HobbyHåndarbejde

Hvor meget stof, du har brug for at klæde sig? Den stil og størrelse kjole stof bredde

Til glæde for vores dyrebare mænd, kvindelighed på mode igen. Ladies gerne ændre malchukovye jeans romantiske kjoler og lette tunikaer. Upraktisk, som mange tror, er den kvindelige garderobe gradvist vender tilbage til en mere retfærdig køn, selv i den kolde efterår og vinter periode. Men den største vanskelighed ligger i det faktum, at den valgte model kjole skal være, okay at sidde på figuren og være af god kvalitet,.

Selvfølgelig er det altid muligt at tilbringe dage og endda uger på jagt efter det rigtige produkt, men mange piger og kvinder gå den anden vej - sy kjoler på egen hånd eller i studiet. I det andet tilfælde af damerne ikke behøver lidt at ingen indsats for at få en eftertragtet outfit. Alle de finesser og nuancer i udvælgelsen af det materiale, indstilling et mønster, skæring og syning vil tage hensyn til master. Det er sværere for dem, der gøre det hele selv, og især svært for nybegyndere syersker, fordi de har brug for at beregne, hvor meget stof, du har brug for at klæde sig, at tage hensyn til dens sammensætning og egenskaber mønstret, samt mange andre faktorer. Denne artikel vil tale specifikt om den mængde materiale, der bliver nødt til at skabe et mesterværk værdig den italienske podiet.

Funktioner af figurer

Før man går i gang på produktet skræddersy skal dameskrædder vurdere alle faktorer direkte påvirke det endelige resultat af sit arbejde. syning Eksperter identificere tre vigtigste nuance, der bestemmer, hvor meget stof, du har brug for at klæde:

  • Formede produkter;
  • Indstillinger stof;
  • model figur.

Sy kjoler Dukker i barndommen var let og enkel - skære et stykke af gamle t-shirts eller min mors foretrukne gardiner og foretaget en perfekt stykke stof for en smuk kjole. I disse dage, havde de unge syersker ikke bekymre sig om, hvordan deres dyrebare Barbie vil være komfortable i en ny ting, hvad enten rynke kjole på brystet eller hæmme bevægelse. I tilfælde af svigt og mangel på materiale manglende brik hensynsløst skære alle med den samme stil af kjole gardiner eller ændres direkte i løbet af opskæring og syning.

I det virkelige liv, især kvindelige figurer, som produktet er syet direkte påvirker opgørelsen af væv. Så tynd er det nødvendigt at erhverve en masse mindre end de damer med former. På samme måde kan lave Tommelise spare betydeligt på køb af materiale, men meget høje topmodel væv nødt til at skrive med en hævn.

Big-small

På kjolen af lille størrelse med en simpel skygge nok vil få en længde på 20-30 cm af væv plus bearbejdningssektionerne og forneden. Lav vækst betyder ikke altid minimalisme i indkøb af forbrugsvarer. Piger kan være lav, men fuld, eller har en meget ikke-standard parametre tal. For eksempel sker det ofte, at når de smalle skuldre og en lille volumen af brystet, temmelig tynd talje, hofter hos kvinder er en meget frodig, og det er nødvendigt at syerske til at bygge et mønster kjole givet sådanne ubalancer. I sådanne tilfælde kan det øverste af produktet være mindre, og dens bund er således, at klæde 54 størrelse. Derefter skal tages vævet med en hastighed på to længder plus yderligere udgifter til hem og skiver.

Det er nødvendigt at tage hensyn til, hvad enten i kjole aftagelig taljen linje eller et enkelt snit det. Når bunden er syet separat, er der ingen mening at rekruttere to længder af materiale til toppen, kan du kun Arri den i bunden af produktet.

Haute couture kjole

Efter bestemmelse af kjole størrelse skal defineres med dens formede. Denne faktor, måske det vigtigste, fordi den eftertragtede kjole, skræddersyet, jo mere værdifuld købt, det er skabt til at passe til alle krav og beordrede den til at være perfekt i alle henseender.

Når der er skøn, og der er et spørgsmål om, hvor meget stof, du har brug for en kjole, skal du overveje:

  • produktlængde;
  • tilstedeværelsen af ærmer, krave, ruff, flæser, flæser, baskisk, kiler eller anden asymmetrisk sløjfe af dekorative elementer;
  • stil skørt.

