Kunst og underholdningFilm

Serien om middelalderen - en liste over de bedste. "Søn af en krage." "Rise of barbarerne." Serien "Salem"

Sæber siden oprettelsen af tv har altid nydt stor popularitet. Men i de senere år er de blevet sammenlignelige i de støbte, kulisser, plots og budget med store spillefilm. Det er derfor ikke overraskende, at hæren af fans af denne kunstform vokser hvert år. Og de har alle deres genre præferencer. I denne artikel præsenterer vi en liste over de bedste serie om middelalderen.

En lille smule om genren

Middelalderen - en periode i europæisk historie fra V til XV århundrede. Tøj, told og historiske begivenheder i denne særlige periode er grundlaget for denne periode malerier. Men ofte listen over de bedste serie om middelalderen få fantasy-film, begivenheder, der finder sted enten i fortiden eller i den fiktive virkelighed, svarende til middelalderen. For eksempel, ofte falder i denne kategori "Game of Thrones", "The Witcher", "Camelot", "Once Upon a Time", og så videre. Vi vil ikke overveje en sådan serie, da de er langt fra historien.

"The Pillars of the Earth"

Mini-serien "The Pillars of the Earth", udgivet i 2010, er meget populært blandt publikum. Plottet er bogen af Ken Follett.

Shooting serien varede næsten et år, plottet var 40 millioner dollars. Den blev instrueret af Sergio Mimicry-Gezzan, scriptet skrevet Dzhon Pilmeyer. Skyderiet fandt sted i Ungarn og Østrig, Salisbury Cathedral var domkirkepræsten af de arkitektoniske udseende kinosobora.

Serien "The Pillars of the Earth" fortæller om de begivenheder, der fandt sted i det kongelige hof i England i XII århundrede. Under mystiske omstændigheder dræbte den eneste søn og arving af Henry I. Matilda overlevede, mindreårige datter af kongen. Det kan dog ikke tage tronen. Arve tronen kan kun hendes drengebarn, når den når voksenalderen.

Flere år gik, og Matilda blev født en dreng. Men på samme tid, de sammensvorne forgiftet Henry, og han dør. Power, takket være støtte fra ærkebiskop, går til Stephen af Blois, nevø af kongen. Matilda vil vende tilbage til tronen og begynder at forberede opstanden i den forbindelse, det hjælper Graf Glostersky, uægte søn af kong Robert, Jarlen af Shearing og nogle andre hoffolk.

Parallelt med denne historie fortæller historien om Tom, en talentfuld murer, som konstant uheldig.

Serien består af otte episoder, som hver varer en time.

"Opstandne Ertugrul"

Denne tyrkisk tv-serie ramte skærmene i 2014. I dag kom ud af sæson 3, episode af 91. Men filmen har en ufærdig tilstand, så fans kan se frem til en efterfølger.

"Ertugrul opstandne" fortæller om virkelige begivenheder, der fandt sted i det osmanniske rige af det 13. århundrede. Serien er dedikeret til den tyrkiske hersker Ertugrul, besiddelse af som bestod af jord, senere kaldet den osmanniske beylik. Et center af denne tilstand var byen Söğüt. Ertugrul var ikke kun en begavet hersker, men også en talentfuld kommandør.

Plottet er livet for den store kejser, der lagde grunden til det osmanniske rige. Seerne kan lære at blive en stormagt selv, at have erhvervet magt. Ligesom mange af imperiet, blev det skabt gennem erobring. I serien, farverigt afbildet kampe og militære kampagner.

Filmen, i virkeligheden, er historien om en mand, der var i stand til at påvirke forløbet af verdenshistorien, stifte magtfulde imperium.

"Søn af en krage"

Dette er en af de få russiske historiske serien blev vist på "Rusland" TV-kanal i 2014. Kun fire af serien blev filmet. Den blev instrueret af Alexander Schurihin og manuskriptet blev skrevet af Dmitriy Rezaev. Skyderiet fandt sted i Krim i Sudan fæstning bygget i det 14. århundrede.

Begivenhed serien "Søn af Raven" optræder i det 12. århundrede på kysten af en af de baltiske øer. Filmen begynder med, hvordan natten storm pirater skinnede ind i det mørke hav. Man ser i det fjerne en købmand SBPC. Pirates besluttede at synke skibet og antændt en falsk fyrtårn. SBPC slår et rev og håndvask. Nu piraterne kan kun indsamle byttet. De landede på kysten og afhente den mest værdifulde. Pludselig, midt i murbrokkerne fundet en vugge med en baby, der mirakuløst overlevede efter styrtet.

På kanten af baby kurv sætter sig ned krager. Pirater tager det som et varsel om guderne. Det viser sig, at chefen for Radomir søn blev dræbt i et af de razziaer. Radomir beslutter at vedtage en baby. Barnet får et navn Roarg, som er oversat til "søn af en krage."

Medvirkende Alexander Prudnikov, Nikolay Sakharov Svetlana Levicheva Maxim Bashkin.

Filmen blev ikke godt modtaget af publikum og kritikere både og fik forholdsvis lave karakterer.

"Rise of the barbarer"

Serien "Rise of barbarerne" blev filmet i 2016, produktionslandet - De Forenede Stater. Denne historisk-drama film om storhedstid af Romerriget, da det var i krig med barbarerne. Mere præcist, at pacificere den utilfredse og genstridige mod den store Cæsar. Årsagen til oprøret var utilfredshed mange folkeslag i imperiet, på grund af det faktum, at alle fordelene ved at få eventuelle byboere og forstad nedsunket i fattigdom og trøstesløshed.

