SundhedSygdomme og betingelser

Overgangsalderen. Alder og skilte

Den ubønhørlige tidens gang, desværre, viser ingen nåde for nogen, at efterlade spor selv på de smukkeste ansigter. Hos kvinder, især den aldrende skrider frem, når det er en naturlig fysiologisk proces - overgangsalderen. Age, når det kommer, er i intervallet 45-60 år. I dette tilfælde er det umuligt at undgå den aldrende, hvordan ville det være ønskeligt, er det ikke i stand til at hjælpe selv de mest mirakuløse lægemidler og kosmetiske procedurer. Alder tager sit vejafgift, og der er intet du kan gøre ved det. Det er nødvendigt at finde charms i enhver periode af livet, og til at tilpasse sig til det.

Og dog, hvordan man kan forsinke tidlig ældning af organismen? Men begge ønsker at forblive ung og attraktiv! Hvad kan der gøres? Det skal bemærkes, at kvinder nu, "postbalzakovskogo" alder ser meget yngre end i gamle dage, og det er til deres kredit. I dag, er et halvt århundrede milepæl ikke betyde alderdom, og er den gennemsnitlige alder, på trods af at starte hormonelle forandringer såsom overgangsalderen. Alder russiske kvinder under dens opståen, ifølge statistikken, er 52 år. Er det muligt at bremse aldring, og hvordan?

Først bemærke skiltene særegne for denne vigtige fase i en kvindes liv, en slags overgangsperiode til slutningen af frugtbarhed.

 • Markante ændringer i menstruationscyklus perioder kan være lettere eller sværere end normalt. Der kan være deres uregelmæssige, usædvanligt for tidligere.
 • Uventet, til tider hensynsløs vægtøgning, især i taljen området.
 • Depression kan manifestere sig uden en bestemt grund.
 • Forstyrret søvn, og nogle gange søvnløshed, som ikke tidligere havde observeret.
 • De såkaldte "hedeture" når ud fra top til tå krop splash glød.
 • humørsvingninger, som ikke kunne klare.
 • vaginal tørhed.
 • Nervøsitet.

En lang proces forud den periode, hvor endelig kommer overgangsalderen, en kvindes alder er ikke at skyde skylden - det menes, at kun det komplette fravær af menstruation i et helt år, kan du overveje det offensive. Og det er ikke nødvendigvis forventes, at alle midler vil være til stede alle disse symptomer. Hver kvindes overgangsalder sker på sin egen måde, foruden disse tegn anses for at være patologisk. Det sker, og omvendt: i overgangsalderen, nogle kvinder begynder at spire, og kan endda sige farvel med nogle sår, akkumuleret over hele perioden af sit liv. Intet er umuligt at forudsige, og det hele går strengt individuelle - overgangsalderen, alder, hvor det starter.

For at forbedre eksterne og interne trivsel, er det vigtigt at opretholde en sund og aktiv livsstil, motion, til at organisere en afbalanceret lav-kalorie kost rig på fødevarer af vegetabilsk oprindelse, omfatter i kosten af fisk, især fede sorter. Det er ønskeligt at fjerne slik og wienerbrød, foretrækker frugt og grøntsager. Det er vigtigt nok søvn, fordi kronisk søvnmangel kan medføre nogle patologiske symptomer. Tidlig overgangsalder kan starte af forskellige årsager, og den første af dem - arvelighed, og datter af overgangsalderen kan forekomme i et par år tidligere end i moderen. Hertil kommer, at årsagerne til tidlig overgangsalder kan være:

 • nedsat modstand af organismen;
 • gynækologiske sygdomme;
 • forstyrrelser af hormonsystemet;
 • hormonale lægemidler og orale kontraceptiva uden recept.

Afslag på dårlige vaner letter betydeligt sundhed, fordi tidlig overgangsalder kan være forårsaget af selv at ryge. Så det vigtigste - at følge en sund livsstil, bevæge sig mere, så glem ikke at regelmæssigt undersøgt af en gynækolog, men i tilfælde af tidlig overgangsalder - også en endokrinolog og onkolog. Hvis du ikke bliver vred, skal du ikke tage den ud på venner, være venlig over for de mennesker omkring, så ingen hormonelle forandringer vil ikke medføre betydelige ændringer i udseende. Ikke for ingenting det menes, at op til tredive år på ansigterne af mennesker på arten af de data, og efter - den slags, som vi selv har skabt, eller har tjent. Deres levevis, vaner og holdning til mennesker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.