Hvis således planer syning simpel dress-hylster eller klæde gulvet, men med beskeden snit og uden yderligere elementer, kvinde har miniature teint og væv standard bredde (150 cm), vil materialet behøver ikke mere end én længden af artiklen med tilsætning af en lille bearbejdningstillæg behandling af sømme og nedskæringer.

54 blusset nedadgående kjolestørrelse, tunikaer bred kant kræver at købe et stykke stof, hvis længde er to gange den ønskede længde af produktet. Separat tæller ene ærme længde, højde krave, flæser og dikkedarer med obligatorisk overvejelse arrangement indre tråd. At fastsætte detaljerne i flyder smukt, bør de være ordentligt skæring. Nogle gange en smal elementer skal opnå et stykke stof i hele sin længde, hvis det kræves af snittet.

kildemateriale

Nå, den sidste primære faktor - er bredden af stoffet. Som nævnt lidt over, standardværdien af dette indeks - 150 cm, men der er undtagelser. Naturlige silke, lace, med syning materiale og andre dyre stoffer fremstilles ofte med en smallere bredde (75, 80, 100 cm).

At købe materiale, skal du kontrollere, om kanten, men snarere ved dens bredde. Ofte etiketten angiver den samlede værdi af bredden af rullen, men dets kantpartier er fuldstændig uegnet til at skære. Kanten kan ikke indeholde fnug, har olieret tegning, være med huller eller andre fejl, der forlader maskinen, når vævet materiale.

Og nogle gange er situationen anderledes - bredden af stoffet kan være 180 eller endda 200 cm Ofte dette kostume og bomuld længder af stof .. Dette materiale er ikke betragtes kjole, undertiden ganske velegnet til syning eller kontor specielt designet tøj (arbejde, skole uniform, overalls, kjoler til morgen forestillinger).

I tilfælde af en smal klud vil det være nødvendigt mindst to gange længden af produktet, selv for en lille mængde af kjoler, men den brede klud, tværtimod, mere økonomisk, fordi gør det muligt at skære yderligere detaljer på de vigtigste afskæring.

Den rigdom af farver og teksturer - den første fjende af besparelser

Med højdepunkter, har vi allerede forstået, men der er flere andre nuancer, der kan ikke overses ved skræddersy. Erfarne modist, der kommer ind i butikken, for øjet kan fortælle, hvor meget stof, du har brug for at klæde baseret på forskellige faktorer. For dem er det let at beregne den krævede snitlængden, selv når materialet ikke er fast, men for eksempel omfatter et mønster.

For en person dette punkt kan synes ubetydelige, men i virkeligheden uoverensstemmelser celler eller andre mønster på det færdige produkt vil være meget synlig, kan det samlede indtryk af kjolen blive ødelagt for evigt, når du ikke tager hensyn til retningen af mønsteret, når der skæres, ar, og tryk eller stort billede "landsbyer" er ikke på plads.

faldgruber

De, der syr sjældne, kan også overveje det faktum, at de væv, har tendens til at skrumpe. Ved valg af materiale, kan du vælge den rigtige stil kjole, til at beregne farve og mønster, bredden og den måde væve, men glem alt om det faktum, at nogle materialer efter vask smal, mens andre omvendt, med tiden en tendens til kraftigt at strække.

Og hvis ja, hvordan materialet opfører sig under kontinuerlig drift, kan du ikke forudsige noget, for at forhindre forsnævring af produktet efter den første vask er ganske enkel. Stoffet skal sanforize. Til dette formål er det mættes med fugt ved hjælp af damp jern, dampgenerator, simpelthen våd med en forstøver eller ved konventionel iblødsætning. Denne procedure er ikke påkrævet for syntetiske materialer, krympning giver kluden vævet af bomuld, hør, silke.

Tips pro

Alle kontroversielle punkter er bedst at spørge eksperterne, kan du altid finde oplysninger i specialiserede kilder. Anbefalinger fra fagfolk forsømmelse bør aldrig, deres erfaring og viden vil bidrage til at beregne, hvor meget du har brug for stof til en kjole (ærmeløs og med dem, med en krave eller strop på pugovichkami, med et bælte eller asymmetrisk hem). Vær ikke bange for at bede om råd fra sælgeren af butikken væv, ofte er der har kvalificeret og uddannet personale, klar til at besvare alle spørgsmål køberen. De er kendt bredde stof, dets sammensætning, især stoffer såsom flydeevne skiver eller drapering evne.

I tilfælde af tvivl er det bedst at pre-bygge mønstret for fremtidige produkter og komme til hende direkte til butikken for at fastgøre det til stoffet dele, tydeligt se fremtiden layout og skæring.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.