SundhedMedicin

Hjerne struktur. pons

Af alle de systemer i centralnervesystemet af kroppen, det har en særlig plads. Hjernen styrer alle de funktioner, som er udstyret med en mand. Takket være ham, gjorde forholdet mellem arbejdet i de organer og systemer. Uden regulering af hjernens personen ikke ville være en levedygtig enhed. Takket være den koordinerede aktivitet af det centrale nervesystem, vi bevæger os, tale, tænke og føle de eksterne stimuli. Hjernen har en kompleks struktur, idet hver af dens komponenter er ansvarlig for en bestemt funktion. Ikke desto mindre er dens arbejdsstrukturer give vores krop kun samlet. Især betydningen af uddannelse, medlemmer af det centrale nervesystem er de medulla og pons. De indeholder grundlæggende vitale centre (kardiovaskulære, respiratoriske, hoste, slozootdelitelny), samt give anledning til de fleste af de kranienerver.

Strukturen af hjernen

Den strukturelle enhed af centralnervesystemet er en neuron. Det er denne celle er ansvarlig for modtagelse, behandling og opbevaring af oplysninger. Alt den menneskelige hjerne er en klynge af neuroner og deres processer - axoner og dendritter. De sikrer, at signalerne i CNS og tilbage til organer. Hjernen består af grå og hvid substans. Den første danne neuroner, den anden - deres axoner. De vigtigste strukturer er hjernens halvkugle (venstre og højre), cerebellum og stammen. Den første er ansvarlig for den menneskelige intelligens, hans hukommelse, tænkning, fantasi. i særdeleshed, lillehjernen er afgørende for motorik, muliggør det nøjagtigt stå, gå, tage elementerne. pons placeret nedenunder. Han er bindeleddet mellem medulla og lillehjernen.

Pons: struktur og funktion

Broen er en af dele af baghjernen. Dens længde varierer fra 2,4 til 2,6 cm pons har en vægt på ca. 7 g strukturer, som ligger an med det, -. Aflangt og midthjernen tværgående fure. De vigtigste komponenter er pons øvre og mellemste cerebellare stilke, som er større veje. Front er basilaris rille, som indeholder arterierne, der forsyner hjernen, og er placeret ved siden af udgangen stedet af trigeminus nerven. På bagsiden af pons danner den øvre del af rombeformede huller, hvori indarbejdet 6 og del 7 af kranienerverne. På toppen af broen ligger fleste kerner (5, 6, 7, 8). Ved foden af broen foretager top-down måde: corticospinal, bulbær og brolægning stier.

Den vigtigste funktion af dette organ:

  1. Dirigent - efter hans Veje er nerveimpulser til hjernebarken og rygmarven.
  2. Touch funktion - leveres af vestibulær-cochlear og trigeminusnerven. I kernen af den 8. kranienerve sker forarbejdning information om det vestibulære stimulering.
  3. Motor - giver en reduktion af alle ansigtets muskler. Dette skyldes kernerne i trigeminusnerven. Desuden sin følsomme del modtager information fra slimhinderne i munden receptorer øjeæblet af hovedet og tænderne. Disse signaler sendes på fiber bro i hjernebarken.
  4. Integrativ funktion giver forbindelsen mellem den forreste og bageste hjerne.
  5. Reflekser af hjernen.

Reticular dannelse af broen

Reticular formation - en forgrenet, lokaliseret i hjernen, der består af nerveceller og kerner. Den er tilgængelig i næsten alle CNS-formationer og gnidningsløst bevæger sig fra den ene afdeling til en anden. Pontine retikulære formation er anbragt mellem det aflange og midthjernen. Hendes lange processer - axoner danner et hvidt fast og bevæge sig i lillehjernen. Desuden kan fibrene i nervecellerne broen signaler overføres fra hovedet i tilbage. Desuden reticular formation transmitterer signaler til hjernebarken, således at der er en opvågnen eller en human drøm. Kernerne er placeret i denne del af broen, henvises til vejrtrækning center placeret i medulla oblongata.

Refleks funktion bro

Evnen af det centrale nervesystem til at reagere på ydre stimuli kaldes en refleks. Et eksempel er forekomsten af savlen ved synet af mad, et ønske om at sove med lyden beroligende musik og så videre. G. Cerebral Reflekser kan være betinget og ubetinget. Den første mand erhverver i løbet af livet, kan de vise sig eller justeres afhængigt af vores ønsker. Sidstnævnte kan ikke være bevidsthed, de er indlejret med fødslen, og kan ikke ændres. Dette omfatter tygge, synke, greb og andre reflekser.

Som broen påvirker udseendet af reflekser

På grund af det faktum, at pons er en del quadrigemina, er det relevant for udviklingen af hørelse og statistisk refleks. Takket være det sidste, er vi i stand til at holde kroppen i en bestemt position. Derudover interagerer med sekundær hjerne, det lukker en betydelig del af musklen reflekser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.