én ting - at se furtive elsker, nyde intriger og lidenskabelig møder, og en helt anden - at leve med hende i det samme område. I hverdagen, er en person, kendt så godt som muligt. Og når en fremmed er rart i øjeblikket bliver til en stridbar elskerinde. Det sker så at ord de udvalgte på at kommunikere med den tidligere, den nuværende passion for første gang viser sit sande ansigt.

mulige scenarier

Yderligere udvikling er flere forskellige scenarier:

 • Hvis årsagen til adskillelsen forlader hende for en anden kvinde, så på trods af al den smerte og tragedie af, hvad der skete, vi skal forsøge at redde sit eget ansigt samt at sprede på en venlig tone. Du ved aldrig, hvordan livet vil vende, og der vil ske med tiden. Måske et nyt forhold ikke skæbnebestemt til at udvikle sig til noget mere, så er der en chance for at gøre det til manden vendte tilbage efter afskeden.
 • Når en ung mand går ingen steder, simpelthen på grund af det faktum, at lidenskaben er falmet. Ofte dette sker efter mange års ægteskab, når børnene bliver voksne, og har intet til fælles med sin kone. I dette tilfælde kan du forsøge at vende tilbage til sin mand, bare snakke med dem ærligt. Måske skulle vi give ham mere frihed. Mænd i alderen elsker at afsætte deres fritid foretrukne aktiviteter, såsom fiskeri, jagt og så videre .. I denne periode er det bedre at støtte partner, med hans tilladelse, du kan deltage i hans hobby. Så måske vil opstå fælles interesser og emner for kommunikation.
 • Hvis en mand træt af at se sin elskede i form sjusket, altid misfornøjede og vrede, du skal gøre, er den mest effektive. Og ikke klager over den manglende tid. Nu tilgængelig er mange måder til at lette livet. Giv mig op, besøge en kosmetolog, frisør, en manicure og pedicure. Tag dig tid til en session af afslappende massage. Omdannet til at tune på en venlig måde. Spørg din valgte hjælp dig med at opbygge dit forhold. Så du vil forstå bedre hvorfor mænd vendte tilbage efter afskeden. handle psykologi bliver mere forståeligt. Det betyder, at det i fremtiden vil være muligt at fjerne alle de årsager, der fører til nedbrydning af relationer.

Hvis du ser, bliver det tydeligt, at svaret på spørgsmålet om, hvorvidt mænd vender tilbage efter at have forladt, afhænger i høj grad kvinden. Hvis hun ser fornuft i at fortsætte forholdet, forlader usagt de venlige ord og stadig ikke gjort alene, så vil dette helt sikkert være. Dernæst på initiativ af kvinderne vil alle til union genforenet. Hvis det giver ingen mening, som i forholdet selv i fremtidige bestræbelser, er det ikke værd at prøve.

Når en mand vender tilbage efter at bryde op, før kvinden vises et valg - tage det tilbage eller brænde broerne og lad det flyde frit. Under alle omstændigheder, efter dette tidspunkt liv vil ændre sig for evigt. Efter begivenhederne oplevede ingen af de par ikke forblive den samme.

Hvorfor vende tilbage?

Der er mange grunde til, at mænd returneret efter afsked. menneskelige psykologi er arrangeret på en kompliceret måde, så du skulle kigge på først. Mænd vendte tilbage fordi:

 • De er ubehageligt at være uden en dame, hendes rolle i deres liv er ret stort.
 • Til sammenligning er den sandhed født. Det sker ofte, at den tidligere, i udtalelsen fra mænd har bedre kvalitet end en ny lidenskab.
 • Repræsentant for den stærke halvdel af menneskeheden nogle gange brug for tid til at forstå, hvor dybt hans følelser for den tidligere skat. Når de er tilstrækkeligt seriøst forhold genoptages.

Disse er de mest almindelige grunde til, at mænd returneret efter afsked. Psykologi - en kompliceret ting, så enkelt er det ikke forstår. Grund til at gå tilbage til den gamle forhold er faktisk lige så meget som de personlige synspunkter. Men i disse kan du finde nogle spor.

Da han kom tilbage til dig ...

Når en mand vender tilbage efter at bryde op og en kvinde beslutter sig for at tage det tilbage, kommer der et tidspunkt i restaurering af tillid og relationer i almindelighed. Nu er det vigtigt at overveje alle årsagerne til hullet og undgå at gentage fejltagelser. Det griber ikke ind, altid finde tid til at sætte sig for at etablere det i huset eller lejligheden. Det følger også af, at tid til at udskifte alle de krav, beskyldninger og afgifter på anmodning. Mere ros for hendes mand og fortælle ham pæne ord oftere.

Gamle relationer på en ny måde

Nu forstår jeg, hvorfor mændene vendte tilbage efter afskeden. De har brug for et nyt forhold, men med allerede bevist partner. han får flere beskyldninger og trykket er mindre end i perioden med opmærksomhed. Livet bliver bedre, forholdet givet et nyt pust. kvinder har brug for nu at demonstrere deres visdom og komme i kontakt med deres kære. En vigtig del af fuldgyldige relationer, hvor begge parter er glade - det er, selvfølgelig, intimitet.

Dette skulle vise fantasi, købe lingeri til særlige lejligheder, i hvert fald nogle gange, at skabe den rette atmosfære og ofte glædeligt favorit kropslige kærtegn. Det samme gælder for den taktile berøring hver dag. Du kan lave en afslappende massage efter en dag, som lindre træthed og stress. Være mere opmærksomme og indsats, og livet vil snart begynde igen selv.

udfald

Når et forhold er tilbage på sporet med en ny kraft, er ikke særlig vigtig, hvorfor mænd vendte tilbage efter afskeden. menneskelige psykologi er arrangeret på en sådan måde, at hvis der var en begyndende interesse i analysen af den grundlæggende årsag, han senere tabt. Partnere blot forsøger at etablere deres forhold.

Når resultatet af en sådan adskillelse er ikke regnbuen, bør dette bare acceptere det. I livet, det sker, og virkelig bedre at lade gå på den person, og med det situationen, selv om det ikke er let. Over tid, vil livet vise, at en sådan handling var den bedste løsning for alle.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.