Befolkningen i det romerske imperium, som var Feds - enkelte familier og hele stammer, som levede i udkanten af staten. Fra statskassen de har betalt store summer, som de beskytter imperiet fra razziaer.

Serien "Rise of barbarerne" blev filmet af Simon George. Medvirkende Michael Eller Kristi Mitchell, Richard Riddell, Tom Hopper, Julian Kostov, Dzhon Bolt et al.

"konger og profeter"

Denne amerikanske serier først udgivet i 2015. Projekt Skyderiet fandt sted i Sydafrika, selv om begivenhederne i filmen udfolde sig i Israel.

Serien "konger og profeter" blev udgivet og fik straks meget lave seertal. På grund af denne fejl i projektet blev aflyst efter to episoder. Men et år senere filmen blev genstartet. historien er blevet ændret, og de medvirkende. Som et resultat, tog publikum væk den første sæson helt, men oplysningerne om, hvorvidt en fortsættelse vil være utilgængelige.

Serien "konger og profeter" er baseret på den bibelske legende i Det Gamle Testamente. På skærmene bragte de tegn kendt for menneskeheden i næsten tre tusinde år. Seerne var i stand til at se den smukke natur, spektakulære kampe og så videre.

Plottet begynder med historien om Saul, den første konge af Israel. Profeten Samuel sender ham en besked fra Gud. Ifølge ham, Saul skal køre den mest forfærdelige fjende af alle Israels stammer - filister. Men du har brug for at forene alle stammerne. Saul næsten lykkes. Men han ved ikke, hvad hans plan truer en mand - David Shepherd.

"Salem"

Serien "Salem" hører til genren af historiske fantasi, taler om retssagerne mod hekse, der fandt sted i det 17. århundrede i byen Salem (Massachusetts).

De filmskabere er Brannan Brag og Adam Simon. Premieren fandt sted i april 2014. Siden da skærmene gik tre sæsoner, til dato, er showet betragtes lukket. Medvirkende Janet Montgomery og Sheyn Uest.

Serien er en fiktiv historie baseret på virkelige hændelser. På det tidspunkt i magt over kolonien var det i hænderne på Puritanerne. Billede sår tvivl om handlinger myndighederne og dommere, og også efterlader uklart, hvordan skyldig blev tiltalt og døde.

Fokus for plottet er livshistorie hekse af Maria og hendes elsker John. Ud over rent fiktive fantastisk komponent i billedet har det perfekte billede af manerer af tiden, når på grund af nogen lille ting kan falde ind fangekældre inkvisitionen.

Samlet set blev showet godt modtaget af publikum og blev rost af kritikerne.

"Vikingerne"

Liste over de bedste serie om middelalderen ville ikke være komplet uden en omtale af "Viking" at vinde popularitet både i udlandet og i vores land.

Serien er resultatet af fælles arbejde for Irland og Canada, det blev skaberen Maykl Herst. Filmen blev lavet specielt til History Channel. Premieren fandt sted i marts 2013. I dag skudt 4 film af sæsonen, til udgangen af færdige femte i november 2017. Om hvorvidt det ville være den sidste i denne sæson, er det stadig ukendt.

"Vikinger" kan ikke kaldes strengt historiske serier, den er baseret på de skandinaviske legender om den angelsaksiske England, Viking razziaer og Vestfranken.

Plottet er historien Ragnar Lodbrok, den legendariske leder af vikingerne, der ifølge mytologien, nedstammer fra Odin, den nordiske gud øverste.

serien begynder i år 793 på jorden i Skandinavien, hvor den fiktive vikingeboplads, som bærer navnet på Kattegat. Ragnar, den unge jarl danskere, beslutter sig for at udfordre Jarl Haraldsson, den lokale hersker. Ragnar ønsker at stoppe vikingerne at plyndre mod øst, og henledte opmærksomheden mod vest, men det skal gå på en farlig rejse til det ukendte land.

Medvirkende i udført af Travis Fimmel, Klayv Stenden, Ketrin Vinnik, Gustaf Skarsgard, Jessalyn Gilsig og andre show.

"Tom Crown"

Liste over de bedste serie om middelalderen fortsætter smukke engelske tv-serie, som er en tilpasning af de bedst kendte historiske skuespil af William Shakespeare.

Optagelserne begyndte i 2011, og et år senere den første del er allerede ude på BBC TV. Derefter blev projektet skrinlagt, og skyderiet fortsatte kun i 2014, da de blev filmet "Richard Iii» og "Henrik VI». I skyderierne deltog Dzhudi Dench, Benedict Cumberbatch, Sophie Okonedo, Hugh Bonnevell, Endryu Skott, Dzheremi Ayrons.

Serien blev skabt i de bedste traditioner i engelsk drama, meget tæt på tekst. Skaberne formået at perfekt legemliggøre ånden i Shakespeares værker, og middelalderen. Filmen blev meget rost af kritikere og fortjent kærlighed seere.

andre

Vi nævne nogle mere interessante serie om krigerne i middelalderen:

  • "Ivanhoe";
  • "Karl Veliky";
  • "Wolf Hall";
  • "The Kingdom";
  • "Toledo";
  • "Borgia".

List alle film for handlingen i som er taget middelalderen, er det næsten umuligt. I denne artikel beskriver vi kun de største og vigtigste projekter, der har modtaget verdensomspændende anerkendelse. Vi håber, at du vil finde en række smag og sjovt at tilbringe et par weekender eller aftener til at se det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.