RelationerBrud af relationer

Sådan hævne sin mands elskerinde, og om du ønsker at gøre dette?

Det siges, at ingen er immune over for forandring. Hun fanger op med det smukke og det grimme, syge og raske, rige og fattige, samt unge og gamle. Selv prinser og prinsesser er ikke immune over for forræderi. Normalt, når "skadelidte" lærer om sådanne ubehagelige (for at sige det mildt), at hendes første ønske - at hævne det. Det bare så sker der ændrer sædvanlige mand, og lidelse - hans kone. Og hun, selvfølgelig, du ønsker at gøre alt for at pine en elsker hustruen ligesom hun var. For at gøre dette, linje op hele strategien om "hvordan man kan tage hævn elskerinde af sin mand. "

kold fad

I et anfald af følelse krænket bedraget kone begynder at opfinde de mest snedigt udtænkt planer for hævn, uden at tænke på de grundlæggende årsager til de begivenheder, der førte hendes familie til alteret af ødelæggelse. Men før du tænker over, hvordan man kan tage hævn over sin mands elskerinde, ville det være nyttigt at ignorere den lidenskab og analysere situationen. Efter alt, skylden er altid to - i et forhold er ikke den eneste skyld. Måske når vil blive analyseret og forstået motiver hendes mands utroskab, forsvinder behovet for hævn.

Sådan hævne sin mands elskerinde

Desværre, kvinder er for følelsesmæssige, i modsætning til mænd, og sjældent styret af sund fornuft. De blev overvældet med følelser og tanker hele døgnet om hvordan man kan tage hævn over sin mands elskerinde. Opfundet de mest blodtørstige måder, der forestiller hævner piner hendes rival i de mest levende farver. Selvfølgelig, næsten alle kvinder på billederne er ikke et problem. Vi vil ikke tage hensyn til de notoriske tilfælde af anvendelse af svovlsyre, leje en lejemorder, og så videre. Sædvanlig bedraget sin kone om dette kan kun fantasere. I praksis sine evner til, hvordan at tage hævn over sin mands tidligere elskerinde, begrænsede verbale (og in absentia) trusler, den samme slags forbandelser, godt eller lys slagsmål med den trukket ud hår og brudte fingernegle.

Det bedste sted

Med et stort ønske, kan du opfinde en masse måder , hvordan at tage hævn på en tidligere elsker, til at helbrede deres sårede stolthed. De afhænger udelukkende af mulighederne i den bedraget kone og dens tilstrækkelighed. Situationerne er forskellige: en elskerinde kan være hendes slave på arbejdspladsen (hvis det kan afvises), kan være en ven (hvis det kan slettes fra dit liv), kunne det være en nabo (godt, så er det muligt og "hjerte til hjerte tale"). Der er nogle koner, der flygtede til tryllekunstnere og troldmændene om hjælp og bedt om at genoprette skader på fristerinder udenlandske ægtemænd eller endnu værre, at bryde alle deres liv. Som du kan forestille dig, at alle planer om hævn rettet mod at skade den rivaliserende side, ude af stand bringe ægte tilfredshed forrådt kone. Den bedste hævn sin mands elskerinde ville være i ordentlig opførsel af sin kone, hendes visdom og overbærenhed i forhold til deltagerne i et trekantsdrama. For at gøre dette, selvfølgelig, under pres fra følelser, er det vanskeligt, men muligt. Vellykket, smuk, selvstændig, moderne og levende kone elsker - det er det bedste sted for en elskerinde! Efter alt, en kvinde er ikke noget, manden ikke giver op, er det stadig selv kan nogen slå en hoved.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.