RelationerBrud af relationer

Hvordan ved du, at den fyr faldt ud af kærlighed? Hovedtræk køling følelser

Kan lide eller ikke lide? Dette er sandsynligvis en af de mest almindelige problemer, der konstant stiller kærlige hjerter. Nogle gange i at søge svar på presserende spørgsmål piger er klar til at komme til den mest latterlige måde at bekræfte de elskede følelser af divination kendt af alle Daisy til en vandretur i salonen lugtede af røgelse clairvoyant. Men stadig, hvordan kan du vide, at den fyr faldt ud af kærlighed, og om det er muligt at vende tilbage de gamle følelser? Søge råd hos psykologer, som giver om dette emne detaljerede svar og værdifulde råd.

Hovedtræk køling følelser

Lær den bitre sandhed er bedre på forhånd, siger psykologer end lydigt vente på det øjeblik, hvor den unge mand pludselig samle ting og opløses i morgendisen, forlader sin elskede i vantro og sorg. Selv hvis dit valg - en vidunderlig skuespiller og ufortrødent fortsætter med at tale ord for kærlighed, den unge mand mimik, gestik og kropssprog, før eller senere vil blive givet ham. Og så vil han nødt til at sige farvel til rollen som varmt kærlig og fast blik dig i øjnene. Så hvad er de tegn kan give ham væk?

Skarp kritik på baggrund af en manglende komplimenter

Hvordan kan jeg vide, at den fyr du faldt ud af kærlighed? Den første måde - at se ham i et par dage og registrere antallet af gange med munden faldt kritik eller et kompliment. Hvis det har været oftere kritisere dig rundt, sammenlignet med en person af dine venner, og ikke i din favør, ikke længere virkelig beundrer og kompliment, der helt usædvanligt, kan vi sige med fuld tillid til, at de følelser er kølet ned for ham. Men når du var perfekt til ham, og nu ser han kun nogle ulemper, chikanerende din konstante nagende og beskyldninger om formen, madlavning, makeup, smag og så videre. Og uden grund overhovedet. Det er trist, men det er et sikkert tegn på, at dit forhold fik en ordentlig revne.

Sjældne telefonopkald og hyppige fravær

Hvordan ved du, at den fyr faldt ud af kærlighed, hvis han stadig smiler, taler ord om kærlighed, men intuition hvisker om det modsatte? Lejlighedsvis opkald af hans hyppige fravær - de vigtigste tegn på, at kærligheden er væk. Loving person er tilbøjelig til at tilbringe mere tid sammen med sine elskede, opkald og sms skriver blid i adskillelse ur kun lejlighedsvis ekskommunikeret til møde venner. Men nu er situationen lige omvendt. Den anden halvdel har ikke skynde på aftaler, mistede forretningsrejser og på arbejdet, og telefonen forræderisk lydløs. Alle henvendelser eller ende ligefrem uforskammet som "Hvilken slags forhør? Hvordan kan du ikke forstå, at jeg har en masse arbejde?!", Eller usandsynlige, absurde forklaringer.

Mangel på intimitet

Hvis problemerne i forholdet udmøntet i en elsket en fra tid til anden på forskellige påskud nægter intimitet, er det næppe muligt at forsinke tidspunktet for brud. Intimitet mellem dig mindre og mindre, til den samme mand opfører sig som om han er forpligtet til at udføre sin ægteskabelige pligt, og ingen tidligere lidenskab - det er sandsynligt, at du ikke længere er interesseret i ham som en kvinde.

Han ikke længere beder om råd

Bevist metode til, hvordan man kan forstå, at den fyr faldt ud af kærlighed - at spørge ham om hans arbejde og tilbyde spørgsmål bistand. I så fald, hvis kæreste ikke ønsker at dele med dig og beder om råd, som tidligere, viser utilfredshed over sådanne samtaler, og på samme tid er ikke interesseret i dine anliggender - godt mod, kærlighed er væk, han ikke længere føler sig gammel følelser.

Således er en sikkert tegn, at den fyr faldt ud af kærlighed: han pesters dig nagende og beskyldninger, glemmer hun at ringe, ofte tabt på arbejde eller med venner, undgå intimitet og oprigtige samtaler, ofte uhøflig og kan endda offentligt latterliggørelse. Og hvis det er ikke alle fordømme hans handlinger - klart sine følelser blegne, og nu den tur for dig: Lad forræder, eller vende tilbage for enhver pris?

fjendtligheder

Det første spørgsmål, der opstår de fleste piger, konfronteret med problemet med tabet af en elsket: hvordan du returnerer de gamle følelser? Når den passerer den første bølge af vrede, og bevidstheden er langsomt begyndt at komme sig efter et slag i ego, den anden dukker: Er det muligt, og er det nødvendigt? Prøv, selvfølgelig, behøver ikke arbejde - dermed ikke skæbne, men frivilligt opgive deres lykke er ikke det værd, især hvis dine følelser for ham forblev den samme. Så hvad nu hvis den fyr du faldt ud af kærlighed og gået?

  • Vær ikke nervøs! Som de siger, hvis den fyr gik til den anden, ukendt heldige.
  • I intet tilfælde må ikke bebrejde dig selv for det, hun gjorde noget forkert, og det er din skyld helt. En sådan uretfærdighed til noget godt vil ikke.
  • Må ikke løbe efter ham med en anmodning om at vende tilbage - det stadig ikke hjælper! Bedre at lade som om du er ligeglad, men din pause - en mulighed for at starte et nyt forhold.
  • Se dit udseende, være munter, glad, smuk - han ville sikkert lægge mærke til det, hvad mere er, det rører dit lysende ansigt.
  • Radikalt ændre billedet - og derefter en behagelig forandring ikke undlade at komme ind i dit liv.
  • Prøv at kalde det jalousi, så han kunne sørge for, at denne pige bare ikke kan være alene! Desuden er det er en fantastisk måde at lyse op i ensomhed og lave en ny ven.

Der er mange måder, hvordan at forstå, at den fyr faldt ud af kærlighed, og lige så mange måder at genoplive den slukkede ild af kærlighed. Men før du styrter til angrebet på re-erobring af hans hjerte, stoppe op og tænke, om du er klar til at tilgive den forræder? Måske din pause var til det bedre?

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.